46

Петьо

преди 4 години

Тоя се държи така ,като че ли не е част от мафията ,която ни "управлява" вече 30 години !

45

Анонимен

преди 4 години

Той мислеше.Качанов , по добре недей да опитваш да мислиш, не ти се получава.Виж ядене и изхождане там се съсредоточи.

44

Анонимен

преди 4 години

То и такъв военен министър който е срам за всяка нормална армия трябваше да го няма но я гледай седи и дебелее.Тъй че що и мониторинговия механизъм да не седи.Знаете ли какво.Ако има война ей това фашистко шкембе дето раздава съвети е първото дето ще избяга и то ос.рано и няма като лидерите в древността да е най-отпред на армията а ще е скрит най-отзад, че при провал войниците да му служат, като жив щит и да му прикриват бягството или търкалянето по-скоро.Даже може и с някой от тия Ф-16 да бяга.

43

чичо Пей

преди 4 години

До ПроСоТо Много точен анализ.Браво!

42

Анонимен

преди 4 години

Правилно. Престъпността ни -нулева ,правосъдието -по добро от германското , прокуратурата -абсолютно неподкупна .Изобщо швейцарска работа , а те -мониторинг , та мониторинг!

41

ПроСоТо

преди 4 години

тоя върти плочата на "виртуалното недоволство" от преди десетина години..А резултата?..-0../нула/.Но покрай "Ефшестнайските" е навел кръшна снага пред Отвъдокеанския си Господар и за това,загърбвайки стария,заби тъпана на "евронедоволството"....Абе с една дума:-"Шкембосмешник"....а с други думи:..-Тежко и горко на народа с такива шкембелии,бухалкаджии,далавераджии,хамелеони,крадци,мошеници и същества без чувство за доблест и лично достойнство..

40

До 47

преди 4 години

То..само военните министри да бяха.Навсякъде, на запад от Белград...политиците им къде по добри...къде не толкова...изглеждат на нормални хора...образовани, културни.Ако го погледнеш нашия кабинет...барабар с председателя..всички са като от нискобюджетен филм с източноевропейски мафиоти.Ноо...сега на изборите пак ще си изберат хората..същите мутри.Никой не ни е виновен.

39

Анонимен

преди 4 години

Абе наистина много шантава работа, където погледна военен министър в която и да е произволна държава, все са едни изпънати, стройни, а нашият, сякаш не става от масата. Няма ли си някоя кака в министерството която да му каже че за да си уважаван политик трябва и голяма доза имид, а неговият мяза на имиджа на началник на свинекомплекс.Вземи се в ръце със силна воля каквато трябва да имаш на този пост и отслабни

38

Анонимен

преди 4 години

"Вечна дружба с братския Европейски съюз. Слава на Европейския комисариат!"

37

Анонимен

преди 4 години

"Великият Европейски съюз и Непобедимата натовска армия са необходими на България, както въздухът и слънцето за всяко живо същество"

36

Анонимен

преди 4 години

По-унизително е да гледаш Шкембак Воевода във властта, че и вицепремиер. Ако има нещо по-унизително от това, то не мога да се сетя какво е.

35

Маринкин

преди 4 години

Ти точно си слуга и винаги ще си останеш такъв.

34

Некрофили

преди 4 години

Това, ако е ВМРО... Истинските се обръщат в гробовете! И копаете нови за нас, а се самоизбирате от тези, които са на оня свят и ги използвате най- безкруполно!!!

33

Анонимен

преди 4 години

Наглед! Уууууу

32

Жалки твари

преди 4 години

Крадливи сте, заедно с ортака ти по тумбак.

31

Анонимен

преди 4 години

МАРШ ПРИ ДОКТОР ЕМИЛОВА

30

Контестация

преди 4 години

Ти военен ли си? Министър ли си? Човек ли си? Нищо.

29

Полковник

преди 4 години

Вие сте унизителни! Смешни и заробващи!

28

Ужасс

преди 4 години

Новини от пунта мара! Раздаването на агитационни материяли с стимолант е добро условие за матряла в махлата! Патриот е душа дава а и 50 лв не са за изтърване!

27

Анонимен

преди 4 години

Га раздаваше паспортите не беше унизително, нали?