5

Анонимен

преди 4 години

През октомври в грацкият автобус слушах разговор между ученици от Пловдив.Първия час карахме, после 2 и3 избягахме всички за 4тия останаха 3 ***.Това е Бг. образованието масово се бяга, а на учителите все им вдигат заплатите.

4

ЕЛЕНА

преди 4 години

ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ ИМАМЕ ТОЛКОВА МНОГО ДРЖАВНИ БОЛНИЦИ И ЧАСТНИ КОИТО ИЗТОЧВАТ ЗДРАВНАТА КАСАТА И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО Е В ХАОС ! И ДРУГО ЗАЩО ИМАМЕ МНОГО УНИВЕРСИТЕТИ А ДЕЦА НЯМА НЕ СЕ И РАЖДАТ НО ИНАЧЕ ИЗТОЧВАТ БЮДЖЕТА ЗАЩО ?

3

123

преди 4 години

Награди, за какво??? Че масово учителите са с компетенция 0, на фона на децата, които искат да учат и да се развиват Въпреки тях...

2

Бг

преди 4 години

Образованието ни е пълна бутафория.... Един случай от това лято. При беседа за назначаване на учител, директора заявява, че в неговото училище 2 и 3 не е желателно да се пише на учениците... Това е едно от условията за да се одобри кандидатът.. Е как тогава няма да имат добри резултати тези директори... Ако в министерството на образованието си мислят, че ще се подобри образованието и грамотността на учениците само с вдигане на учителски заплати, а без права на учителите, нищо няма да стане.

1

директор

преди 4 години

искаме 9 милиона, иначе ще стачкуваме.