98

само питам

преди 4 години

Бойко, тая стока дето ще я мъкнеш по самолетите може ли да пее на ушенце и да мята гьобеци? Ако е така гледай да я застраховаш,за да не пукне силикона по време на пътя.

97

на снимката

преди 4 години

Мутрата си остава мутра,дори да си сложи и костюм. Вижте го на снимката: прилича на огромен гардероб, стиснал юмрук сякаш иска да удари някого в корема,стиснал устни. Липсва му само един златен ланец и е готов отново да става агент Буду. И независимо,че гледа доста свирепо,сякаш никой не го забелязва.

96

Анонимен

преди 4 години

Bravo, Sevdo! Skoro ne sme vijdali bulgarski kunduri, kundurdjiinici, rakavici, chanti, neseseri, saka, pantaloni, platove, konci...ili sichkoto vi e kitaisko?!

95

Бойко стайл

преди 4 години

Аз Бойко чух за Ютуб и реших,че е туба по която се праща храна в мрежата по цял свят. Затова реших да има Бойкотуб или по-правилно Бойко хЪб и моята храна да се праща със самолети и до Западни Балкани. Е не сЪм ли гениален? Бойко Стайл!!

94

честно до 90

преди 4 години

До вчера тука пасяха магарета а Днес има завод!***Според мен едно от тях е останало да си покаже магарията пред всички като врещи: хъб-хъб-хъб.

93

Анонимен

преди 4 години

ХХАХАХАХА!Ще изнасяш храна със самолети! Тоя го изпра яко!

92

Анонимен

преди 4 години

и по какво да се хъбват стоките? по двулентовия път към сърбия ли? или Бойко отново има в предвид движение към любимата на герб антиевропейска и диктаторска турция?

91

kirasirrav

преди 4 години

като се има предвид географското ни местоположение има теоретична възможност да бъдем хъб за разни неща но : все още лошата инфраструктура, логистичните ни възможности като цяло и рекета и корупцията разпространени повсеместно тук, са непреодолими пречки; що се отнася до парите тези ок. 120 млрд. отговарят приблизително на онези 50 от соца + - (като не се задълбочаваме в методиката на постигане на тези числа) проблема е че сега са много неравномерно разпределени а и голяма част се изнасят

90

АМАН, БЕ!

преди 4 години

Пак прехвърля задължението българинът да живее достойно, да не гладува, проси, рови в кофите, за да се изхранва на някой друг. Сега пък хранителен хъб?! Балкански - Турция и Гърция ще ни хранят с *** си, ако се реализира поредната бокова тъпня. Чуди се как да е в медийните емисии, които да започват и завършват с него. От сутрин до вечер банкянския се блещи от всяка телевизия, ръси простотиите си , от които журналистутките се подмокрят, а на мен вече ми призлява и ми вгадява дните

89

Waffen SS

преди 4 години

"""Пловдив, след като откри турски завод за осветителни тела за автомобили."" Там ще се правят осветителните тела за Фолксваген,които ще произвеждат в Турция.А догодина и ще открие и завод за топки за скоростен лост,може и за подови килимчета

88

Анонимен

преди 4 години

Е добре 400 работещи в новия завод ще гласуват за ГЕРБ останалите защо да го правят!????????????

87

Анонимен

преди 4 години

Пенсиите ще вдигнат с 6.7 % от Юли а осигуровките на само осигуряващите се от Януари!Това е България когато е за вземане взема ВЕДНАГА а ако трябва да дава след 6 месеца

86

Бойко Борисов

преди 4 години

До вчера тука пасяха магарета а Днес има завод!

85

HeinrichHimmler

преди 4 години

значи БВП се е увеличил повече от двойно, следва въпросът къде са отишли тези пари, защото качеството на живот не се е повишило, напротив, понижило се е. Следователно тези пари са отишли в някой крадлив гербаджийски тиквенски джоб! Сънародници добре ли е да ви крадат пред очите ви ? Докога ще сте овце ?!!

84

Да допълня...

преди 4 години

Русофилите кръв ще пикаят след изборите.

83

Очите

преди 4 години

И за пореден път Тиквата открива подчертавам Турски завод в подчертавам Южна България и подчертавам дава държавни пари за инфраструктура в подчертавам Южна България. От доста години това се набива на очи и не ми се ще да го вярвам, но това се прави целенасочено, като утре някой нов политически проект ще направи един местен референдум и ще се събудим с орязана територия. Територия, която е освежена със заводи и инфраструктура за сметка на цялата останала държава.

82

Да.....

преди 4 години

Лелееее, колко *** и умствено ограничен човек ни "управлява"?!

81

Анонимен

преди 4 години

Вервам ти Боко ще построиш хъб, ти си пълен ръб!

80

Kiril

преди 4 години

Bravo za zavoda!

79

Пловдивчанин

преди 4 години

"при този огромен икономически подем на Пловдив"ЪЪЪ ко речи ????!!!