67

тонката

преди 4 години

видехте ли колко е убав бате Бойко с тая брада и по убав че става напук накумунистите кои ине го оважават и убичат и се дръжи като голем началник

66

Анонимен

преди 4 години

Като не е идвал в Българиятоя камион - убиец през последните две - три години, как този камион е минавал задължителните годишни технически прегледи? Борисов питал ли е за това транспортния си министър? Да не би през цялото това време да е минавал само през Гърция или Румъния, където митници няма и може и да не се контролира?

65

Дръндер

преди 4 години

"Трябва да си сляп, за да не виждаш, че София става все по-хубава." Ми не знам ама Славейков е с по-мръсни плочки сега и не само той. Мога да изтъкна още сума ти простотии сътворени от ГЕРБ, но не ми се занимава. Който има очи да гласува!

64

от Англия

преди 4 години

До проблемътДа бе да и корабчето плува в моето око.. Така са се наместили разбираш ли тези .. Ясно е, че е в схемата, българина за пари и на дявола би *** нещата... Толкова сме прости и елементарни. Да не говорим, че сме и евтини. А този шут, който се прави на премиер и са ни го сложили от ДС и Европа-та - подаряваме им го, да си го взимат в ЕК и там каквото им хрумне. Верно, не говори езици и е *** като ***, ама то и 80% от населението на БГ е такова.

63

проблемът

преди 4 години

Ако Британия ще излиза от ЕСД, какво ме интересуват проблемите и? Но понеже номерът с хладилния камион се повтаря и в други държави, коментирам. Трябва да се провери далие шжофьорът е участвал в трафика, но категорично смятам, че едва ли той е убил стадото гов еда в камиона. Те са го издебнали и са се наместили вътре без да го питат. Как е станало, не знам, но правят го. Защото камионите не са защитени от нахлуване в тях. Няма аларма, топлинни индикатори, камери за наблюдение, паник бутонл

62

Waffen SS

преди 4 години

През седмицата се говореше,че можело да отпадне наблюдението на България.Този случай с 39 трупа ,много ще помогне за тези,които се колебаят още ,какво решение да вземат.Наблюдението ще отпадне когато Фолксваген построят завод за автомобили у нас.Не всеки гори от желание да влиза в кочинка,защото винаги ще се пооцапа

61

Анонимен

преди 4 години

Не е натоварен, но вероятно е минал безпрепятствено през страната ни.

60

Русия

преди 4 години

Пак ли Бибиткуту с Жипката щеше да ни информира ако Тира беше натоварен в БГ. Щот при лоши новини се крие като плъх.

59

Анонимен

преди 4 години

За нас пък е важно, че цял свят говори, че камионът е български! За Борисов кво е важно честно казано не ме интересува!

58

вампириte

преди 4 години

Горките арабчета, ако бяха си седели по техните държави нямаше да гинат по камиони и по кораби ...

57

Анонимен

преди 4 години

Суджук, кажи каква сополива кметска надения тер гощаваха в Симитли, кажи как ти напълниха бахура!

56

Анонимен

преди 4 години

Патологичен лъжец.

55

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонименнещо повече-тя е "кислорода",без който въпросния не може да съществува..

54

ПроСоТо

преди 4 години

добре,неква трагедия сай случила..Да сведем глави пред жертвите-доброволни,или не......но,като стана дума..:Забелязали ли сте когато Тиквун се *** с европейските и други лидери колко е мазно-ухилен,слугински наведен ,по-нисък от тревата и готов да им прави ф..-ио,а като се изправи пред проскубания българин се прави на "сериозен","строг","справедлив","всевластен"..?И как се опитва да имитира Дон Корлеоне?..Дори и с вида си..Та?..Що за МЕТАМОРФОЗИ са това?..-Шоу за безмозъчни?!

53

Анонимен

преди 4 години

ЛЪЖАТА Е ПОЛИТИКА НА ТЪПАКА

52

Анонимен

преди 4 години

до ХА-ХА-ХА !!!И кво седиш тука по цял ден бълваш глупости и просто си мразиш безплатно. хахаххаха леш!п.п. от де знаеш, че бсп нямат пари?

51

Анонимен

преди 4 години

Пише се "във всички случаИ", защото е множествено числото. Абе аман от неграмотници беее.... потрес!

50

ОХ

преди 4 години

Бог да ги прости. Немотията ги е подгонила.

49

Анонимен

преди 4 години

Пощенските служители за заплати от 300-400 лева сигурно ще бъдат принудени да носят и зеле, тикви, ***.

48

мдааа

преди 4 години

Ако тези трупове са мои, щях да се спотайвам.