36

AfD Германия

преди 4 години

Недоволството от политиката на Меркел, както и страха от ЗАГУБВАНЕ НА ИДЕНТИЧНОСТТА расте с всеки изминат ден в Германия. Утре са изборите в провинция Тюрингия. Прогнозите за Алтернатива за Германия са 26%. АзГ е единствената разумна АЛТЕРНАТИВА в ЛУДНИЦАТА ГЕРМАНИЯ !

35

Анонимен

преди 4 години

През Първата и Втората световни войни хората от европейските държави не са бягали към Африка и Арабския полуостров на издръжка на арабски и африкански държави.Бориха се за живота си и за страните си.Изградиха ги от пепелищата.Тези които нахлуват в Европа искат да живеят като търтеи,затова обратно от къдета са дошли и да се справят със съдбата си и с политиците си.Хората от европейските държави с нищо не сме им длъжни.Тук са натрапници.

34

Анонимен

преди 4 години

Ние ще му помогнем с избора на този.Като не знае накъде да хване, да се връща пак в пещерата си.

33

Анонимен

преди 4 години

Докато ЕС толерира така наречените "бежанци" ще има все повече желаещи да се впишат в тази графа!Неолибералите не могат да направят разлика между бежанец и икономически незаконен емигрант!

32

Анонимен

преди 4 години

Поемате пътя обратно към държавиците от където сте дошли и си отстоявате правата като се сражавате гордо и оцелявате достойно.Така както нашите предци са го правили.По добър вариянт е отколкото да умирате по камионите или в морето.Това е унизително!

31

Анонимен

преди 4 години

Как да нямат избор?Хотелите на Дубай,Рияд ги очакват,ама те хукнали донори на органи да стават по Европа.Меркел затова ги покани и те като овце тръгнаха ...Това висене на социал е само стръв.А "спасяването на бежанци" си е съвременното пиратство.Робите дори сами се предлагат на трафикантите=пирати.

30

опетков

преди 4 години

Не ни заблуждавайте. Тези в Дюнкерк не са бежанци. Те са си незаконни имигранти. А нщкой видял ли е китайци в Дюнкерк или Кале? Не и няма да види. Китайската връзка е много по-стара и си се движи от самите китайци. Да си търсят трафикантите в китайските квартали. Вероятно нещастниците са имали да плащат дългове на китайските мафиоти.

29

Анонимен

преди 4 години

Щом мигрантите имат по 10 000 евра да плащат на трафикантите си задавам въпроса,защо бягат от родината си? Стигам до извода,че са криминални престъпници и бягат от правосъдие.У нас кой има пари- комунистите и мафията,което е едно и също.

28

Накратко

преди 4 години

Мигрант - безработен индивид , без професия, навици да работи и желание за работа който се мести от една държава в която социалните помощи са малки в друга държава където ще му дадат безплатна къща от общината и всеки месец пари колкото месечната заплата на опитен специалист от родната му страна с поне 15 годишен стаж. КАТО НЯМА ДА МУ СЕ НАЛАГА ДА РАБОТИ нито той , нито децата му, нито децата на децата му.... до края на живота му ... или докато държавата не фалира от многото търтей като него.

27

postradal pasi

преди 4 години

Щом чак "кралицата" се срещнала с българския посланник заради един камион значи работата е дебела чърчилова англия пак се опитва да обвини България и да измъкне алчно пари това не им е за пръв път

26

postradal pasi

преди 4 години

най добрите и с най -голям опит в търговията с роби са хазарските *** викали са ин рохндомити и след като са ги клали китайците те са усвоили изцяло търговията с роби а тогава "англи" са били пазачи по бреговете оттам им идва името като народ. С една дума е оцелял *** а свестните и невинни хора са били унищожавани...

25

Кина

преди 4 години

До DddДаа, като има бели *** да плащат, щото са мнооого културни и хуманни, защо неграмотните , но хитри *** да не папкат, изнасилват и трепят благодетелите си ?!

24

Кина

преди 4 години

Ей, спрете да наричате НАШЕСТВЕНИЦИТЕ мигранти ! Мигрират птичките, някои бозайници ..., човешкият вид емигрира, ако го приемат там където иска да е. Не толерирайте нарушителите на държавни граници, защото толерирате безредия и тероризъм. Във война, или в мир, родината е една и всеки народ, или етнос си я заслужава и отвоюва. Да си отстояват правата, да си оправят страните, а не да бягат като мишки. Щом са избрали поведение на ***, хич да не мрънкат, че получават съответното отношение !

23

Анонимен

преди 4 години

Вие не схванахте ли, че думата "бежанци" не е правилна?! Защо ни насаждате, че някакви хора, дето идват от през 10 граници с България са бежанци?!Това не са бежанци, а са мигранти, които търсят лек живот, бели, европейски балдъри, възможност да си колят хора и най-вече никаква отговорност!Ми ние не сме будали, макар че за такива ни взимате! Ние знаем какво правите. Вие подменяте населението на Европа. Евреи, омразни!

22

Ива

преди 4 години

До 9 "Вие правите ли разлика между бежанци и нелегални емигранти ?"- ние я знаем разликата ама Журналята мешат масово всичко - да няма "дискриминация" и водят политиката в една посока дето все повече и повече да идват...

21

Анонимен

преди 4 години

Има мигранти и мигранти. И службите са наясно, но за публиката нещата е слагат под общ знаменател. Това прилича на търговия с роби. За това има кой да плаща безумните суми по доставка. За това и курса е Белгия Англия. Дори може и да има връзка с Китайските служби, и/или с китайската мафия. Плащат на когото трябва, дисциплинирани са, и не попадат под фокуса на полицията, за разлика от някой други.А сигнала за ингилизите е, и да излезете от ЕС, от мигрантите няма да се отървете лесно.

20

До 2

преди 4 години

Хитлер не би го позволил. Заради твоя Хитлер загинаха над 50 млн. бели европейци, предимно млади мъже та стана нужда да си внасят турци да им работят.

19

Анонимен

преди 4 години

Вината си е тяхна.Те поемат безумни рискове само и само да се докопат до социалните помощи и да не работят.Може да се каже че това им е издигнато в култ.30 човека се удавили ама 1 милион преплували..Еми извинете ама с фериботи първа класа да бяха идвали щяха да се издавят повече.Та те самички си се колят палят и изнасилват често и помежду си.На чужди гробища да не ревем.

18

Анонимен

преди 4 години

не знам защо отново бхк се опитват да изкарат тези нелегални нашественици жертви.

17

Анонимен

преди 4 години

Прави впечатление внушението, че затегнстия контрол бил причина за мъртвите азиатци. Ето така ингилизите си умиват ръцете, и работят общественото мнение. При сериозен контрол и работа на службите,не трябваше въобще да преминат границата.