25

Бай Петко

преди 4 години

А вече не само кюрдите разбират, че сащ като съюзник струват един пробит долар.

24

До 12

преди 4 години

Не когато руснаците ги пляскаха с ракети от Каспийско море тогава ги хвана сериозно разстройство янките.

23

дотогава

преди 4 години

Колкото до Тръмп. Той стана за смях. Де факто, неговата политика в Азия е фиаско! Тръмп превърна Америка от железен орел в прокубана кокошка. Ще повярвам на Тръмп, когато видя как той е смачкал Турция, разорил я е, както се заканваше. Дотогава - Тръмп е клоун.

22

още по-добре

преди 4 години

Още по-добре, че Путин бил незаобиколим!Той става прекрасна мишена! Няма как да се крие зад ничий гръб и да стоварва своята отговорност върху друг. Например. Сега виновен за бежанците е Путин. Нали той коландва в Сирия? Защоа бежанците вне са в Русия, а са в Европа? Имаме пълно основание да ги изхвърлямеи като мръсни котки! Путин да си ги прибира и храни.

21

Sichtpunkt

преди 4 години

Trump най-големият предател! Троянският руски кон! Пълен маргинал!

20

Анонимен

преди 4 години

проф. Боян Чуков е един от малкото темелни български експерти.Респект!

19

Ами така е..

преди 4 години

ТУРЦИЯ И САЩ ПЕРФЕКТНО СИ ИЗИГРАХА КАРТИТЕ!САЩ ИЗЛЕЗЕ ОТ ВОЙНАТА, А ТУРЦИЯ ИМА КЪДЕ ДА ПРАТИ 4-МЛН.БЕЖАНЦИ И АСАД ДА ГИ ХРАНИ И ОБЛИЧА!ВЪПРОСА Е РЕШЕН.... ХАХАХААААА... КВО ПОВЕЧЕ...??!

18

Абе

преди 4 години

След двуседмично гонене на кюрдски овчари,аскера капитулира и занули великата операция!

17

Анонимен

преди 4 години

Тръмп е най великия президент на Америка ! Политическия елит го мрази и ненавижда защото не могат да го контролират ... И защото той е против войните , а тия мизерници политиците правят най големи печалби от военнопромишления комплекс .... Турция е изгубена без американската икономическа връзка ... една феодална и варварска държава! Русия е фактор , но освен Москва , Ленинград и още 20 големи града - простолюдието гладува ..... трагична комедия ...

16

ИкСперт

преди 4 години

Когато не можеш да предвидиш дадено важно събитие , за да не те мислят за тЪ*П , когато се случи а искат мнението ти като ИкСперт казваш че това се е очаквало ОТДАВНА . А за думите на Тръмп - откакто е президент на Кравария.ю, ТОЙ НИКОГА НЕ Е ГОВОРЕЛ СЕРИОЗНО. НИКОГА . ... а също така , думите му че ще мачка Турция бяха очаквани отдавна .

15

Анонимен

преди 4 години

Намаляват цените на тока, бензина и стоките от първа необходимост 10 пъти. Обемът им се намалява 20 пъти. Въвеждат се визи за навсякъде. Изходни.Банковите депозити в лева, долари и марки се прехвърлят в рубли .1 към 1.

14

Анонимен

преди 4 години

Начи едни зелени човечета си купуват жилища в България, от тип общежитие и България тутакси решава да направи референдум, че е част от Крим!И после .... става част от Крим и намаляват се заплатите, но се увеличава пенсьонната възраст.Всички пенсии се преизчисляват. А ракията, дето я вари България я внася във фонд АЛКОХОЛ на РФ.РФ подрява всякакви ракети и самолети на България, но понеже българите не знаят да ги карат гиоперират руснаци. В петък дават българска телевизия, щото иначе е руска..

13

Бай Петко

преди 4 години

ПУТИН и Ердоган са сериозни политици и пичове ... решават и действат твърдо и резултата ще е мир и цялост за Сирия ... няма кравари няма меки китки ефропейски либерасти няма разтягане на приказки и локуми на които 30 години се наслушахме.

12

Бай Петко

преди 4 години

Ето цял свят от Саудтска Арабия до Турция свалят ,,ФЕС,, пред Императора от Кремъл ,не съм ли прав братя българи?

11

Анонимен

преди 4 години

Когато първоначално руснаците се намесиха в Сирия с истински изтребители, американците моментално напълниха ***, потече и по крачолите. Дълго мазаха докато замаскират случилото се и се пооталожат нещата. Сега усетиха, че ще се повтори сценария и си плюха на петите овреме.

10

Бай Петко

преди 4 години

Ха ха ха

9

Анонимен

преди 4 години

Турците, руснаците и сирийците заедно изгониха маериканците от Сирия. Победата е постигната.

8

Анонимен

преди 4 години

От стар рижав клоун само дрънканици и постове без съдържание. Смешен, жалък и страхлив.

7

ШахинЕнУджузОруспу

преди 4 години

Регионът ще миряса само когато бъде създаден свободен Кюрдистан, подкрепян от Запада!

6

Анонимен

преди 4 години

Къде е НАТО да защити главатаря си САЩ ?