53

Анонимен

преди 4 години

Още като даваше интервюта от Германия,и после след документалният филм за него от Англия,още тогава се виждаше че ще стигне до управленчески пост в БФС изхождайки от милеенето му за родният футбол.Въпреки тогавашните му конфликти с ,,левия'' и отхвърлянето му от национала.Та нищо чудно и да стане и биг-шефа на Кърниградска.Ще се радвам за Митето,свястно момче е,и е сравнително почтен човек имайки предвид останалите.Ама ако и Славито се кандидатира,бабите ще го подкрепят 100%,и Митето ще изгуби.

52

Анонимен

преди 4 години

Любо Пенев е най добрият избор, защото има модерен план за развитие и му се работи.

51

Асана

преди 4 години

Аз предлагам Волен Сидеров и без това остана без работа човека да изкара някой лев;)

50

Психодиспансер

преди 4 години

Значи няма да е никой от двамата

49

анонимен

преди 4 години

Какво се чудите кой трябва да стане шеф на българския фудбол,естествено наследника и това е Ники Михайлов той по закон е наследник на татко си.Ако не го изберат какво ще прави Ники той като вратар вече не става.

48

Анонимен

преди 4 години

Обзалагам се че тоя супол ако му предложат едновременно да избира да или в ман ю треньор или избори за президент на бфс ще избере първото щото е коплексар всички изказвания напоследък му да такива

47

Киро Гела

преди 4 години

Спокойно народе, само аз и Бойко Тиквата можем да определим кой ще е новия шеф-калинка на БФС. Като решим ще ви кажем по Нова Телевизия

46

баба радка

преди 4 години

Хората няма ко да ядът, тия серсеми на БФС президенти-мрезиденти, нам си квоси ще ми избират.

45

Перуцко

преди 4 години

Като изберат лигльото Бербо за шеф ще си води дърти каки в кръглият апартамент на последният етаж в цетралата да си поплачат заедно!

44

Майа Маноловь

преди 4 години

Можеше и аз да стана шеф на БФК-то, но утре ще ставам кметица и няма да успея

43

Преял Гербав

преди 4 години

Не е важно какво иска ПЛЕБСА и как гласува. Важно е само какво ще каже КРАЛЯТ СЛЪНЦЕ!Всички да мълчат, докато не се произнесе БОЙКО!!!!!!!

42

Гихоня

преди 4 години

Навремето ме изкефи , как ми набирах кофата на това менте в коментарите на Спортни.бг и заради моите коментари льльото подви опашка и се отказа от националния ахахаха! Смейте му се ве!

41

Хахахахаха

преди 4 години

Барбароне , я кажи ти като свършиш парите и нямаш никаква професия и умения , сигурен съм , че и един винт не знаеш как да завиеш , та обясни на нас простолюдието от какво ще се издържаш. Май , май ще ровиш по кофите , натам вървят нещата...

40

Мая Манолова

преди 4 години

От утре вечер съм безработна.Изберете мен за шеф на БФС.Имам богат опит като омбудсман и разни други афери.Ще оправим и футбола. Кво му е?

39

Анонимен

преди 4 години

Кадърен футболист в България няма освен Лъчо Танев .Само той се опази от глупостта ,завистта , парите и високомерието .Поради това успя да развие свой международен бизнес.Ако може да е той да стане ще е лъч надежда.

38

До 32

преди 4 години

А ти какъв бизнес имаш? Или още живееш при мама...парите са си негови каквото иска това ще прави с тях...ти си гледай своята празна паничка и не давай акъл на другите

37

Sichtpunkt

преди 4 години

Аз пък искам на Бърбуков милионите да ги окраде някоя лекичка, както на Марто Петров! Еййй , ще вия от щастие на тая новина!НЕ УСЕЩАШ ЛИ, ЧЕ СИ ЖАЛЪК МАРГИНАЛ!Трябва да вийш от радост, когато СПЕЧЕЛИШ парите на Бербо! БЪДИ ПОЗИТИВЕН!

36

Sichtpunkt

преди 4 години

За мен Бербо и чичовото са най - добри. Важното е да не им се налага някой и да бъдат амбициозни. Да не влизат в комбина с други хора и да гледат интереса на БФС. Да са с "чисти" имена.

35

Анонимен

преди 4 години

Аз пък искам на Бърбуков милионите да ги окраде някоя лекичка, както на Марто Петров! Еййй , ще вия от щастие на тая новина!

34

Mr.Hristov

преди 4 години

Берaтов и Петров ca игрaли дълги години в елитни зaпaдни първенcтвa и ca увaжaвaни по целия cвят!Вcички оcтaнaли ca чедa нa Бaтето и нa Перукaтa!Време е зa тотaлнa промянa aко не то ще cме отново в БAТAКA ! БЕРБAТОВ или ПЕТРОВ - товa ca cпacителите!