23

Додо

преди 4 години

А леда на Антарктида се удебелява всяка година от 5 години насам! Усещате ли, как тъничко смениха от global warming на climate change?

22

Анонимен

преди 4 години

Недейте така ве! Сега либерастичните *** как ще правят милиарди за фалшивото им глобално затопляне и озонова дупка.

21

Анонимен

преди 4 години

Кога свари бе , нали изписахте тонове коментари , в които се твърдеше,че трябват векове ,за да се смали поне малко- ей, това фейка за нищо го нямате

20

Анонимен

преди 4 години

Има една озонова дупка която пълни джобовете на едни тарикати и изтънява другите на едни овце...

19

Димо

преди 4 години

То какво ли не се изписа от "видни" академици и професори по темата...при това световно признати.Едни направиха пари от това...друго мнооого пари,порсто защото думата еко едва ли не се превърна в номинал.Е края на света не дойде.Замърсяването е още по голямо.Със сигурност на нашето поколение ще му се размине апоколипсиса.

18

Св

преди 4 години

Е сега какво ще лъжат производителите на очила с UV защита и производителите на кремове против изгаряне с UV защита, на сенници и шапки с UV защита. Нали все повтаряха че заради озоновата дупка било вредно. Трябва спешно да измислят други трикове, иначе ще се окаже както винаги е било, че просто трбява да се овлажнява с какъвто и да е крем кожата (ако въобще трябва да се пече), и с каквито и да е очила (ако въобще трябва да носим). Хиляди години хората не са притежавали тези благини и са оцелели

17

Анонимен

преди 4 години

Опреди 2-3 години се знае че е по малка от при откриването й, някъде около средата на 80те. Не се споменава никъде обаче. И не било в следствие на приетите мерки? Голем смех... а на капризите...

16

Анонимен

преди 4 години

Не вярвам на тази новина. Искам това да излезе да го каже някой учен по телевизията а не медиите дето са "чул не дочул".

15

Един

преди 4 години

Как така ва? Начи като се увеличава, ние сме виновни, пък като се смалява, не е благодарение на мерките? Ми дори да е вярно, начи мерките са безполезни и залyдo сме наливали такса зелено спокойствие ...

14

Чичо

преди 4 години

И това се случва благодарение на кой? Бащицата на народа е прерязал лентичката и сега тече спешна процедура по затварянето на Дупката.

13

Sichtpunkt

преди 4 години

При това тотално замръзване на Земята, няма логика Озоновата дупка да се смалила "изведнъж". То да не е балон да му пуснеш въздуха. НАСА всички знаем, че обслужва президента на САЩ. Как така изведнъж потвърдиха думите на Тръмп, че замърсяване няма?

12

Анонимен

преди 4 години

Ще се окаже, че хората нямат никакво влиянив върху планетата накрая и това е така, когато няма да има какво да се яде и само пластмаса по водите то тогава всичко ще се рестартира от само себе си.

11

Анонимен

преди 4 години

Турете данък озонова дупка и дайте парите наТръмп и Грета Тумберг да ни спасят.

10

Анонимен

преди 4 години

До До 2Платените сте вие защото искате да обложите хората с зелени данъци под измисления предлог, че те са виновни за климатичните промени. Като е толкова лош петрола не използвайте всики продукти произведени с петрол от автомобили до лекарства.Забавно ми е как джуджета като вас си мислят, че могат да спрат слънцето да грее и дърветата да се разлистват.

9

Анонимен

преди 4 години

Ако искате да знаете аз веднъж пробих черна дупка във мъглата и две три черни дупки във един облак от пушек. За съжаление антиматерията и квантовата механика ми попречиха да повторя този опит.

8

123

преди 4 години

Поредно доказателсво колко малък е човека пред природата и колко малко разбира от процесите които се случват милиони години наред. Непрекъснато се афишират само догадки на една или друга група "супер" учени.

7

ОСТАВКА веднага

преди 4 години

Едно време при бай тошо никакви озонови дупки нямаше.Дойде ГЕРБ и се появиха озоновите дупки.Ама те простите българи пак за Фандъкова ще гласуват.

6

Анонимен

преди 4 години

До 5Ти нефт не ползваш, нали?

5

До 2

преди 4 години

Да, ламтят за тотален контрол за да помпят нефт и да правят милиарди и да дават някоя стотинка на мишки като тебе да повтаряте че хората не са виновни

4

Анонимен

преди 4 години

По добре да е малка дупката