15

Анонимен

преди 4 години

И тогава е имало "Зелена мафия" и "Зелени екстремисти", както днес вестниците и политиците наричат екологичните движения. Русе пак се оплаква от мръсен въздух, София се оплаква от мръсен въздух.Няма промишленост, няма социализъм. Но има нафтови печки по улиците. Има горене на западнни отпадъци в тецовете.

14

Гел Мибсън

преди 4 години

Scots are immortals ! Браво на тях, правят добро уиски. Ирландците също правят добро уиски. Поздрави !

13

Анонимен

преди 4 години

Взе да става интересно. Ако и ИРА се възродят, ама не с тия тинейджъри (wankers) дето не могат една кола да взривят или една сграда да подплят, хем че по-голямата част от стрната е газифицирана, ще стане интересно.Предстои интересна година с "фиш енд чипс" за наблюдаващите.

12

Иван

преди 4 години

Къде са сега западните медии да реват за свобода. Нали реват за свобода на ХонгКонг айде сега да видим някой ще каже ли нещо за Шотландия. Малко избирателно се правят призивите от медии и политици за свобода, като ще се чупи тяхната държава мълчат всички.

11

Мел Гъбсън

преди 4 години

Фрийййдъъъммм!

10

Анонимен

преди 4 години

Вчера си купих на промоция две бутилки 12 годишно шотландско малцово уиски Гленфидих. Много е добро и много го обичам, лошото е че едната бутилка вече свърши. Още по лошо ще е ако му вдигнат цената заради Брекзита на анимационния герой Борис Джонсън.

9

Анонимен

преди 4 години

В момента си пия Passport на промоция с ядки!Много евтино ми излиза, каро нашта ракия!Подкрепям братята шотландци, с които ни обединяват и гайдите, не само ракията и овцете!

8

Анонимен

преди 4 години

Баба Елизабет ден преди референдума от 2016 година се появи по телевизията с въпроса "Посочете ми поне 3 причини UK да остане в ЕС" и понеже никой не и опонираше защото беше сама в студиото тя си отговори на въпроса че нямало такива причини. Това беше капката която преобърна вота в полза на Брекзит. Не знам днес поради напредналата си възраст баба Елизабет дали може да види причините Шотландия и Сев. Ирландия които ще и разтурят кралството и ще я превърнат в основния ликвидатор на UK.

7

Анонимен

преди 4 години

Скоро Шотландия ще се пребори за свободата си за която води битки с Англия от векове !

6

Анонимен

преди 4 години

Брекзита ще удари най-много любителите на уиски. Стискам им палци на шотландците дано останат в ЕС.

5

Анонимен

преди 4 години

Мой приятел, който за жалост остана В ЗЕМЯТА на Шотландия, при едно идване у нас ми каза: "Англичаните са клали шотландците така, както нас турчин не ни е клал!". Той беше много знаещ и честен човек и аз му повярвах.Ще се радвам, ако този народ се отърве от англо-саксите!

4

William Walace

преди 4 години

Freedom!

3

Мда

преди 4 години

Красива... в двете седмици с хубаво време :)

2

Анонимен

преди 4 години

СКОТСИТ на хоризонта.

1

Х

преди 4 години

Шотландия е много красива страна,а само как мразят англичаните,особено младите хора,и са много добронамерени към чужденците.