172

Анонимен

преди 4 години

Този пък! И на него все някой друг му е виновен. Много докачлив, много обиден!

171

Azamara

преди 4 години

Браво Ице, с теб сме

170

Анонимен

преди 4 години

Фанатизираните фенове - спортни, политически и др. са доста неприятни за контактуване! Човекът си изкарва прехраната с пеене, защо се възмущавате? Възмущавайте се на политиците - номади, от партия в партия, крадат и лъжат на поразия!

169

Анонимен

преди 4 години

Тези бг "десни" сса НАЗНАЧЕНИ за такива. Списъкът на Луканов, одобрен от американците все още е валиден. Синчета на разни известни комунистически активисти цвърчат и жалко, че някои им се доверяват. То и "левите" не са леви, но така е в България.

168

Анонимен

преди 4 години

Браво на човека, много добре го е написал! Всичко е истина, за голямо съжаление.

167

Анонимен

преди 4 години

Не може да пееш на концерти на Шайката, да се храниш на масата на пресъпниците, които ни управляват и да продължаваш да се правиш на готин пред народа.Нали се сещаш, батка, че няма как да стане тая работа.

166

Анонимен

преди 4 години

Да видим на уж "истинските" десни, дали работата им да е да гласуват за истински комунист!?Думите им или мълчанието няма да могат да скрият истината!Както се казва - по делата им ще ги познаеш!<-Без тях,Манолова няма как да стане кмет, при 2/3 дясна София!Няма как да стане инкогнито!Един мъж рескочи ли веднъж на левио тротоар,никой вече не го счита за нормален десен!Независимо той на какво се прав!

165

Анонимен

преди 4 години

Е той повече ги плюе .А за хищниците ..Това че сме в търбуха на най големия хищник ни опазва от останалите .

164

:)

преди 4 години

Падна ми в учите този пич. И той се продаде на мафията ГЕРБ. Уж не знаел, уж не искал да пее на предизборно събитие... "България не ме обича, а аз съм *** пича!"

163

Анонимен

преди 4 години

Щом и такива като Ицо Хазара се наредиха на опашката за кандидат политици,спасението е само на ,,Терминал 2''. В момента нишите в партиите са заети от комсомолските секретари,понеже от партийните такива не останаха много живи вече.Та след първите комсомолци които в момента са на власт,идва ,,третият ешалон'',синовете и дъщерите на ,,вторият ешалон''. Този излезе точно сега от дупката,понеше някой му пошепна че Славчо има няколко местенца за тива като него,и най-вероятно ще му пристане на него

162

Анонимен

преди 4 години

Ай ся, Ицко ти, *** в "Черешката и им сготви. Нищо, че вече изкарал си некви пари.

161

Анонимен

преди 4 години

Простовато, но природно интелигентно момче е Ицето.

160

Анонимен

преди 4 години

На тия на които се е подлагал и им е пял за бира и кебапчета по селските събори,му го туриха.И Ицето понеже е голям ,,демократ'', веднага ще обърне фурнаджийската лопата.Предателска е не само мазната измамническа физиономия.Този мазник ще продаде държавата си като всеки предател-интернационалист,какъвто всъщност е той и цялата му червена черга.За тях държавата е едно виме,от което само може да се смуче.

159

kakao

преди 4 години

Така е, Ицко ... защото си много елементарно парче ... също като вулгарните и пр0сти песнички които пишеш.

158

SILANCE

преди 4 години

Моите уважения за Вашата позиция! Противно на навиците си, първо прочетох това, което имате да кажете, а после ще прегледам коментарите.

157

Анонимен

преди 4 години

1 Е ЯСНО- ТОЯ СИ НАПРАВИ ПИАР!

156

Бивш фен

преди 4 години

"Отказвам площадни мероприятия в големите градове не би било честно спрямо хората..." vs. "Миналата седмица приех да пея на концерт, организиран от ГЕРБ в Самоков."Колко малък град е Самоков и честно ли е спрямо хората в други малки градове. Да им попее за без пари щом не е честно или "Дайте и на мен от онези ПАРТИЙНИ куфари, да купя на 5 ***** Мини Купър-и."По-добре да беше пръднал, а не да пише тази точно статия.

155

Не се научихте

преди 4 години

Подкрепяй ДП и ББ да си немаш проблем. Ако им го лапнеш може и парички да изкараш. Тупак.

154

Анонимен

преди 4 години

Много двуличен индивид.Спомянм си как навремето все разправяше, че нямал никакви пререкания и проблеми с нито един от тия шмъркаджии - Криско,Гери-Николи, разни подобни други недоразумения.А после взе да ги плюе в новите си песни.Горе-долу излиза, че се настройваме според"народната среда и вълнения".Твърде демо(н)кратично и хлъзгаво.И изобщо се чудя що за човек псува гейовете,ама иначе с Рада Дълбоката са на едно мнение в политиката и изобщо с тия партии...Грозна история.Не вярвам на такъв човек

153

No Comment

преди 4 години

Още Велко Кънев лека му пръст беше казал :Здравейте партии любими,ще пеем за таз от вас,която е на власт.