28

само отбелязвам

преди 4 години

Ей журналисти, имате двойка по БЕЛ. ВъздухЪТ е правилното с пълен член,защото може да се замени с той, а не с него.

27

Анонимен

преди 4 години

Добронамерено.Правилно е - въздухЪТ. Той извършва действието - въздухЪТ.Задава се въпрос - кой е най-важният проблем за София?Отговор - въздухът.Това е част от изречението, която се нарича подлог. Този подлог показва кой извършва действието.Това е въздухЪТ. С пълен член се членува този, който извършва действието.Има страдателен вариант, него ще го опиша ДОБРОНАМЕРЕНО, когато бъде употребен неправилно.

26

Анонимен

преди 4 години

И Кадиев лъже като Фандъкова за въздуха в София.За лъжци не гласувам.

25

Анонимен

преди 4 години

Изпушването на една цигара замърсява три пъти повече въздуха, отколкото работата на двигателя на един автомобил на празен ход за същото време.

24

Обективен

преди 4 години

Въздухът в София е сравнително чист с едно изключения - фините прахови частици (ФПЧ) през зимата. Останалите замърсявания са между 1% и 7% от допустимите норми. През зимата нивата на замърсяванс ФПЧ понякога в определени райони достигат до над 600 микрограма на куб.метър, при максимално допустима норма от 50 мкг/м3. Делът на замърсителите в тези над 600 мкг/м3 е:- 1 мкг/м3 от автомобилите- 29 мкг/м3 заради неизмитите улици- 570-600+ мкг/м3 - заради отоплението- 5 мкг/м3 - други замърсители

23

Анонимен

преди 4 години

Не мога да разбера защо непрекъснато се говори за колите като замърсител а те са регистрирани и се плащат данъци за тях а кофторите които димят са незаконни и никои не говори за тях!!!!!!!!

22

Анонимен

преди 4 години

Никои не иска да решава проблеми а да изкара пари от тях за това живеем бедно

21

Къв ВЪЗДУХ, БЕ...

преди 4 години

КАТО ТИ ДОЙДАТ НА ГОСТИ 20-30-ЧОВЕКА У ВАС, ПУШАТ И ***...ВЪЗДУХА ЧИСТ ЛИ Е...?!!! СЪЩОТО Е И У СОФИЯ!!!ЦЕЛА БЪЛГАРИЯ ДОЙДЕ ТУКА.... ТИ КЪВ ВЪЗДУХ ИСКАШ ТОГАВА. ХАХАХААААА....

20

Да, бе.... хахахаааа

преди 4 години

КАТО ДОЙДЕ БСП-то НА ВЛАСТ, НЕМАЛО ДА ИМА КОРУПЦИЯ....ХАХАХААААА...Е, НАЛИ ПОМНИМЕ КАК ПЛАЩАХТЕ НА ВЪЛКА, БЕ.... НА АНГРО ЗА ВСЕКИ КАМИОН.БЕЗ ДА МЕРИТЕ ОТПАДЪЦИТЕ!!!!Я, СТИГА "КОМУНИСТИЧЕСКИ ВИЦОВЕ"... ХАХАХААААА.....!!!!!!!

19

Анонимен

преди 4 години

Най-големият проблем за София, а и не само за София е огромната корупция.Въздъхът в София е замърсен наднормено само през зимата и само заради горенето на гуми и какво ли не още от избирателите на ГЕРБ концентрирани в определени райони. В такива дни с наднормено замърсяване, дела на колите в това замърсяване е под половин процент. Даже Фандъкова разбра, че лъжите й за замърсяването от автомобилите трябва да спрат.

18

Анонимен

преди 4 години

Кадиев явно не разбира проблемът с въздуха във София, щом говори за транспорта, който в София е пренебрежимо малък замърсител.

17

Дечо Слона

преди 4 години

Популизъм, тоя проблем с въздух ща се преекспонира много, не само у нас.

16

334

преди 4 години

"Най-големият проблем на София е въздухЪТ"

15

65

преди 4 години

Цялата тая истерия свъздуха ,е да де ограничи броят на колите.След 2_3 год. само богатите ще карат коли, всички трошки ще да аут,хора с ниски доходи които едвам кретат ,карат,13-15годишна кола ,пред пенсия ,кога ще си купят друга.И всички -хайде в градският тр. ,или метрото.Нали трябва да де изплати.Няма беьплатен обяд.А може би има-това ще е свинското месо от Европа, стояло с години замръзнало.От резерва им.И може би няма да е по скъпо ,и някой ще се бие в гърдите,че чумата е овладяна.

14

Анонимен

преди 4 години

Ами като това ти е най-големият проблем ,направи нещо.Вземи пример от Б.Б. Преди години нали се изцепи,че ще гони снежинките преди да са паднали.Та да не ни изненада зимата.Вие пък измислете нещо.Ей ,смешмици сте всички.Най-големият проблем ,е че няма работа извън София,и всички са тук с колите си.Съсипана България.Снощи гледах за Малко Търново- 9деца ученици имат.А София се пука по шевовете от деца .Няма места вградините.Що ,повече ли раждат софиянки?

13

Анонимен

преди 4 години

Вашия електорат от гетата който гори пластмаса и гуми е най големият проблем - не само на софия но и на страната като цяло...

12

Бсп-жалки

преди 4 години

Най-големият проблем в София са такива *** от Бсп като Кадиев, ***, Гоце, Р.Петков, К.Добрев, В.Лечева и още много други знайни и незнайни комунистически ***, които винаги са кандидати за власт и силно замърсяват атмосферата в София.

11

Анонимен

преди 4 години

И тоя изпълзя от дупката.

10

Анонимен

преди 4 години

Все искате да ПРИНУЖДАВАТЕ хората да правят или да не правят разни неща, вместо да създадете условия и стимули за правилно поведение. Кадиев в градски автобус не съм го видял. Да даде личен пример!

9

Край

преди 4 години

Трябва да е скъпо с кола а твърдото гориво забранено това е начина.Обаче електората си иска дизеловите бангии и кюмбетата.Забрави Кадиев за кметуване като казваш истината