20

баба мара

преди 4 години

ние от 30 години не консумираме колбаси св месо е от испания франция германияи е гадно

19

13

преди 4 години

От 3 месеца не съм купувал продукт със свинско. И не съжалявам. Свинското в момента е 90% от дълбокия резерв на САЩ. Идва черно и го обработват с химии, да заприлича на месо. Най-рано ще купя свинско, когато се възстанови популацията и американското *** вече го е изпапкал.

18

Тато из Правец

преди 4 години

Едно време какъв салам имаше !!!От месо...

17

Пустиняк

преди 4 години

Наистина,съдбата на гамьовистанеца е пълен фарс. Големият свинеядец, стожерът на месоядството и първа бойна линия срещу вегетарианството и веганството, наш ***, с неговата пословична простотия, тарикатлък и кръчмарско бунтарство, си развъди сам чумата по свинете. Отделно, че от години, както се тупа по омазнения шкембак за гордостта на свинеядството, нагъва в колбасите такива химикалиЙ, такива изрезки от ***, всякакъв *** на НЕВЪЗМОЖНО НИСКА ЦЕНА. Кратунистан ще изчезне, от простотията си

16

АЧС

преди 4 години

Споко, месо в колбасите няма. Има истерия за оправданието за вдигане на цените.*** пък като се позамисля.....че тя тая химия, дето я бутат навсякъде....че и тя пари струва.

15

ЯМ КОЛБАСИ...

преди 4 години

... НО САМО ОТ НЕМСКИ ВНОС!!!!!БЪЛГАРСКИ КОЛБАСИ НЕ ЯМ ИЗОБЩО!ПЪЛНИ МЕНТЕТА СА, ЗА ДА СА ЕВТИНИ!!!!

14

Shark

преди 4 години

Мъчно ли ви е, че ядем по-малко колбаси. И това не е само заради епидемията, а и заради това, че производителите тъпчат в тях всевъзможни ***

13

Ха-ха

преди 4 години

Защо има хора, които постоянно, дават "акъл", какво трябва да консумират другите?"Червеното" месо било вредно. Ами, който не иска да го яде, само да го смуче!Като искате яжте от зеленото месо, растящо на почва, защо трябва да давате съвети на хората?

12

Шопо

преди 4 години

Я зъбу ,бузи и жлебиня не ядем...Прескочим до Македония и си купим натурална продукция -сиренье,кашкавал ,масло директно от мандрата и месо и колбаси от кланицата...

11

Анонимен

преди 4 години

Зарди беднотията е, не заради чумата. С всеки ден обедняваме все повече и скоро не салама, а и хляба ще откажем.

10

anonimen

преди 4 години

Търсенето е намаляло заради високите цени и незадоволително качество.

9

Анонимен

преди 4 години

Ям само хамон, прошуто и пастърма. Шпек, камчии, сервилати и тем подобни БГ пародии отдавна не купувам.

8

пУзитивен

преди 4 години

То и без това свинското е най-вредно, а ви е бедна фантазията, с какви гнусотии пълнят колбасите. Включително човешко, бяха открили.

7

Към Б.Б.

преди 4 години

Е нали уж нямаше да има поскъпване, г-н Борисов? Мога да се аргументирам с пресконференция на министерски съвет

6

дрън дрън

преди 4 години

Не купувам ,защото всички са гад-ни ! и скъпите луканки ,суджуци,филета -пълна отттврат, кисели,смраадливи ,боядисани ,. мешат кръв,желета,доопета....................

5

Не е само

преди 4 години

Заради АСЧ.Във всички колбаси има много имитационни продукти.Специално продуктите на фирмата на Кирил Вътков са от най - скъпите,но пълни с лактоза,декстоза,глюкозо-фруктозен сироп,жиеотински протеини,многобройни Е та,палмово масло.

4

Само питам

преди 4 години

Туй АЧС "Аз ям Чесън и Сланина" ли значеше?

3

Хм

преди 4 години

А бе спите ли, бе?!Тоя тука по-долу пише за "червено месо"!Червено!В деня за размисъл?!Аааа ...

2

факт

преди 4 години

И 90тте години беше така... Епидемията се нарича безпаричие, т.е. бедност и страдание. А АЧС е само за оправдание.

1

Анонимен

преди 4 години

По добре В световен мащаб се мисли за увеличаване данъка на червеното месо - за да поскъпне и хората да ядат по малко от вредното червено месо