11

До Ганьо 2

преди 4 години

Музейната колекция не е точно наука. Тя е за обществото. Разбира се, не за ***, дето хейти в коментарите, защото за него е късно. Но поне за неговите деца... Дано. Научните изследвания няма да се видят нито в телевизиите, нито във вестниците. Те са в едни странни и неразгадаеми за *** неща, дето се наричат "научни публикации". Там трябва да търсите, да четете, да прецените дали статиите са хубави или не. Ако имате капацитет за това. И едва тогава, *** да дава мнение..

10

До маргинала Ганьо

преди 4 години

Как се е събрала цялата тази музейна колекция, като само се била пиела ракия? Сама ли е изпълзяла от морето? Сама ли е дошла до България? Сама ли е скочила във витрините? Колкото и да е странно, някой е свършил работата. Е, да не е положен асфалт, не е изкопано метро, не е нахранена Маалата. Това е първата антарктическа изложба не само в България, а и за всички съседни държави. Разбира се, като се свърши нещо хубаво в България какво се получава... *** го е яд. Защото е безработен и мързелив.

9

Щерю

преди 4 години

На последната снимка от изложбата - глава на Крокодилски Пимпирев...

8

13

преди 4 години

Има и по-страшни. Това на снимка 8 пиявицата е малкия братовчед на Фандъка. Фандъка има хитинови перки по гърба и главата и много по-големи и мощни челюсти, с които може да направи всеки бюджет до който успее да се докопа на кайма.

7

Мен

преди 4 години

И там някъде останки от фосила СДС...

6

Анонимен

преди 4 години

Паяци, *** и чехълчета си имаме и тук??? Даже сме си ги избрали да ни управляват, а и всяка вечер можем да ги гледаме по телевизията (то затова и не пускаме телевизорите вче, ана ... друга тема).Защо ни е музей, изложба и още такива гадинки - следващата смяна управляващи ли ще бъдат?

5

ШибиРиби

преди 4 години

На изхода на изложбата публикувайте сметката на тоя риболов... колко се е бръкнал българина да прати Пимпирев да си пие уискинцето в Антарктида

4

анон

преди 4 години

Ааа сори. Единият му крак е счупен или скъсан.

3

анон

преди 4 години

Добре де, паякът защо има 9 крака?! :O

2

Чукча

преди 4 години

- Ама въобще пък не приличат на елен!

1

Слаба работа са тия.

преди 4 години

Твари. Елате по селата и провинцията да видите що е твар.