49

men

преди 4 години

тиковч не ни разправяй бабени деветини, разкажи за крайморие, разкажи за дрогичката, разкажи за мишо бирочето и танов.... ше разкажеш ама на най си.

48

Контрабандов

преди 4 години

Щом могат да изнасят, защо и да не внасят ?

47

знам

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАСам ще се оттегли на куково лято.Освен ако не го оттеглят.

46

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЕ,не го обиждай.Не е толкова далеч в развитието.Достигнал е потенциала на ...............................

45

Анонимен

преди 4 години

Зозо,Зозо ти от ония птеродактилите ли си ? О нееее забравих, ти си от стадото овче порода "Българска тъ'поглава"......

44

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Да знаете че Бойко ще се оттегли от политиката когато построи магистрала Хемус, а това значи че ще е министър-председател пожизнено.

43

Ади Лупус

преди 4 години

Борисов и герб са свастиката на 21век.

42

Зозо

преди 4 години

ГЕРБ не са кумунисти Бойко ги мачка и ги тепа кумунистите и аз ги тепам каде ги сварим

41

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ са комунисти. Комунистите съсипаха България!

40

Русия

преди 4 години

Бибитко твойте господари от ФАЩ купиха Табака и ти наридиха да затваряш незаконните, чи си им конкуренция. Иначе 10 лета си прайши цигарки на воля.

39

Анонимен

преди 4 години

А ве Бочко, нали знаеш много добре, че тези бежанци не влизат безплатно в България, а с голяма туристическа раница пълна с цигари и наркутици.Ти на кой ги разправяш тези врели не кипели. Моля те, хващай си пътя туморе, ти си срам за българската нация...

38

Иванчо+Марийка

преди 4 години

Само че в България, храната е по-скъпа от колкото в западните страни. Тук когато вдигант минималната веднага скача цената на ВСИЧКО. Това е защото частника няма да си намали печалбата за нищо на света.

37

друг прочит

преди 4 години

значи - понеже българите продължават да обедняват и не могат да си позволят дори незаконни цигари (без ДДС и Акциз) производителите (които Герб покровителства) са се насочили към износ. Не е ли така новината?

36

Ф.С.В.

преди 4 години

ДО АХХА --Значи реално жертвите на пътя са над 2000 ?? Сигурно си прав - интересно е!! - интересна тема - ?? Ало Днес БГ!! Това е тема за вашата медия -Бългериан ОН Еър!! ( Бившата Мустанг ТВ варна)

35

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Жертвите на ПТП починали в болница или по-късно от раните си и травмите си НЕ се отчитат вече като жертви на пътя.Така стъкмистиката на ГЕРБ манипулира брутално, но види се доста сполучливо народа.Медиите услужливо обслужващи властта повтарят по 100 пъти една лъжа, докато тя стане "истина".Днес от случая с камиона в UK виждаме и колко "добре" се пазят границите на България.Така че, когато Бойко ви каже: "Добър ден !" задължително погледната дали слънцето вече не залязва ...

34

Анонимен

преди 4 години

Ако гледахте пресконференцията ще видите на живо как се правят мине ти на властта респективно борисов!

33

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Стъкмистиките на ГЕРБ, щедро разпространявани от добре платената медийна машина, държат вече 10 години в тежка заблуда един *** и беден народ.Факт !Как става номерът ли ?Наскоро ме светна един приятел работещ в КАТ.Преди 10 години по пътищата на България загиваха около 1 000 човека.Днес стъкмистиката на ГЕРБ отчита намаляване на жертвите наполовина.Ще кажете, че законите станаха строги и това е причината.Нищо подобно !Просто преди брояха всички жертви, а сега само тези на пътя.

32

fv

преди 4 години

Цяла България знае за твойто светло минало и първите ти приятелчета!Колкото и да се правиш на Робин Худ само децата в първи клас и блондинките можеш да вържеш! Безсрамно и нагло!

31

Анонимен

преди 4 години

Този не разбра ли, че контрабандата на цигари не интересува никого. Контрабандата на цигари намаля защото се увеличи контрабандата на мигранти, трупове и дизайнерска дрога. Сега вместо фалшиви цигари държавата ни е пълна с дизайнерска дрога, кое му е хубавото. А, забравих, господина се вълнува само от приходите в бюджета. Да каже нещо за телата в Англия.

30

Ф.С.В.

преди 4 години

"ДЪРЖАВНИТЕ НИ МЪЖЕ" СА едни ПИКЛЮВЦИ мислещи как да станат МЕГА богати и да си купуват замъци и спортни коли в хубави дестинации- народа кучета го яли -След 3 минути самолета е горе -слънцето се вижда и е много хубаво да си в бизнес класа С НОВО КОСТЮМЧЕ ВЕРСАЧЕ-стюардесата да ти сипва шампанско с омари,, и да те чакат милионите в банка в чужбина - НЕВЕРОЯТНА ТРЪПКА И УСЕЩАНЕ Е ТОВА -ДАМИ И ГОСПОДА !!