141

Анонимен

преди 4 години

Но кой е финансирал проучването?

140

Пенсионер

преди 4 години

Малко е . Още трябва.

139

Анонимен

преди 4 години

Selenkata fandak bkp ruskata filolojka sega milionerka da se maha sa prokoraturata i majat i dr s 4asten kaninet 4 apartm jordaka ima i imoti v provinziata laje darjavna kola scofior ja vosi vida ot manolova 4e hodi pescha manolova e sa kmet na sofia ne jordaka podgasnika na boiko gerbera

138

House M.D.

преди 4 години

Излиза, че имащите право на глас в София са едва 1000 души."...представителите на едрия бизнес ще застанат преимуществено зад настоящия кмет..."По какъв начин фактът, че шефът ми ще гласува по определен начин, ме заставя да гласувам и аз по същия начин?

137

Българин

преди 4 години

Фандъкова ще победи комфортно с 10-15% пред втория, който и да е той. В момента и самият Борисов да се кандидатира за кмет, няма шанс срещу нея.

136

Гост

преди 4 години

Ако захилената даскалица спечели , язък за софиянци !

135

Анонимен

преди 4 години

Манолова нищо не направи срещу грабежа на "Топлофикация" докато беше Омбутсмаян, та камо ли като кмет !Гласувайте за нея !!!

134

Анонимен

преди 4 години

Нинова роботи за загубата на Манолова, защото тя е нейния конкурент, а не Фандъкова !

133

ми да!

преди 4 години

До ZZZТеб никой не те спира да гласуваш за червената мафия.

132

ZZZ

преди 4 години

Aко софиянци пак си изберат мафията (паши, тикви и каратисти) единствено ще докажат "високото" си ниво на интелигентност!!! Всякакви техни претенции за нещо си ще се окажат пълни идиотщини!

131

Анонимен

преди 4 години

Северния парк още ли го ремонтират почнаха го миналата година !!!Здрави алей ги изкопаха за да сменят плочките и сложиха осветление на катеричките

130

Анонимен

преди 4 години

Днес Софиянци дишат менделеевата таблица 3 пъти над нормата е замърсяването!Но блестящия невероятен екип на Данчето с дългогодишен опит направи толкова много Ще купят и климатици на хората които се топлят на дърва въпреки, че са в незаконни къщиА вие гласувайте за да продължи замърсяването

129

Анонимен

преди 4 години

Айде даден е ход на манипулацията от социологическите агенции !

128

аз

преди 4 години

Едните показват, че води Фандъкова, а другите, че води Манолова. Не съм от София и ми е все тая, но аман от Гербери.

127

Сф

преди 4 години

Хвани едната, удари другата.

126

Съвет

преди 4 години

Гласувайте за по хубавата и няма да сгрешите. Иначе и двете не стават.Кмет на София трябва да бъде мъж кореняк софиянец.

125

Анонимен

преди 4 години

Г-жа Фандъкова има безценен принос в науката. Създаде еталон за прецакване на фирми , на неуместни, смешни решения, на прехвърляне на вина, на дебелоочие и.т.н и то при ремонта само на "Графа". Другите и строителни недомислия са за нова тема.

124

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова е една послушна женица, наследила това качество от принадлежността си към БСП. Вероятно би могла да бъде добър директор на училище, но не и кмет на милионен столичен град, където се изисква истинско лидерство, смелост, и мислене извън матрицата.

123

Радослав

преди 4 години

Драги софиянци, която и от двете комунистки да изберете все тая! С тия дърти остатъци от БКП прогрес и промяна няма как да има! Едно си баба знае, едно си баба прави! Какво очаквате от същества съжителствали с динозаврите? Простата истина е, че на България и всеки град ни трябват нови хора, млади 30-40 най много които да натискат за дигитализация и с шут да вкарат България поне в 20 век!

122

!!!!!!

преди 4 години

продължение - и тя като вожда се е хванала за поста и няма пускане, нали са на власт няма и кой да ги разследва а във форума като я критикуваш ,още преди и се изтрива на секундата, общината може да има и щатен тролл, няма да се учудя.. А само това че не са разрешени сега коментари за нея е сигурен знак че лицето е двулично и лицемерно за сметка на грозното оплюване срещу Мая и други кандидати.