177

Octavius

преди 4 години

Абе... Браво на братята хървати, само това ми идва да кажа !

176

Пешо тира

преди 4 години

Епа следващият път да отидат в Албания и там да пробват да 'туъркнат', 100 % ще е шоу !

175

Димитър

преди 4 години

Хомосексуалист няма. Както няма и хетеросексуалист... Научете се вече...

174

Анонимен

преди 4 години

ЛРАНО НА ХЪРВАТИТЕ. ЮНАЦИ.

173

Анонимен

преди 4 години

Жан Клод Юнкер винаги туърква, когато Борисов го цунка.

172

House M.D.

преди 4 години

Какво е "туърквам"?Браво на хърватите! Трябва да вземем пример от тях!

171

Анонимен

преди 4 години

Туъквали = това което се случва с бсп след избори ..

170

Анонимен

преди 4 години

По скоро путин са го туъквали 10 /12 пъти снощи

169

Анонимен

преди 4 години

Не са бити без нищо!Много умело в статията е скрита причината за побоя с думата ,,туъркували"!Истината е ,че рейнджърите са си въртели задниците предизвикателно пред хърватските мъже в заведението!Хърватите са го взели като покана за секс и естествено е да се обидят !

168

Искра фидосовата

преди 4 години

Чернокожи гей войници от САЩ пребити в Хърватия, докато "туърквали. - ами ако бяха потанцували в суадитска арабия?

167

Циник Гугъл казва:

преди 4 години

Какво е туърк Twerk?Казано накратко специфични танцови движения с дупето. Стават особено популярни, след като певици като Бионсе, Кристина Агилера и Дженифър Лопес често танцуват по този начин в клиповете си.

166

Анонимен

преди 4 години

Смех, тия себе си не могат да опазят, а ние разчитаме на тях при евентуален конфликт. Това е пример защо меките китки не трябва да са в армията. Случката напомня и как великите коиловци пребиха военни от елитните части на Франция. Въобще по нашите географски ширини меки китки не е имало, няма и не трябва да има в армията!

165

tye

преди 4 години

Американските войници не могат да бъдат съдени за военни престъпления в друга държава. Те са недосегаеми. А някакви си аборигени от Балканите си позволяват да бият АМЕРИКАНЦИ. Какви са тези бе. Това е не чувано своеволие на тези диваци. Те там дъжава нямат ли да им каже че американци не се бият. Те са богоизбрани, новата арииска раса "или *** ". Престъпление е някой да си помисли да напада американци-все едно, какво правят Америка е от "добрите". Всички които не мислят така са от лошите.

164

Анонимен

преди 4 години

Туъркването е специфичен танц при който главна роля изпълнява дупето. Първо представям си каква отвратителна гледка е било, второ отговаря си на имиджа на американската армия и трето напълно нормално е на харватите това да и е дошло в повече:)

163

Българка

преди 4 години

До +-Май "туъркването" на двуметрови мъжаги им е дошло в повече на хърватите... Що ли!?

162

Juls

преди 4 години

СПАСЕТЕ ГЕЙОВЕТЕ!!! Време е да направим защитени територи тип резервати за гейовете, където те да бъдат хранени и пазени от бракониери и зли хомофоби.

161

Анонимен

преди 4 години

Балкански синдром!

160

майорски

преди 4 години

не разбрах защо са ги били...-заради това че са гейове-заради това че са тъмнокожи-заради това че са американски войнициили заради трите неща накуп!?и може ли някой да ми преведе какво означава :"туъркване " ...няма такава българска дума или ? ало ДНЕС да се обадя в комисията за да ви проверят какви ги пишете ! нов български език ли създавате ?

159

+-

преди 4 години

Не можах да разбера ,защо тази случка в Хърватия е публикувана у нас и по точно в Днес-ел сайт !?Зардаи това ,че са хомосексуалисти или пък заради това,че са тъмнокожи илипък ,че са американци !?Заради кое от това трябва нас да ни интересува,а?

158

обективен

преди 4 години

Такава е цялата прехвалена краварска армия!Първия гей парад преди 30 години тръгва именно от обратните кравари в тяхната армия. А нашите продажни герберунгели им се кланят и ги боготворят. В Ново село е същата воняща краварска извратения.