19

Shark

преди 4 години

До Наблюдател до 15. Абе хванат е да купува гласове, каква презумция за невинност! И печели с невероятни проценти. Я стига!

18

Ебассси

преди 4 години

Арестуват го за КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ ....... печели изботите с НЕВЕРОЯТНИТЕ 60% гласували САМО за него с такава избирателна активност която няма в нито едно населено място в страната ни и ще го освободят защото вече е станал кмет .Ай стига ве .......

17

Анонимен

преди 4 години

a toi dali ima jelanie da izleze ot zonata si na komforta v bg siguren toplichak zatvor, za da chisti snega v kableshkovo, giuluvica i tankovo, slanchev briag zapad na diamantenia bg hotelski personal i drugi obitateli migranti?

16

Наблюдател до 15

преди 4 години

Щом няма влязла в сила присъда, значи е невинен до доказване на противното . Прави разлика между арестуван и осъден.

15

Shark

преди 4 години

Какъв правен казус бе? Щом е арестуван трябва да няма изобщо право да бъде избиран за кмет! Това дали и в Афрка го има. Щом е зад решетките, значи има провинение. Което автоматично отменя правото му да бъде избиран за каквото и да било! Правен казус, правни простотии. Тя Кьовеши ще ви оправи, ще видите вие едни казуси, едни чудеса.

14

Наблюдател

преди 4 години

Може, то и сватби се правят в ареста.

13

Анонимен

преди 4 години

a v askerskia arest po-dobre li e?! tam za kakvo slagate bulaskera?!

12

Анонимен

преди 4 години

"Областният управител на Бургас коментира, че досега у нас не съществува практика избран кмет да положи клетва в затвор."Не знаех, че ареста е равносилен на затовр, къдеот попринцип държим доказано виновните и осъдени престъпници....

11

Анонимен

преди 4 години

А там има ли конкретика?

10

българин

преди 4 години

В България всичко е възможно! След като лице с влязла в сила присъда.може да се " кандидатира за кмет" от затвора ,що да не може от " ареста" Вече един законно избран кмет?!-:) Тия наши български " юристи и законодатели.Са учили от " различни учебници" като студенти! Леле леле..

9

11

преди 4 години

Не пипате Костадин Нещялков а него прибрахте..... много съе зле....

8

шматка

преди 4 години

Няма никакъв казус.След като няма влязла в сила присъда той си е пълноправен гражданин.

7

odpo

преди 4 години

А Кмета на Божурище!!??!?!?? Ххахаха Вие май забравихте хахха

6

Анонимен

преди 4 години

Къде остана презумпцията за невинност до доказване на противното,т.е.до доказване на вината пред съда.В този случай избраното лице за кмет си е вече кмет и следва да си заеме длъжността която му се полага по закон.Ако бъде осъден си има друга процедура.Днес властта(най-вече заради самата власт)превърна закона във врата сред поле.Така"улавите"ги принуждават да минат през нея пък тарикатите(от самата власт)я заобикалят.Особеното в случая е,че когато власта злоупотребява с нея това е репресия.

5

Анонимен

преди 4 години

Чакай сега...осъден ли е или е задържан незаконно ,както казва колегата по долу за кефа на някого си!Знаем че е милиционерска практика да задържат когото им скимне както фашистите едно време!Какво му е трудното?

4

Анонимен

преди 4 години

- А с въжето на шията преди да го обесят - може ли?

3

Анонимен

преди 4 години

Това, че няма практика не значи, че е незаконно.

2

мак

преди 4 години

Доколкото разбрах, той е независим, избран с голямо мнозинство, тъй че работата е ясна.

1

ПроСоТо,антигерб

преди 4 години

в ареста НЕ се държат ОСЪДЕНИТЕ ЛИЦА!!..Който е ОСЪДЕН,посещава "Местата за изтърпяване на наказанието"!"СИСТЕМАТА" обаче е такава,че всеки неудобен на властта може да бъде ЗАДЪРЖАН..В АРЕСТА!..БЕЗ СЪД,БЕЗ ПРИСЪДА!!..САМО за кефа на "разследващия прокурор"..