65

Радослав

преди 4 години

Това му е редовния номер на Баш Бай Тиквондур, когато нещо не е в мозъчния му капацитет да го оправи се разплува на телевизора и обевява, че това нещо ще остане като проблем по негова воля! Същото като с Шенген - нас не ни вземат, ама накрая той каза, че просто ние не сме искали защото вече не било приоритет! Цялата му работа е такава! А ЕС иска Разбойко на чело защото той е послушна кукла, мятат му малко евракис и ще гласува за каквото му кажат! Не е политик с гръбнак, че да мисли за народа!

64

Радослав

преди 4 години

Колкото Шенген видяхме, толкова и без мониторинг! Просто хората реформират системата защото виждат, че просто с писане на доклади не става! Готвят нова система която директно да поема контрола, а не само да дава препоръки които така или иначе не се изпълняват! А Разбойко може да си тълкува новините както иска, то за него и смъртта на 200 човека е добра новина ако те са пенсионери, но това не променя трагедията! Накрая пак ще излезе и ще обеснява, че мониторинга ще остане защото той така искал!

63

ще обмислят...

преди 4 години

Както се казва в един стар анекдот: Вашата работа се урежда! Говорих, казаха ще видим!

62

HeinrichHimmler

преди 4 години

Бутат му едно рамо на Боеко предизборно, ако може да продължи после с кражбите си ! Мафия! Държавата се управлява от мафията, и плащат всекидневно на медии и *** да промиват общественото мнение. Наглеци! Съотечественици, не вярвайте на крадливата гербаджийска шайка!

61

Waffen SS

преди 4 години

"ЕК: България има напредък, ще обмислим падане на мониторинга" Правителството/Б.Б./ взема желаното за действителност.Мониторинга още не е паднал,но може да падне.Е,добре е да падне,защото след неговата отмяна ще започне такова крадене на евро-средства,каквото до сега не е било,защото още много политико-икономически лица чакат своя ред да се включат в този процес на "усвояване"на евросредства.Почти съм сигурен,че ще има фраза нещо от сорта "Направен е напредък,които още не е достатъчен"

60

Анонимен

преди 4 години

ЕТО ЗАТОВА ТУРЦИЯ, САЩ И РУСИЯ РИТАТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ БЮРОКРАТИ КАКТО СИ ИСКАТ.

59

муспи

преди 4 години

Албанския и турския братски народи искат да имат обща граница, а България пречи? От де накъде! - Ще я смачкат от едната страна с турската военна мощ, от другата с мишцата на Албания! Да си спомним само, че в добрите времена башибозука се е набирал от албанци.

58

Анонимен

преди 4 години

Има два варианта: или тия в Брюксел си нямат и на идея какво се случва в съдебната система в България (съмнително) или са вдигнали ръце и оставят нашите управници да си правят каквото си искат. И в двата случая:зле.

57

Шопо

преди 4 години

Милио ! Днеска не го стега ишиасо...

56

деду юнкер

преди 4 години

а бе вий мен уважавати ли мъ? кой каза наздраве. наздраве, наздраве. а ко. вече не съм шеф ли. шеф съм и още как. горе на черешата.

55

Тръба

преди 4 години

Вече сме на финала. В момента измазваме последната стена на кен... ъъъ бараката. Съвсем скоро от синьото кранче ще текне мед, а от червеното масло. Щещеще...

54

Анонимен

преди 4 години

Кво бил казал Ишиаса.

53

Анонимен

преди 4 години

не Ви искам мониторинга на Корумпирания Брюксел ако не беше корумпиран нямаше да разреши на нашия корумпиран да стане консул във Валенсия .Мислех си като влезем в ЕС ще спрат корупцията сега за корупция се говори повече от всякога и тия корумпираните ще дават оценка на нашите корумпирани -не е ли време народът да я даде тази оценка Айде бе събудете се

52

пецата

преди 4 години

В Бургас в маалата яко търговия на гласове, отидете с колело минете просто за да го видите с очите си, ще ги познаете без да е нужно някой да ви го посочва, не знам защо журналистите обаче не са отишли там , явно командата в момента е да се заобикалят махалите че инче ще стане като оная в Русе

51

Sichtpunkt

преди 4 години

Господин Борисов е велик ръководител и държавник. Не просто велик, а най - великият ръководител и државник!Много теманета и гладене по *** кpaтyни ви трябва и пак не ще го стигнете!!Да се слави во веки името Борисово!

50

Анонимен

преди 4 години

А маймуниторинга кога ще падне?Щом има банани стой си там, на дървото!

49

Избори

преди 4 години

За бавноразвиващи ни взехте. Това го казвате преди всички избори за ГЕРБ досега, зер да не стане така, че да не са на власт. Споко - ББ е мобилизирал държ и общ служителителите и семействата им, като сложим и фирмите , дето са на хранилката - нема да се пуашите - пак сме ние - ГЕРБ, начело с Вожда - пръв Старейшинна между старейшините. *** вие се страхувате, че нали Б ви обеща повечко депутати в Европарламента, *** пустите му държавници тогаз взеха че го удариха на живот в гръцко.

48

Анонимен

преди 4 години

Пинокио и Кварталните десни мишоци не харесват това.

47

Анонимен

преди 4 години

Мачкай Бойко! Пак сме върха!

46

Анонимен

преди 4 години

Словенците са два милиона и си живеят добре,естонците и те...! Не знам на кой му трябват осем милиона и за какво!