17

Анонимен

преди 4 години

"оно си иска като на село, навсякъде пред входа да слиза..."----Не знам как е във вашето село или как е било (впрочем не ме и интересува), но в нашето автобусите спираха на обозначените за това места и по тази причина им казваха "спирки на градския транспорт"!И бяха почистени,ако знаеш какво е това "почистване"!

16

1

преди 4 години

оно си иска като на село, навсякъде пред входа да слиза, както едно време дядо му с коня на коневръза. С колите е същото и на 2та терминала-спрели там, където не знака ще му извади очите и слиза принца или принцесата и вика аз само за малко...

15

анон

преди 4 години

Т2 го ползвайте само еднопосочно и не задавайте много въпроси... Не за друго, ами няма смисъл... Успех! ;)

14

Брадвата

преди 4 години

#hubavoe нали си избрахте Юрдечка, хак да ви е, хубавое хубавое, можеше да няма градски транспорт до летището, а може би това ще е следващото решение?

13

Ради

преди 4 години

И на мен ми е направило впечатление същото. Особено по отновение на "втората" спирка там, която е точно след "Пристигащи". Тя е и спирката с електронно табло и често точно там отиват чужденците да чакат, сутрин рейсовете не само, че на самата нея не спират, но и я подминават. Хората висят там като прани *** и изобщо не могат да разберат какво ства. На първата спирка поне имаш време да реагираш. Да преместят спирките на външното платно и да се знае къде се чака. Не веднъж отвътре, веднъж отвън.

12

Ala Bala

преди 4 години

При въпрос към гишето за билети на въпросната спирка, защо автобусите изобщо не спират на нея ми беше обяснено, че имало гранична полиция там и спирката е отцепена. Но никой не казва на чакащите автобуса на спирката и те ако не знаят тази подробност, ще пропуснат 1-2 автобуса, докато се устетят къде да чакат. Изобщо имам чувството, че тази спирка там е само за красота!

11

Shark

преди 4 години

И как е спрял рейса, че не се сещам? Като ползвате толкова много Терминал 2 не ви ли е направило впечатление, че в белите страни качването в автобуса става само от предна врата?!!!

10

Богданов

преди 4 години

Това е заради безумните мерки за сигурност. Няма друго летище, където не можеш да спреш удобно само за слизане и качване на пътници и багаж /пр.Виена, Братислава/. А и такси за паркинга!

9

aa

преди 4 години

това пречи на некй тротинеткаджия ли че не разбрах нещо. *** много големи и тежки въпроси за решаване тоз бук бе

8

Моуриньо патриота

преди 4 години

Паркирал съм автобуса, ще избягате от България ама друг път.

7

Анонимен

преди 4 години

Що така паркират, бе. Пречат на хората да избягат.

6

Анонимен

преди 4 години

Защото шофьорите са *** и няма кой да ги контролира. Преди 2 седмици бях на летището в Лисабон, и там двата терминала се обслужват от автобуси, които са специално пригодени, имат място за багаж, спират на спирки с козирка отгоре (изрично забелязах това, тъй като валеше дъжд). София никога няма да бъде европейска столица, за съжаление!

5

Анонимен

преди 4 години

Снощи си планирахме почивка и се колебаехме къде да отидемСлед тази статия вече избрах, че ще е Прага

4

няма лесно в живота

преди 4 години

Helpbook ще имат по-голям успех с някоя кампания "защо има Малария в Африка". В България е така, или имаш повече акъл от другите и знаеш как да се качиш в рейса, или седиш вънка в калта.

3

есента е кален сезон

преди 4 години

Ама кой ви каза, че в България всичко трябва да е цветя и рози. За 1 EUR толкова, вие още , малко и ескалатор ще искате. Прескачайте там веригите и не се оплаквайте, че нови 4г идат.

2

Анонимен

преди 4 години

в полза на такситата.

1

свиквайте

преди 4 години

Да ви е гадно и за добре дошли в ***.