12

Анонимен

преди 4 години

Работодателите все повече предпочитат да наемат хора с практически опит от колкото такива с дипломи. Като отидеш на строежа или във фабриката или където и да е ... никой не те пита какво си завършил. Питат те знаеш ли това как се прави, можеш ли да работиш с тази и онази машина, можеш ли да решиш този проблем..... Хората искат действия! Бизнеса има нужда от хора които ще му свършат реална работа и то качествено.

11

Анонимен

преди 4 години

Висшето образование по принцип е силно надценено в днешно време и за повечето хора е напълно излишно. Просто загуба на време и пари.В днешно време дипломите нямат тежест. Бизнесите търсят хора с умения. Търсят специалисти които на практика могат да докажат какво знаят. Слабо се интересуват каде сте завършили и дали изобщо сте завършили дори и средно.И най важното е че образованието по никакъв начин не може да гарантира успеха в живота.

10

Само където:

преди 4 години

Българчета от Северна Македония изобщо не се самоопределят като Българчета. Възползват се от добротата и бенефитите на държавата ни, а после ни псуват и ни се смеят.

9

Анонимен

преди 4 години

Имате предвид, че това е мнение на чиновник, т.е. не е изследване - няма данни, доказателства, източници.

8

Анонимен

преди 4 години

Важното е нищо не правещите изкукали професори да не загубят работата си.Затова е целия напън. Щото ако няма студенти, тия на кого ще преподават ...

7

Анонимен

преди 4 години

Като няма българчета и тия ще ги пишем българчета.

6

ШибиРиби

преди 4 години

Ся ко направим ено социологическо проучване ще установим че академици професОри и доцентори от москофския и тем подобни университети са болшинство в бг . За докторанти да не говорим, навъдиха ги като въшки

5

Анонимен

преди 4 години

Специално на тия ,,българчета" от С.Македония им нямам никакво доверие!Един път да набарат дипломата и ела гледайте какви българи са!Задължително ще се оплакват от България и от институциите които едва ли не насила са ги накарали да се самоопределят като българи!

4

Мл.

преди 4 години

За ужас на сърбомани и македонисти Българщината не е заличена ни в Сърбия, ни в Македония, ни в Албания дори, а ще продължи да надига глава и да се възражда!

3

179

преди 4 години

Как мазно лъжете. Ходите ли да ги агитирате по селата. Що не ходите в махалата да ги карате да ви учат в университети . От всички негативни фактори за ,които тъгувам има 1 нещо което ме кара да съм щастлив а именно ,че дъртите комунисти ще останат без работа. Точно тия във университетите. Всяка година завършват по-малко българи и все повече места остават незапълнени и тия си виждат края и кви ли не простотии пишат ама връщане назад няма.

2

ШибиРиби

преди 4 години

До 1И на запад бг диплома за вишу струва колкото билет за градски транспорт. Признават се ама никой не ги иска

1

Анонимен

преди 4 години

Висше в България е равносилно на еднопосочен билет за бюрото по труда !