46

Анонимен

преди 4 години

МЪКА, Боже!Много странни Орица се упражняват, вместо да се научат да живеят... Ми - тъпички са, ама какво да се прави... Като са ги праИли в пияно състояние... И малките лево-резбови "хиди*отчета" правят простотийките си, защото нищо друго не могат (толкова са простички)... какво очаквате? Утре ще измтар от глад, но преди това ще ви оберат или убият. Вероятно някой ще Ви опази...

45

Анонимен

преди 4 години

Навремето се правеха устойчиви на ***.Сега са като някой да вземе някой лев. Не, че някакви амбрияжчета не чупят всичко, щото не са кърмени, за да си запазят мамките им сисите си...

44

Анонимен

преди 4 години

Не вярвам, че я чупи този, който я е направил. Ако е така, човека трябва да е за психиатрията. Но тези, които я чупят задължително са за психото. Големи пeдe расти са! ВЕрвайте ми! ероятно са привърженици на партии! Как да не обслужиш родителките им!?

43

Тази люлка се чупи,

преди 4 години

от този който я е правил. Сутринта слушах инициаторката да обяснява, че много бързо са събрали 4 хиляди лв. за направата на люлката!? За 4 хиляди могат да се направят 5 такива лйлки, какво има вложено, че майстора е взел 4 бона? Това е търгачество, сега негови хора я чупят, този отново да взема пари.

42

Анонимен

преди 4 години

Слаб дизайн. Не че е правилно, че са я счупили, но - слаб дизайн.През соца люлките бяха така направени, че сме се качвали по 5-6 деца на люлка предвидена за едно дете. И к`во? Ми нищо, люлеели сме се. И люлката изкара има няма 10 години през соца и после още 10-15 демокрация, преди да я отмъкнат заради желязото.Толкова ли е сложно да я направят устойчива на 20 пъти обичайното напрежние? Е, ще иде повече материал, повече мисъл, повече труд...

41

Аз

преди 4 години

Кмета, Даскала, Попа и Кварталния полицай се обединиха в следното становище:..."Че за какво им е люлка, та те и без това са инвалиди...."

40

Не народ, а мърша!

преди 4 години

Не сме народ, не сме народ, а *** хора, дето нищо не щат да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас! "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас. И не знаем, не можеме, не щеме да работим за себе си със време. Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме.. Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни... Все нас тъпчат кой отдето завърне, що? П. Славейков

39

Владислав

преди 4 години

Това е дело на културните и възпитание софиянчета - бъдещи водачи на агитки.Няма да отидат в библиотеката, ами се чудят каква идиотия да направят, какво да изпушат и колко кенчета Hell да изпият на ден

38

Анонимен

преди 4 години

Нормално дивите селяни като видят нещо първата им работа е да го запалят,счупят,изкъртят и разрушат.Трябва да почнат да ги глобяват или да конфискуват имуществото на родителите им.Да видите как ще ходи цвят лилав във фейса и няма да може да седне на задникът си една седмица след като на татенцето му са конфискували колата или са му блокирали заплатата.И ще има здрави пейки и люлки и няма да има изкъртени автобуси нито спирки.Някои считат вандализмът за здравословен.За мен е селяния.

37

GHT

преди 4 години

До ССЩо да не ти давам за пример?! Нито в спорта си нещо, нито в науката, нито в икономиката, гол ***!

36

GHT

преди 4 години

До ТеоТочно до народ си е. Само българчетата се държат като изтървани макаци. Няма такива диваци никъде. Как пък само българските деца са все хиперактивни и не знам си какви още изчанчени оправдания за диващината им.

35

Иванов

преди 4 години

Не сме народ, а мъpшa. Туй ще кажа и ще свърша.

34

Тео

преди 4 години

Не е до народ ... а до деца ... то си е написано - над 20 са се накачулили на люлката, и то без надзор! Просто защото може и прилича на ремарке. Родителите блеят в смартфоните и те така ... не е вандализъм, а неправилно изпълнение. Хубаво е за деца със специални нужди да има клубове с подобни забавления. Какво очаквате от малолетни, които не знаят как да ги ползват. На времето на десетина години с десетина хлапака се качихме на трактора на комшията, беше на улицата. После такъв пердах ядох :)

33

XuTbP5bP

преди 4 години

Ама така става като няма казарма, почват да си ги вадят от задните части некв'ви идей? Камеиоу! Освести се ***!

32

От Берлин

преди 4 години

Имах скандал в,, Южния парк", с една майка, която заедно с други чалга мухли и мухлювци, си бяха пуснали децата да играят на улучния фитнес, въпреки, че има табела за деца под 12 години забранено! Нагли и без отговорни *** са това... Дали им чалг, цигари и телефонче, а децата им да мрът... *** пасмина, ***!

31

Анонимен

преди 4 години

Тука сме направо ........................ !!!!!!!!!

30

Допълнение

преди 4 години

Цензурираната дума в поста ми е ник-а, на господин 31

29

Струва ми се

преди 4 години

, че от етноса са искали да крадат желязо- люлката изглежда доста масивна в репортажите. Грозно е да храчите върху народа ми , заради група хора с ниско количество меланин. А за коментара на ***- сигурна съм, че не е писан от него. Да се поставят камери и дано полицаите да спънат по стълбите маааааан г ааалите , които са отнели и малкото щастие на милите дечица.

28

Циник

преди 4 години

Българският ген е прокажен и дано изчезне.

27

До 22

преди 4 години

Дрогарьо бай Йване, на Запад с всичките6 им "ганджа и ***" (пикото впрочем е продукт на руските военни) унищожени за дни детски площадки няма. Все "западните ценности" са ви виновни на ориентализма и диващината.