77

Нищо ново

преди 4 години

Откъде ги вадите такива п'ишман-коментатори. Преговорите между Путин и Ердоган вече завършиха. Приета е общо споразумение - 10 точки, съгласно което турски и руски контингенти ще патрулират общо в 10-километровата зона по границата, а Турция ще пази териториалната цялост на Сирия. Това ли е "мръсната сделка"? Е, нека сега САЩ и западните им съюзници да сключат по-чиста.

76

етнически турчин

преди 4 години

Етническо прочистване-български експерт,***.Абе Ганио сирийците които ссе намират като бежанци в Турция са от различни етноси.

75

Анонимен

преди 4 години

Как реално виждат да "изметат" тази зона и да заселят над 3 млн. бежанци просто така? Тази фантасмагория няма как да се реализира на практика.

74

Анонимен

преди 4 години

Виждам як сърбеж в говеждите дирници.От акото ще да е.Дойдоха в Близкия Изток като аслани,а си тръгват нъсрани.

73

Ха-ха-бум

преди 4 години

До Ха-хаЯ си опресни паметта за началото на сирийската криза! Колко деца убиха и репресираха там? Явно никога не си бил в Сирия. Даже и понятие нямаш как тамошната ДС/съветски възпитаници и говорят руски/ държи властта. Разпитвали са ме там. Не си виждал патрулите с калашници, мрежите от бодлива тел и многобройна въоръжена охрана около "някои" обекти. Не си виждал огромните портрети на Асад окачени навсякъде. Типичен диктатор! Диктаторите постигат "мир" и ти пожелавам да му се насладиш ***.

72

Анонимен

преди 4 години

Експерта е кледал на птичи курешки или звездите са му проговорили???

71

Waffen SS

преди 4 години

И двамата държавници,първо гледат интересите на свойте държава ,а не се съобразяват с неолиберлано,псевдо-демократични вайкания.

70

Монархист

преди 4 години

Естествено. Путин е ***, но се прави на цар. Ердоган е ***, но се прави на султан. И двете държави хубаво няма да видят.

69

Анонимен

преди 4 години

Кой беше тоя Доцент Тодор Тодоров аналенлизатор?

68

ДО ДН/ЕС.Б/Г

преди 4 години

Какъв е тоа при това копиран Фейк Нюз , срещата се състоя м/у Ердоган и Путин и трае 6 часа разговори , като ви напишат че копирате от други сайтове при това НЕДОСТОВЕРНА информация и от гняв и злоба да блокирате коментара веднага , пак повтарям за пореден път сайта ви е WC

67

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Много ясно, че ще се разберат. Двама умни мъже и истински държавници.А, американците си тръгват като посрани от Сирия. Кюрдите, които бяха предадени от САЩ изпращат американските войници като ги псуват, обиждат и замерят с картофи.Жалка картинка !

66

АнонимеН

преди 4 години

ФАЛШИВИЯ *** Е САМО ЕДНА ОТ МНОГОТО НАЛОЖНИЦИ В ХАРЕМА НА СУЛТАН ЕРДОГАН!

65

Анонимен_777

преди 4 години

Като прочета - ''според експерти'' ... иии моментално знам че е пропаганда !

64

ДА

преди 4 години

Путин и Ердоган се разбраха за Сирия. Именно днеска разбрах към обяд защото Путин и Ердо се усмихваха до уши при последната среща в Сочи.

63

rusnak

преди 4 години

От къде се пръкват такива анализатори като тоя Тодоров. Дуп ката *** затъва безвъзвратно а тук пълно със световни специалисти!???

62

Ха-ха

преди 4 години

Сирия си беше съвсем прилична светска и мирна страна преди САЩ да тръгнат да я "демократизират"!Сега експериментът приключва и е нормално техните ку*ви да пострадат.Спокойно,Путин няма да позволи мащабно прочистване,поне не по-голямо,отколкото направиха американските мек*ерета!Впрочем Тръмп даде заявка,че армията им ще остане в заграбените петролни полета-познат сценарии....

61

Анонимен

преди 4 години

ами в москва се намира най-голямата православна църквасъщо най-голямата арменска църква задършиха я преди години

60

Анонимен

преди 4 години

браво на дребния пъхна чадър в краварските *** и сега го разтваря с помоща на китай и турцияи всички български сорослуги вият в несвяспредстоят още неща - но ние в момента с това управление сме по-зле отколкото сме били при ония продажници кобургите- днешните ги надминаха и по алчности по продажност и безхаберие за държавицата ни

59

Анонимен

преди 4 години

Скандалното е, че това етническо прочистване става с очевадното съгласие на САЩ,айде стига бе ,какъв геноцит и етническо прочиствчне сънувате ,бежанците дето са в Турция от небето ли паднаха ,нали именно тях ще ги настаняват в тази зона на сигурност ,

58

АнонимеН

преди 4 години

СЪС ИДВАНЕТО НА МАРКСИЗМА САМАТА ЦАРСКА РУСИЯ ПРИКЛЮЧВА!! СЕГА ОФИЦИАЛНОТО ИМЕ ИМ Е : РУСКА ФЕДЕРАЦИЯ ИЛИ ПО-ТОЧНО КОМУНИСТИЧЕСКА ФЕДЕРАЦИЯ!