45

Радослав

преди 4 години

Е нали уж Бай Тиквондур се хвали, че има излишък в бюджета всяка година когато е на власт? Какво увеличение на данъците тогава? Да вкарат данък почивка на дупедатите и да напълнят хазната на държавата и от там на общините, че и ще остане ресурс за махане на данък общ доход за реално работещите хора!

44

Анонимен

преди 4 години

Сурва, сурва, весела...

43

Анонимен

преди 4 години

Това е за цяла България, не само за София, януари ще ни честитят новата 2020. А защо няма европейска МРЗ, само европейски сметки?

42

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 44Не пич. Трябва да знаем, но поднесено точно преди балотажа, във в-к Дума, от близка на БСП. Те знаят колко са амебите и ще се хванат. Виж коментарите. Написах ти, че и Манолова да дойде, общинския съвет ще вдигне таксата, защото има законово задължение. Манолова обеща, че няма да увеличава данъците. "Компетентната" при това юрист, не знае, че не тя определя данъците, а общинския съвет. И обещава нещо което не може да изпълни по закон. А твърди постоянно, че ще съблюдава закона.

41

Анонимен

преди 4 години

До 42 Значи викаш лошо е за нас простосмъртните,да ни осветят за студеният душ които ни чака?

40

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИ квкво общо има "Данчето" с сметта? Всички вирми ги държи Вълка = ДПС = БСП. И какво ще ти донесе БСП? Или 45 години комунизъм, 30 години наследсвен комънизъм не стигат, а искаме още?

39

Анонимен

преди 4 години

Мръсната война преди балотажа става още по-***! Сега ли бе момента Гинка, близка до БСП да обяви във в-к Дума нещо, което се знае от години и не зависи от Фандъкова. Дори ако дойде Манолова, общ.съвет, А НЕ КМЕТА е компетентен да определя местните данъци и такси. И ще ги вдигне заради ЗАКОНОВО изискаване. След като проф.Иво Христов от обкръжението на БСП е проучил, че 80% от българите са де би лни се пуска този манипулация. Защо са наясно с първосигналните реакции. Ами след Костинброд.....?

38

Анонимен

преди 4 години

То така е след избори.Преди това празни обещания а след това реални кошмари

37

До 40

преди 4 години

И всички тия "блага"са дело на гепи груп?

36

Възрастен

преди 4 години

Да дойдат пак Нинова,Манолова,Гечев те ще ти ,,увеличат " както миналият път доходите за пореден път и стандарта и твоите деца ще казват като вас сега след години че тогава управляващите са виновни.Ех,деца,деца,свикнахте вие на слободията,моловете,липсата на казарма,свободният достъп до Европа и преминаване на границите,правото на стачки и протести,свободата да напопържаш премиера и президента и мислите че винаги е било така!Ееех ,какви ,,веселби "имаше за такива като вас на Московска 5 дечки

35

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 35Умникоооооо! Не ги увеличава Фандъкова, а имаме задължение по европейска директива!!! Да не говорим, че го ласува общинския съвет, не кмета. Т.е. неизбежно е и се е знаело отдавна,. А"промяната","компетентната" Майчето обеща, че няма вдига данъците и таксите. И спазва законните! Хаха! Лъже та се къса и е некомпетентна като целия си екип изготвил програмата. Само това стига! Дай пак! Хаха! Това обещание й гръмна тотално още преди балотажа! За другите фантазии има време. Хаха!

34

До Чавдарова !

преди 4 години

Како Гицке, това , че си Червена го знаят всички, а сега искаш да се включиш и в изборната агитация ! Няма да ти се отвори парашута ! Ще ви теглят шута.

33

До 30 и подобни

преди 4 години

Когато,, слезеш" от клавиатурата и се хванеш за работа ,а не само ,,Дайте ни" дечко.Твоите родители работеха за смешни заплати от 50-60 евро,а баба ти получаваше от 15 до30 евро пенсия,когато европейците получаваха 10 пъти повече.И не можехме да кажем нито,/ гък" нито да протестираме. Това ни е базата ,а отново през 1997 след,Виденов тръгнахме отново от 10-15 долара /още нямаше евро/Така че тези 45 загубени години/а и още след това приБСП ,сега се връщат и още 15-20 години ще гоним европейците.

32

Анонимен

преди 4 години

Точно за нея смятам да гласувам в неделя!

31

Анонимен

преди 4 години

Гласувайте пак за Фандъкова, дето увеличи билета за градски транспорт с 60% под предтекста че горивото се е вдигнало. Тогава защо увеличи и билета на трамваите, тролеите и метрото, при положение, че има ужасни задръствания и така замърсяват още повече възхода!

30

Гашо

преди 4 години

Е това трябваше след неделя да го пуснете ве ей. Сега може някой да не гласува за даскалицата....

29

до 31

преди 4 години

ми тогава в маалата трябва да плащат най много щото там най много мърсят

28

нормален

преди 4 години

Такса СМЕТ ,ше се определя от изхвърленото количество битови отпадъци и чистота на района,а не според данъчната оценка на имота.Колкото е по мръсен един район ,толкова по висока ще е такса смет и обратно. Така е по белият свят.За това се възхищавате на чистотата на онези ,,оттатък" защото от малки се учат как я пазят.А тук всичко се троши,хвърля,драска,цапа или унищожава всяко ново хубаво нещо.Обръщат се кофи,трошат се спирки,пейки,детски площадки ,фасове и кутии се хвърлят от колите,въобще...

27

анонимен

преди 4 години

европейски минимум таксо смет а кога ще въведат европейски минимум на заплатите

26

анонимен

преди 4 години

европейски минимум таксо смет а кога ще въведат европейски минимум на заплатите