14

DivockХампарцомян

преди 4 години

Има се предвид стереотипът за големите членове. Представете си колко им е кофти на черните които са със среден и надолу член. В смисъл от тях пък съвсем никаква полза няма.

13

бай Пешо

преди 4 години

Нито в този случай, нито на мача България - Англия не виждам нещо расистко!

12

?

преди 4 години

Ориги не е ли е от Ливърпул и защо неговите фенове ще трябва да ходят до Белгия да вдигнат такъв банер и това не е расизъм,тези нашите псевдожурналяги започнаха да се увличат с този случай с Англия,още им топли задниицците.

11

Еуро джендро

преди 4 години

Аз мисля, че направата на снежни човеци са груба проява на расизъм, защото са все бели. Пъна забрана и затвор за дете, осмелило се да извърши подобно кощунство

10

Анонимен

преди 4 години

Поредния фейк расизъм, вече е расизъм да кажеш на черното черно, трябва да твърдиш убедно че е бяло иначе си много лош и трябва да бъдеш обесен публично на площада.

9

Анонимен

преди 4 години

вземи съхрани граматиката първо. народността отдавна е силно деградирала и скоро няма да я има.

8

Гробокопач

преди 4 години

Ние сме си расисти. И това е добре. Ще се съхрани народността.

7

Анонимен

преди 4 години

Тия са излезли на тур да се оплакват. Нали за това като гостенин вземаш повече точки за победа. Знаят хората, че ще има провокации от стотици години. Това се очаква. Като не могат да понесат освиркване, да си стоят в къщи.

6

;)

преди 4 години

Че то това си е комплимент. Мен ако ме изтипосат, като бял, с цел да се демондтрира по висшия интелект, не бих се обидил.Кой кавото си има!

5

!?!

преди 4 години

На снимката на тая статия има 12 човека. От тях един е бял... това е расизъм!

4

Тъпанар

преди 4 години

Хм... Единственото расистко нещо в този плакат, е че този е черен. Сега какво? Някой като снима черен с цел публикация, трябва да го избелва ли?

3

Sichtpunkt

преди 4 години

Ако не бяха се напълнили с африканци нямаше да се оплакват от расистки скандалиДа ти имам архаичното мислене! Искаше да кажеш, българите да не ходим в Испания и Германия?? "Най-обичам" расисти да дават акъл относно расизма!

2

Анонимен

преди 4 години

Кое е расисткото в плаката не разбрах. А междувременно днес сутринта видях снимка на българи от мача с нашето знаме, на което пише, че не сме расисти :)

1

ined

преди 4 години

Ако не бяха се напълнили с африканци нямаше да се оплакват от расистки скандали