6

Дискриминация

преди 4 години

Тотална дискриминация на всякъде към белите мъже!Вече не се избира най-подходящия човек!

5

Мъж

преди 4 години

Квоти не трябва да има за никого и за нищо, но тук се цели нещо друго да - да се вкарат НПО и партийни активисти от точно определени партии на власт. По същият начин феминистките у нас се оплакват от липсата на полов паритет във властта (всъщност искат да си осигурят работа за тях самите), но удобно пропускат, че мъжете и жените преобладават в различни професии (полицаи, военни, STEM специалисти са предимно мъже; в образование, администрация, медии, социални дейности пък преобладават жени).

4

Изнервен

преди 4 години

Е, как избран, като тепърва предстои изслушване в Европарламент.

3

Анонимен

преди 4 години

Аз, пък си мислех ,че са нужни качества,морал,образование за да станеш еврокомисар,а то било...да си жена и си бетониран за поста!Само незнам защо почти всички еврокомисари от Изтока са жени включително и от Гърция и Малта!На Запад,ако не се лъжа еврокомисари жени са от Франция и Швеция!!!

2

Валентин Тодоров

преди 4 години

Е,това си е днешния свят.Неща като качества, възможности, капацитет и IQ не интересуват никого.Няма лошо.Тези които имат изброените възможности все ще дочакат поредната глобална криза за да изядят носещите се по повърхността на морето на илюзиите временни Випове. А кризата която се задава за Европа,а и за Западната цивилизация не я виждат само блажено носещите се по вълните на споменатото море.

1

Анонимен

преди 4 години

Всички еврокомисарки от България също винаги са били жени. Нормално е, в Европа сме, мъжете винаги са били дискриминирани... защото са мъже!!!