12

Наблюдател

преди 4 години

До СПЕЦНАЗ.. Хизбула са ливански шиити, а не палестинци първо, и второ недей си изсмуква преувеличени цифри за ИДИЛ от плоския мозък.. гола вода си като спец, камо ли си спецназ...

11

Анонимен

преди 4 години

След като около 750 джихадисти нарочно бяха освободени от кюрдските терористи Турците успяха да заловят 250 от тях

10

бай Иван

преди 4 години

Ердоган успешно ще изпълни мисията си в Сирия.Целта му е унищожаване на кюрдите и освобождаване на джихадистите, които да довършат кюрдите и разширяване границите на Турция!

9

хмм

преди 4 години

12 затвора с ЧУЖДЕСТРАННИ боици... да не са турски съвсем случайно тези "туристи"?

8

Анонимен

преди 4 години

Аз ако сам на мястото на турците, направо ги качвам на самолета и койот кадето е.Всеки да си пребере стоката.

7

13

преди 4 години

Няма Индонезия и Тайланд, джихадистите са от ЕС и САЩ. КПП просто ги пуска по родните им места, да развиват тероризма и отново да направят ИД. ЕС не иска Турция, ЕС иска Османската империя и ИД. Един от десетките хиляди джихадисти на свобода в ЕС е Michael Delefortrie youtube/watch?v=FZJWfuwRwpc. Ако не се вдига врява, Турция и Русия ще ги избият и няма да има шериат в ЕС, това е болката на онези от Соросферата.

6

Лицемерие

преди 4 години

Е значи терористи са европейците. Провали се плана на европа и сега не искат да си ги преберат.

5

Анонимен

преди 4 години

Спокойно, вчера по телевизията Каракачанов каза, че няма опасност от нашествие на дивацци!

4

СПЕЦНАЗ

преди 4 години

Над 385000 убийци, бандити от цял свят бяха вкарани в Сирия от 2011 до 2016 година. Обучени в лагери на цру в Мароко, Йордания, Саудитска Арабия. Финансирани от Саудитска Арабия. Още толкова местни диваци скочиха срещу Асад. Ако не бяха Русия и Иран, ако не бяха 100 - 110 000 палестинци от Хизбулах нямаше да има Сирия сега.

3

Анонимен

преди 4 години

Тоя прословут дим който обичат да показват продалите се джурналя, е всьшност отбранителната тактика на пкк ,копаят яма пьлнят я сьс суров петрол и палят за димна завеса Катокомбите са под тях.Най интересното е дезинфармацията .

2

Анонимен

преди 4 години

12 затвора за чуждестранни бойци. Постепенно истината излиза. Шорошитe ни лъжеха, че войната в Сирия била гражданска, а там е пълно с чуждестранни терористи и джихадисти.

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

СВЕТЬТ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ПСИХОПАТИ