23

Анонимен

преди 4 години

До родител.оказа се че нее от храната.дядото е арестуван.слагал е отрова за гризачи и си е премълчал мръсника

22

Ивайла

преди 4 години

Пълен абсурд, колко пари се дадоха эа купуване на гласове, иэбори и т н!!! А пари эа социално слаби няма, каквото очевидно е това семейство!!! Дано се намери някой сърцат юрист да помогне!!! Нечовешко е майката смаэана от скръб да я обвиняват че е отровила собствените си деца!!!

21

Котка

преди 4 години

До Анонимен 19"Едно семейство с девет деца от Созопол пускаха постове във Фейсбук и други медии. Искаха само обувки и дрехи, не пари." Напиши за това семейство. Аз не ползвам фейсбук (както все повече хора), но бих помогнала с неща от моите деца.

20

65

преди 4 години

Какво лицемерие! Детето и учело с починалото момче и тя сега разбрала,че са бедни? Това е малък град -всичко се знае и вижда.

19

95344

преди 4 години

А защо чак сега? Съседите не са ли знаелли за финансовите затруднения на семейството преди смъртта на момченцето? Хайде да се огледаме по-внимателно какви хора живеят близо до нас, да помислим с какво ожем да сме им полезни, да им кажем добра и топла дума първо, та да имаме очи да дарим дреха, обувка, гориво, храна... И най-доре да не свъзваме човещината си с някой шумен и изтърбушен от благотворителни акции презничен делник.

18

Анонимен

преди 4 години

Едно семейство с девет деца от Созопол пускаха постове във Фейсбук и други медии. Искаха само обувки и дрехи, не пари. Никой не изпратил нищо. И коментарите бяха унищожителни. Дeгpадиpaлa нация.

17

ами

преди 4 години

Лекарят е бил гинеколог..........

16

АнонимеН

преди 4 години

Починалото момченце е бяло като снягМАЙКАТА НА ДЕТЕТО Е ЗАЯВИЛА, ЧЕ СИ Е ОТИШЛО ЗАРАДИ ЛЕКАРСКА ГРЕШКА!

15

Къде да даря?

преди 4 години

Дайте сметка или някакъв адрес, на който да пратя колет.

14

Анонимен

преди 4 години

Ако не е от салама, то със сигурност е от Дегана. Аз например получавам гърчове от него. Особено малки деца да са чувствителни към него е често срещано явление. Предишните му разновидности бяха забранени за деца под 12г. Поредната лекарска грешка, за която няма да признаят. Най-възмутителното е, че изкарват семейството виновно.

13

Читател

преди 4 години

Доста неграмотно написана статия. Чудя се в днешно време във ВУЗ-овете това ли се учи? Трябвало е да се научите да съставяте смислен текст още в гимназията!

12

Анонимен

преди 4 години

Е как помощи бе!?Нали вчера Бойко каза че бюджета има нам колко си милиарда излишък и народа живее царски!

11

Анонимен

преди 4 години

До СтаниславЯли са салам защото са бедни,а той е евтин. Докога бг държава ще позволява такива отрови да се продават по магазините?

10

Анонимен

преди 4 години

Поредната лекарска грешка,която прокуратурата ще покрие,и после защо нямаме доверие на официални власти. Върнете децата на семейството.

9

Станислав

преди 4 години

Това не е вирус или зараза, чисто хранително отравяне си е. Очевидно е по протичането, затова и са дали деган, за да изчистят останалата отрова. Лошото е било че отровата вече е била усвоена от организма. С какъв ум им дават на децата да ядат долнопробна наденица за БГ пазара? Ами те не са виждали такова угощение и са я излапали набързо без даже да разберат дали е имало нещо в нея.

8

Анонимен

преди 4 години

Degan-ът е токсичен са миокарда. Затова едната от сестричките е с миокардит(възпаление на миокарда).При деца трябва да се избягва инжектирането на Degan, по-безопасно е да се изпие ампулата след стомашна промивка или след пълно пoвpъщaнe и изпиване на чаша подсладена вода.От едното леко хранително натравяне е станала трагедия заради Degan-a. Така ли се шиба Degan на поразия? Те никакви лекари да не бяха викали изходът щеше благоприятен.Момченцето е станало на *** след първата инжекция Degan.

7

Анонимен

преди 4 години

Вирус и лекарска грешка! Това е причината за смъртта на детето. Няма да си признаят, но ще изтормозят нещастното семейство до край!Склоняване към самоубийство беше най-нелепото нещо, което измисли цяла една институция...Нивото на некомпетентност удря дъното, всеобхватно е, и това вече причинява смърт.

6

Жеко куршума

преди 4 години

Не виждате ли какво се случва, вече няколко дни "не могат да открият" от какво е починало момчето. Въртят, сучат, само и само да се отърват. Даже искат да изкарат майката, че е виновна....

5

Анонимен

преди 4 години

По селата всичко има. Само пари няма ама шъ съ опраим.Така беше и при насилствената колективизация. Експеримента продължава.

4

гражданин

преди 4 години

Едва ли ще се натровят от безалкохолна напитка, то си е вода с подсладител, ако има нещо съмнително се усеща лесно. По-скоро ще да е наденицата която са яли преди това, кой знае от какво е направена, вътре и *** да сложиш едва ли ще се усети. Нали хвърлят отровни примамки по полетата за чума? Колко му е след това да се съберат отровените животни и да утилизират месото им в колбасарския цех?