26

И не ги и пипахме

преди 4 години

До И на нас ни се случиСградата е толкова топла, че цяла зима можеш да не пускаш парно, стига съседите около теб да го правят. С пет климатика, апартамента е многостаен, нямаш никакви грижи и сметки за сградна инсталация от 150 лв. за сезон и още за ток по 100-120 лв. на месец. Тия 5 сантиметра въздух са идеална изолация, вестниците не ни стана ясно с каква цел са ги слагали. Вероятно са само около дограмите.

25

И на нас ни се случи

преди 4 години

До АзПри смяна на дограма на ЕПК от 1967 г. Между перфектните каменни облицовки и бетона има едни пет сантиметра и вътре - вестници! Ама много и всякакви. Нещо като да отвориш Хеопсовата пирамида.Това са имали, с това са отополявали. Каменната облицовка не е мръднала за 50 години.

24

Анонимен

преди 4 години

ДОДори бабитеЧе за какво с9а ви на вас вестници. Можете ли да четете или сте като самуибловите войници - един на стоте може.

23

Аз

преди 4 години

ползвам вестници при ремонт, боядисване, ....абе за всичко друго, но не и да чета. Най-интересно ми беше, като разбихме замазката при дъщерята и отдолу имаше весник "Народно дело"от окт 1977ма и още един младежки . Тях ги четохме,че даже синът ходи до общинска библиотека да ги копира. Махам идеологията, но начинът на писане, подбора на новините, по-голямата достоверност(има имена, народност на авторите,дати...), са на светлинни години от сега. Даже децата се очудиха, на професионализма!

22

А и една частна

преди 4 години

До Български пощи?поща има, "Вулпрост" да я наречем. Търси ни за нещо общината. Някаква пълна глупост. Те пратили писмото преди месец и нещо. Понеже те са по-зле и от Български Пощи ми звъни шефа на РУП лично да ми връчи някакви глупости на общината! Щото и те си нямат работа. След три дни известие на вратата. И уж нямало на кой да го връчат. И ходи и до тях! И като го отваряме - същото като това от Общината, което вече е връчено от РУП. Адвокатът, жалба. После извинения от зам.кмета, от РУП..

21

Дори бабите

преди 4 години

вече не ползват Български пощи. Какви вестници ще разпространяват, дори абонаментно? Нали комшията ще ги краде от пощенската кутия? А и колко пощи останаха? В нашия квартал я бутнаха още преди 15 години и я набутаха в новопостроен частен блок на 20 кв.м.Анахронизъм е това. Там имаше някакви РЕП-ове, с тях какво стана?

20

Български пощи?

преди 4 години

Че те едни пенсии не могат да изплатят? Не ги ли закриха вече?Последното писмо от тях получих от общината на едно село, в което имаме някакви земи от пра-пра-дедо ми. Клеймото беше от преди две седмици, преди да стигне до нас... От разстояние 100 км...

19

До бай Тотю

преди 4 години

Нежелание да се работи повече от нужното?Тезата, която описваш бай Тотю е залегнала в основата на всички мизерии от Индустриалната революция до днес и служи само и единствено на мързеливците да имат що годе логично и правдободобно извинение за да не работят. Всеки безделник ще каже, че то не е защото не им се работи, а за да не помагат на буржоазията, капитализма и всички други врагове на пролетариата да забогатеятПрогресът обаче се случва, въпреки гореописаните.Иронично, нали?

18

Анонимен

преди 4 години

хахаха във вестници в които няма качествени новини... от сорта.. откриха отровни вещества в салам, може да има попаднала стока у клиентите... ама коя е фирмата, какъв салама... измислени новини, свобода на словото друг път

17

niki

преди 4 години

Да видим дали ще има ефект.Факт е, че някои вестници са забранени да се разпространяват през на Пеевски мрежата, която пък е единствена.

16

Анонимен

преди 4 години

Каквито и глупави коментари да пишете тука - той народа знае за кого да гласува в неделя /пак /

15

Радослав

преди 4 години

Ако ще всички вестници които се издават да се слагат пред всеки дом файда няма! Свобода на словото зависи от написаното във вестника, а не от това къде се продава! Причинно следствено действие! И сто вестника да имаш, като повтарят като папагали каквото им заповяда държавната бухалка или знаят, че я са гъкнали, я Цацатурата или Гешевица са ги смазали е все тая къде ще се продават! Те ще си пишат същите ала-бала които са им позволени от властта налагаща цензура!

14

Анонимен

преди 4 години

Защита свободата на словото или начин за оцеляване?

13

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха-ха!!! Смях. Прах в очите на хората.

12

Анонимен

преди 4 години

По принцип БГ пощите с тази инфраструктура могат да предлагат хиляди видове услуги и да правят поне милиард лева печалба ама корумпетата не дават и тва си е!И всичко това се случва в най-бедната и корумпирана държава!

11

Тотю

преди 4 години

Изключително е срамно да имаш развита пощенска мрежа и да оставиш всичко в ръцете на частните куриери Това може да бъде един печеливш отрасъл за държавата, обаче няма желание да се развие жалко пощите в момента осигуряват всички услуги, по всички населени места, а заплащането им е доста доста под средното ниво на пазара - искат да правиш всичко, а да получаваш малко над минималното, оттам и сърдитите лелички, които нямат стимул да бачкат повече от нужното ...

10

Анонимен

преди 4 години

А билетчета ще продават ли?

9

Анонимен

преди 4 години

Добре че са поръчките от aliexpress, че тия пощи прави умират. Толкова безполезна и спряла още в 1975г. структура няма никъде по света.

8

Анонимен

преди 4 години

Героична броба в името на свободата на словото...

7

Э73

преди 4 години

Ама кой чете още вестници?! Всичко се изнесе в онлайн пространството. Е, останаха пенсионерите, ама и те взеха да се ограмотяват. Явно този бизнес не е вече печеливш и затова го поема държавата.