28

Анонимен

преди 4 години

За съжаление по закон президентът не може да откаже награждаването. Решението се взима от правителството, президентът връчва!А колкото до предложения за награда - аз като по-възрастен помня как на "Ален мак" и по БТВ същия с упоение пееше "Интернационала"!А иначе е дисидент отвсякъде...С подобни награждавания този орден се обезцени до невъзможност. Един тиквен медал ще е по-ценен!

27

Джендю

преди 4 години

Убиец не заслужава такова признание...

26

Анонимен

преди 4 години

Това предложение е гавра с нацията, гавра с морала, гавра с наградната система на Държавата България! Да го наградят с присъда за неумишлено убийство!Дисидент? Да е изпял нещо като "Бег на месте", "Человек за бортом", "Товарищи ученые", "Кони мои", "Две судьбы" и десетки още песни, които караха тамошната власт да подскача? Певач!

25

Анонимен

преди 4 години

Киро Маричков е ДиСидент! Пееше: Мечта за Балкана, за Ботевска смърт, а падна в полето на топлата ръж....Това за паднал партизанин в борбътъ срещу монархо-фашизъмъ......Освен убиец е и нагаждач.Заслужава орден...

24

1

преди 4 години

По-добре,ще бъде,даго наградят с "герой на герберския труд",този комунист маричков

23

да да да

преди 4 години

Тука има много платени драскачи които още бозаят мляко За тях велик е Азис

22

Лански

преди 4 години

До уеПомня , че се е връщал от предизборен митинг в Асеновград и изобщо не беше спрял на знака. На тези с минусите ще кажа , че това са неоспорими факти.

21

Анонимен

преди 4 години

Маричков можи, да, маричков!

20

Хаха

преди 4 години

Парични награди и ордени само за Другарете, а населението, кучета го яли. Хак да му е. Каквито са му героите, такова е и то.

19

Никой

преди 4 години

БРАВО МАРИЧКОВ. ЗАСЛУЖИЛ СИ.

18

МАЗНИЧКОВ

преди 4 години

Тези ордени няма никаква стойност давани на сулъо и пулъо. За какви заслужги ще получи държавен орден Кирил Мазничков?За това,че се мазни на всяка власт ли?!

17

До 18

преди 4 години

Значи ще излезе че е и рецидивист.Ама за такива закони няма.За слугите на властта имам предвид.

16

уе

преди 4 години

Кара пиян и край Пловдив сгазва жена

15

Lanski

преди 4 години

До Анонимен Ама и на семинарията ли е имало инцидент , преди доста години на 6ти километър до Пловдив беше отнел предимство и причини смърт.

14

Анонимен

преди 4 години

Тоя полуевреин винаги е бил около трапезата на властта - и при БКП, и при СДС, и при НДСВ, а сега и при наследниците им ГРОБарите.

13

Не бива!

преди 4 години

Голямо *** е!

12

Анонимен

преди 4 години

Кирил Маричков е убиец .

11

Анонимен

преди 4 години

И тоя ли закъса за пари и ще го уреждат с парични награди? Доколкото си спомням с автомобила си той уби човек преди години. Това как се връзва с ордена?

10

Както казаха по-долу

преди 4 години

Тое е част от проблема, не част от решението.С какви пари създаде "Рок Радио Тангра". За който го помни. Първото рок радио в България. И ако е рокаджия, защо го продаде, изпъди всички водещи и ги остави на произвола? За да профука честотата за спортно радио?Помните ли рок радио "Тангра"? Някои го помним. И помним кой го продаде. Рокаджията Кирчо Маричков.Помните ли водещите там? Някои вече са в другите два-три рок станции. Ама много се пропиха и си отидоха. Или са в чужбина.

9

Анонимен

преди 4 години

Орден зряла тиква може.Уважавам президента , но ако верно даде на тия награди и ордени ще го намразя.Не свършиха простотиите на бойковите калинки.