78

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 85Аз пък се връщам от Архангелск.И в Столипиново не е такава мизерия.Повче крака ми няма да стъпи в руската ***.

77

руските бляяди

преди 4 години

мътят водата в целия свят. Преди чподпомагаха максистките терористи в целия свят, Африка, Централна и Южна Америка, Азия - наливаха пари от труда на пролетарските маси от Източна Европа за престъпници като Ортега, Че Гевара и подобна *** като същевременно помпиха банковите сметки на семействата си (децата им учеха назапад) в чужбина. Руските управници днес правят същото, само дето залагат на фашистки организации по света, на всякаква радикална *** по света, а краят на Путистан - като СССР!

76

Анонимен

преди 4 години

Тук пишат каква *** била Русия. Днес се връщам от Москва. Градът е по-подреден и поддържан от Цюрих. Хората са вежливи и културни. Въпреки санкциите бизнесът процъфтява. Всичко е модерно, но с вкус, а старите сгради са възстановени и навсякъде е приятно за окото. Бил съм в почти всички еропейски столици, но там ми се струва е най-близко до идеалът за западна култура.Ние просто се пукаме от яд че се очаровахме от дънките и макдоналдс навремето, а хорото на което се хванахме се оказа бардак.

75

Анонимен

преди 4 години

Русия се стреми към световно господство от самото си създаване.Наивният запад и накои продажни западни страни,само помагат на Путин в това начинание.

74

кой знае

преди 4 години

Русия е Нигерия със сняг. Може пък да започат да им изнасят сняг.Преди две години Путин твърдеше че най-добрите протитутки са рускините.А знаем че черните мечтаят за русо момиче.

73

ПЕНКО

преди 4 години

ПИШЕТЕ СИ "ПОСТФАКТУМ" !!! ПРЕДИ ГОДИНИ /3-4/- КИТАЙ И РУСИЯ СА ОПРЕДЕЛИЛИ СВЕРИ И ВЗАИМНИ СВЕРИ НА ИНТЕРЕСИТЕ СИ В АФРИКА И ВСИЧКИ ЗОНИ НА ДЕЙСТВИЕ СА УТОЧНЕНИ ПОМЕЖДУ ИМ !!!!!!!!!!!! ДНЕС НИКОЙ НЕ ИСКА ДА СЕ ОРИЕНТИРА КЪМ САЩ -ПОРАДИ СТРАХ ОТ "САНКЦИИ " !?!?!?

72

1

преди 4 години

До ХхххА Аляска има

71

Анонимен

преди 4 години

Че то русия си е баш африканска държава като стандарт продължителност на живота корупция манталитет и имфраструктура ...

70

Анонимен

преди 4 години

На снимката: Лукавия от московската Орда.

69

Анонимен

преди 4 години

руская бръдня за африка, пардон руски ***, газ де за африка

68

Анонимен

преди 4 години

НЕ БАРАЙ ПАРТНИОРИТЕ СИ, ЧАСТНА АРМИЯ ША ТЪ ПРАТА, САМО НЕ БАРАЙ ПАРТНИОРИТЕ СИ.....

67

Хххх

преди 4 години

До Анонимен 74Ти още малко ще искаш да прокараш магистрала в тундрата...или искаш централен водопровод в селата в централен Сибир...а кой ще го подържа тоя водопровод като се спука при -50...дори в ЕС на населени места под определен брой жители не се строи централна канализация тъй като е икономически неизгодно...абе папагал...не излязал от България ама дрънка....излез на Запад и можеш такива дупки (в които живеят хора) да видиш които и в България ги няма

66

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 74А то и ние сме потресени от английските мивки със студена и топла вода поотделно, че да ги смесваш в умивалника. Да не говорим за потреса от английските футболни запалянковци или пияните англ.курортисти и техния любим спорт балконинг.

65

Анонимен

преди 4 години

Не е зле преди да покоряват Африка, първо да прекарат водопроводи в селата в Русия, че 40% нямат. А, и тоалетни, че още копаят дупки, за тая цел. Един колега англичанин се ожени за рускиня, и отиде на гости на родителите и. Върна се, меко казано, потресен.

64

Анонимен

преди 4 години

Едно време и България беше стъпила в Африка, на това беше преди демокрацията...

63

роб

преди 4 години

Тук ли ще идва?

62

Си Дзинпин Дън Сяо П

преди 4 години

АФРИКА Е СОБСТВЕНОСТ НА САЩ И КИТАЙ ..И НА ИСЛЯМА .АФРИКА Е 30 МИЛИОНА И 370 000 КВ. КМ + АРАБСКИЯ ПОЛУОСТРОВ (който всъщност е част от Африка , а не от Азия -- и културно и геологично , + СИРИЯ , ИРАК И ДЖОРДАНИЯ = ПРАВИ 34 милиона и 080 000 кв км !Рушкания няма никакъв шанс във сърцето на планетата ни = Африка .. Неслучайно и формата на целия континет е като на Сърце !

61

Анонимен

преди 4 години

Русия няма да стъпи в Африка и то не заради САЩ, а защото там вече стъпи Китай. Всъщност където стъпи Русия, навсякъде носи само мизерия и мракобесие. С Китай не е така. Китай СЪЗДАВА поминък - инвестира в земеделието, индустрията и то не само в добивната и осигурява пазар на продукцията.

60

не барай

преди 4 години

москва е отличен партниор не е като коалицията сащ франция англия германия да изоставят своите партниори като на кюрдите и украйна

59

Време за промяна

преди 4 години

Светът вече не е еднополюсен. Засега САЩ все още са на лидерска позиция, но Китай вече им диша във врата. А и Русия ще вземе своето.