10

Анонимен

преди 4 години

Чакай ти Европарламента да се намажат.Както виждам ти ще трябва да се мажеш, но за теб ще е по-добре и да не се мажеш.

9

Анонимен

преди 4 години

Европарламента да гласува закон срещу шантажиране и блъфиране иначе какво ще стане ако всяка страна започне да го разиграва така и да се отказва от подписа си.Европа няма да се развива, а ще сме наблюдатели вечното английско шоу, което не позволява на никой да живее.

8

Анонимен

преди 4 години

Европейския парламент да се намажат с вазелин отзад......пак позволяват да им го натаковат група пияндета наричащи се английски парламент

7

Анонимен

преди 4 години

полза от политиците = 0. това са хора, които забогатяват за сметка на народа, над закона са и търгуват с влияние. няма държава, в която това да не е вярно. политиците са новите робовладелци. тълпата спи.

6

панчо

преди 4 години

както се казва куче което лае не хапета тва излезе със обещанията на сегашния пишман рошлю министър

5

тиква

преди 4 години

аман от силно изказващи се политицисилния на приказки е слаб на делазакани обещания твърдост а какво стана?типичен популист излезе борката

4

АнонимеН

преди 4 години

БОРИС ДЖОНСЪН КОЙТО РАБОТИ ЗА КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО ПАК ИЗМАМИ ВСИЧКИ!!!НЕПРЕКЪСНАТО ГОВОРЕШЕ, ЧЕ БРИТАНИЯ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ БЕЗ СДЕЛКА ДАЖЕ ПАРЛАМЕНТА РАЗПУСНА А ОЩЕ В СЪБОТА Е ПОДАЛ ДОКУМЕНТИ В ЕС ДА СЕ УДЪЛЖИ СРОКА ЗА ИЗЛИЗАНЕ ДО 31 ЯНУАРИ 2029 ГОДИНА!САМО БУДАЛИТЕ СЕ ВЪРЗАХА , ЧЕ ПРЕМИЕРА ИМ Е ЗА ИЗЛИЗАНЕ!

3

Анонимен

преди 4 години

Три години отлагаха, да излязат без сделка.Английски патент.

2

Анонимен

преди 4 години

Статия пълна с правописни грешки.Редакторите спят ли?

1

Евродепутат

преди 4 години

Супер! В това ме бива най-много. Най-накрая ще докажа своя професионализъм. Аз мога да не правя нищо по-дълго от всички други хора в Европа!