10

Деди

преди 4 години

88г. да е било, отиваме с един приятел във виетнамско общежитие, за да купим динки, блузони дамски (мнооого модерни бяха, особено с картинка отпред), и за едно видео-папагалче Голдстар, май че. Седнахме, ние бехме опънали по 2-3 водки. Седнахме, на пода ни поканиха, чуруликат нещо, по едно време донесоха един леген, подцинкован, майка ми, лека и пръст, в такъв переше чорапите, та вътре шзпекли некакви като баклавички, но с каима, на дъното - два пръста блажно - гълтат и муцат от кеф, нихната ...

9

ШибиРиби

преди 4 години

А премиера Фък помни ли като го фанаха във виетнамските опщижития да вари куче с бързовар в тоалетната чиния?

8

Off

преди 4 години

Друго си е премиера да е Фук

7

Абдал

преди 4 години

А пъ нашият премиер един от малцината завършили ТВУ вероятно, Цвъкича за деца с умствена изостаналост ,па и първият е бил в чешки зандан. А ся да кажат кой е по ,по най.

6

Деди

преди 4 години

Юноша бех навремето, 17-18г., в махалата обикаляше един чънг-чанг, навърташе се около по-малките. Леле, като се събрахме 5-6 души, като го побарахме, майко мила, вероятно още ни помни, нема как, поне неколко белега има оттогава. После той доведе двама, ние още 2-3-***, Ако да е станал министър на водопад във Виетконг, некъде си. Та, дано да са ни позабравили, щото си спомням и събитията в Перник с никарагуанци, кубинци ли беха, ЛЕЛЕ, що бой ядоха тогава, не е истина. Ех, спомени интернационални..

5

Господарят Кунг

преди 4 години

Фук премиера.

4

Асен

преди 4 години

Бог да пази Виетнам, ако лидерите им са завършили виШу в територията

3

Анонимен

преди 4 години

износ сабаки за Виенам.Внос дънки и електронни часовници.

2

Анонимен

преди 4 години

Има рационално зрънце в това да се обърне внимание на Виетнам. Навремето ни бяха заляли, наистина, ама не знаех че има 30хил висшисти... Обаче, Падев посочи, Радев подчерта..., бош-лаф. Абе,тези хора са били тук на 20-25-30г., доста от тях са част от интелектуалния елит на държавата им. Ако някой не знае Виетнам си е азиатски икинимически тигър, тепърва ще има бум на икономиката там. Та, организирайте им някаква екскурзия ли, що ли, ако ще с консумации разни, да им припомниме белите българки.

1

Анонимен

преди 4 години

колко ли нашенски кучета му се пишат на сметката докато е бил тук хахаха,гут апетит майн хеър заповядайте пак,сега имаме остра нужда от виетнамци,но да са от гладните провинции на виетнам