95

Az

преди 4 години

Никаква милост за фашистите ! Само напред Джок. Христо Монов да пикае кръв, комунистически *** скапан.

94

Убиеца си е убиец

преди 4 години

Тоя долен анархо-комунист какво прави в България с нож в ръка??100% непоправим убиец!!Доживот!!

93

БатБулгар

преди 4 години

До колкото знам, влезеш ли в затвора - идеята е ДА ТИ ОГРАНИЧАТ ПРАВАТА.Нали това означава Затвор бе, ДА НЯМАШ ПРАВА. Вие *** ли сте или да ?

92

Радев

преди 4 години

Бог да го прости убитото момче, но не забравяйте, че той е бил с 3 промила алкохол в кръвта, член на нарко-групировката "София-Запад" и далеч не е бил това херувимче, което се опитват да ни втълпят. Никой не заслужава подобна участ, но какво точно е станало един господ знае. Факт е, че Полфрийман е излежал 12 години в затвора, а други убийци са на свобода. Не го защитавам- да си върви в Австралия и повече да не чуваме за него, но случая не изглежда такъв, какъвто ни се натрапва от повечето медии

91

Анонимен

преди 4 години

Че моновчето си е намерило това което е търсило и,че този е доказан психопат няма спор. Слушах интервю с пастора от затвора, дето го е писал "поправен". Нямам думи! Само като му чух гласчето, изказа, доводите. Не, това не е сериозно. Това е филм на Марвел. И това съда го взема на сериозно.

90

ТИКВОландия

преди 4 години

Тоя отгоре се хилеше и показваше среден пръст пред цяла България!!Сега изведнъж стана благ и миловиден!!

89

Анонимен

преди 4 години

Това е само началото, идва ред на още много откровения относно българската съдебна система и влиянието на бивши служители от ДС/БСП/БКП!!!Много пришки ще има за стискане, много червени *** ще посинеят защото няма го вече Съветския Съюз да покровителства българските червени сополанци!

88

До 90

преди 4 години

На записите се вижда как е извършено убийството.Няма " мантра,а хладнокръвно пробождане с нож на две лица.Прегледай записите и не се излагай!Виновен е,колкото и да не му се иска,дори не му пука за убийството.

87

Анонимен

преди 4 години

До ПенкаТИ май намяш и грам представа от право.Почети малко, какво е присъда и какви са нейните основни цели.Учи се в първи семестър, право.

86

до 89

преди 4 години

Мантрата с прободната рана в гръб с меч или с мачете, не се ли изчерпа вече?

85

до 48 Мария

преди 4 години

Мария ти си изключително нагъл *** и безобразна лъжкиня.Не се помага с нож в гърба смъртоностно .Още повече ако Полфрийман е от британската армия трябва да е наясно с правилата.В момента си играе с нас,то е видно,като печалното е че се плаща в негова защита.

84

джон

преди 4 години

Удачно е, и то много. От всичко чуто и видяно разбрахме, че Джок в най-лошия случай е имал намерение да рани, но не и да убие някого.Излежал е и доста тежка присъда. Сега е свободен гражданин.

83

BG

преди 4 години

30 години без право на замяна.В Азия щяха да те обесят отдавна.

82

Анонимен

преди 4 години

Не ми се обиждай, но... в Бeлене няма да се съберат всички последователи на тази страница.

81

Мария

преди 4 години

Бог да го прости убития, но той беше едно нагло, долно, мислещо се за велико ***. Налиташе на бой и на жени, знам го от личен опит. Но с този Джок е извадил късата клечка и е завършил на ония свят. Дано го освободят Джок, най-накрая и да си ходи по пътя. И той не ми се вижда съвсем добре спускайки се сам срещу 15 скинара, но е бил воден от хуманни подбуди и е убил, за да спаси живота си. Браво за смелостта и хубаво, че ни е отървал от онзи , ще спестя думата, понеже все пак е покойник.

80

Анонимен

преди 4 години

Да си ходи в Австралията. Каквото било, било. За негово зло е да остава тук и да си проповядва Марксизма.

79

вЕтъра на ПОДмяната

преди 4 години

do 58Не съм му защитник, но все пак излежа 13 години,а брачедите, които трепят бабички по селата ги пускат след 4-5 години.Целият този шум е защото бащата на жертвата е известен човек._______________Ами за" братчедите" за които говориш Джоко иска да се бори да ги освобождава! Това е работата на БХК .Които раздадоха на съдии и прокурори награди за да пуснат този "герой". Джок работи с БХК.

78

Софиянец

преди 4 години

До АнонименСамо се замисли , някъде на пъпа на Лондон си , държиш си ножа в джобчето и се чудиш кого да нападнеш ?!?! Трябва да си по-гаден от него за да посмееш да го направиш!! Със пристигането си тук той ни има за шеста глуха и си прави каквото си пожелае !!!

77

Анонимен

преди 4 години

аз предлагам да изкараме всички затворници и да ги назначим в парламента и в президентството ......Осъдените за убийства в полицията ...педофилите и изнасилвачите и сексманяците в болниците ...джебчийте в правителството.....телефонните измамници в пощите.....и т.н.т.....по добре ще е държавата не мислите ли !!!???

76

Анонимен

преди 4 години

Този уби човек ...сега се прави на борец за свобода и права ......!!!!Само в България може да се случи !???