6

.

преди 4 години

А защо не говорим за митата, които налагс ЕС, ето аз като фен на американските бейзбол и футбол, а и като цяло на десетки американски брандове и стоки, защо трябвада плащам скъпи прескъпи мита, или японски стоки, например качествени машини и техника на разумни цени, ЕС пречи на тези стоки дастигат лесно и евтино до наси Тръмпарара го беше повдигнал този въпрос веднъж, евро стоки влизат като у тях си в САЩ , ама вицеверса ... Долу митата ! Летс мейк Америка гр8 ъген !!!

5

Анонимен

преди 4 години

АхХахаха, смотаните американски реднеци ceляндури искаха Тръмп, той им обещаваше да "ги направи велики" а сега му ядоха ишката. Убива средния и малкия бизнес, парите отиват само в големите, пък даже и те са често на загуба и понасят удари. А икономика без всички нива на бизнес, умира. Така става когато на простолюдието му се дава шанс да има глас по избори. Честито ви ново начало на нова икономическа криза.

4

Бай Гринго

преди 4 години

Тези фирми които не могат да продават заради митатА , да обявяват факит . А ако не знаят как да питат президента си Тръмп. Той е много опитен в това . Цели три пъти е обявявал фалит ...Или да се кандидатират за президент. Ей на Тръмп как му потръгна търговията след като стана президент . Тъкмо го бяха подкарали със съдебни дела за измами и след като го избраха за президОн набързо им видя сметката и прекрати всички съдебни искове . И сега незнайно как бизнеса му е на ПЕЧАЛБА ...Така се прави .

3

Американ

преди 4 години

Глупости! Икономиката е супер! Таман излезоха данните за последното тримесечие и либерастите посърнаха като попикано мушкато..

2

Анонимен

преди 4 години

И тъй като стоката е една и съща,а цената по-висока,ще опитам директна покупка направо от производителя,още повече че те предлагат директно плащане и също безплатна доставка.И чрез Алибаба е възможно да се пазарува на сайта им,но няма добри отзиви за техните доставчици,понеже и те са посредници.

1

Анонимен

преди 4 години

Нямах опит в е-търговията със стоки от Китай и чрез е-бай и си поръчват и плащах предварително,някой неща на цени посочени в сайта им и следователно ги получавах с безплатна доставка,директно от производителя.Сега обаче цените са по-високи и доставката е за сметка на купувача.