65

Дръндер

преди 4 години

Колкото до цените на продуктите съм съгласен твърди високи ги дават! А сандвичите поне до сега бяха ***!

64

Дръндер

преди 4 години

До РадославТи ли плащаш бе . И като плащаш колко си мислиш, че плащаш? Защо си мислиш, че плащаш много а? От парите, които му се платят на един сик половината му отиват за храна и вода! Отделно ги обвиняват в какво ли не. Писна ми от като теб дето бъкел не знаят. Повечето от сиковете са хора със супер малки заплати и отиват там да заработят нещо от горе като им се скъсва *** от работа и често работят по 24 часа нон стоп. И ти ще държиш сметка за храната? !

63

Хахах

преди 4 години

За 80 лв. хората пълнят цяла количка с храна във супермаркетите! И това стабилна храна. Мръвки, сирена, риба, зеленчуци.......Това за един човек е храна за цяла седмица.А тука ще раздават солетки и пуканки и чипс. Само по 20 лева пакетчето.

62

Анонимен

преди 4 години

Аре пак изпрахте едни пари....баси, тва по горе-долу 80 кинта човек....Тия фафли да не ги карате от Лувъра ве?

61

Анонимен

преди 4 години

Кафенца и безалкохолни с пластмасови чашки, евала на столична община. Едни избори, а *** за месеци напред.

60

ПроСоТо

преди 4 години

да ,и аз си направих труда да сметна..макар че при мен излезна 79 лева на калпак,все пак числото е фрапиращо!!!!!..човек се пита:-Тия в комисии ли ще действат,или ще ги водят на ресторант?..При това доста скъп?ОТДЕЛНО дето ще им платят за "труда" !!!!..Което ме кара да си мисля,познавайки добре "ИГРИТЕ" на мутропасмината,че от тия 79 най-много 19 ще отидат при "комисионерите",а останалите 60-ЗА КУПУВАНЕ на "правилните" гласове...."Лонг лив Кралят-Слънце Бохур Бахар!"..

59

Анонимен

преди 4 години

420 хил. лв делено на 500 е 82 лева...на човек??? Голямо ядене ще е или пак герберските фирми намазаха филиите с маз.

58

Анонимен

преди 4 години

Всеки член на ИК да си носи сандвичи. За работата им плащат.Не са питали данъкоплатеца дали желае да пилеят парите му за пуканки.

57

ЗНАМ И ЩЕ ВИ ОБЯСНЯ

преди 4 години

Обикновено най-бедните отиват да броят бюлетините. После след като свърши броенето почват със сакове да изнасят храната и напитките за вкъщи. Част от материалния стимул, защото за 50-те лв, които ще получат за това, че са брояли бюлетини не им стига. Но трябва и да се краде. Прави се поръчка на сандвичи и напитки от "наши" фирми. Сандвичите естествено са по някакви стотинки, но в обществената поръчка ги пишат, че всеки струва по 5 лв. Същото е с чипсовете и прочее. На всички избори е така.

56

123

преди 4 години

Излиза 80 лв на човек... за да ядат пуканки, вафли и кола?????? Дали се краде, а?

55

Радослав

преди 4 години

До ДръндерКакто нормалния работещ данъкоплатец си плаща сам обяда и водата, така и неговите работници в СИК са длъжни сами да си купят храната и водата! Нали им плащаме на тия хрантутници! Да се оправят сами! Никои не пита леяр или пещар дали иска водичка в 12 часовата си смяна! Той сам си я купува защото му е нужна за да живее! Стига сте ревали като вдовици, а си налягайте парцалите и си вършете работата за която ви плащаме!

54

Анонимен

преди 4 години

Браво - междинни хранения, основно хранене... А аз мога да си позволя само вечер да ям - след работа ! Значи това прави 24 часа без храна и вода за мен... Е, аз мога, НО други НЕ !

53

Анонимен

преди 4 години

Да закупят повече възглавници и одеала?Само копирането на протоколите за застъпниците ще се проточи до и след полунощ, а след това познайте как ще ги обработят до 06.30 часа, когато ще стане 24 часа без сън от комисиите. Драмите със спящи по чувалите хора, припаднали, и заложници на Общинската Избирателна Комисия са 100% сигурни!

52

Дръндер

преди 4 години

Тук пълно с деби*лни същества, които грам не разбират от работата на СИК. Когато някои от вас ам**** поработи, това което работят от СИК можете да се изказвате. Защото до сега се осигуряваше по един мижав сандвич и една минерална вода от половин литър за работен ден от 18 часа. За това си затворете човките! Ясно ли е? Никой от тях не брои бюлетините неправилно заради два сандвича повече! Леле че ****ове недокла*тени тук!

51

Чиновник

преди 4 години

Проблем ли има? Ако някой има проблем - знаете къде е терминал 2. Самолетните билети са станали почти без пари.

50

До всезнайковците

преди 4 години

Всяка партия на власт дава обществени поръчки на приближени хора до властта. Ще се пакетират скапани сандвичи с евтини продукти и нездравословни сокчета, а фирмата за кетъринг ще прибере много пари. Не е проблема в ГЕРБ, БСП или другите партийки докопали се до властта - проблема е в това, че от 6 миниона българи - 5 милионна, биха направили същата далавера ако им падне. Драск*ч* - депутатите са проекция на народа!!! А статията е доста кафява и "претоплена манджа". Главния ви редактор е жалък!!

49

Анонимен

преди 4 години

За главния СИКаджия на територията са джобни пари. По неофициални данни, същият беше празнувал 10тия си милиард по разни офшорки преди 2-3 години.

48

Анонимен

преди 4 години

Усещам, че ще има мазни бюлетини

47

Анонимен

преди 4 години

Знае ли някой как изглеждат училищата след това неделно пируване? Наясно ли са от министерството и родителите кой привежда класните стаи в нормален за учене вид? И в понеделник, след изборите - децата в училище. Пълен абсурд!

46

gio

преди 4 години

близо 80,00 лева на човек на доставни цени.Евала!По 2+ пакета пуканки, 3 броя чипс и 6 кроасана?!Липсва само по едно барбекю пред избирателните секции и фарса щеше да е пълен