20

Анонимен

преди 4 години

Строим гяазопровод с руски тръби, с арабски пари, по който ще тече руски газ, от който ние няма ползваме грам.

19

Анонимен

преди 4 години

Само не разбирам, какво общо има митичният ХЪБ Балкан с този транзитен газопровод.

18

анонимен

преди 4 години

много потоци, много чудесии

17

НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР

преди 4 години

ТОЯ позакъснял пубер явно завижда на Стефан Данаилов за огромната популярност в едноименния сериал

16

Зозо

преди 4 години

Да припомня на ***-атакистите: Самолетът Ф-16, Белене и тръба за Сърбия йок!!!

15

Експерт

преди 4 години

Това не е балкански поток, а руско-сръбски проект, за който плаща само България. А връзката с Гърция, която ще вкара еввтин газ още я бавят. Вече над 10 години. България се управлява от корумпирани руски марионетки! А ние само плащаме мълчаливо сметките два пъти - веднъж скъпия руски газ и втори път през корумпираните руски енергийни проекти.

14

13

преди 4 години

Не е много логично да се хвалим с това, че платихме 2,5млрд лв на арабите, да направят тръба на Русия на наша територия, която ще се изплаща 15 години, защото транзитните такси са ниски, а по договор сме длъжни незнайно защо, да плащаме висока лихва на тези 2,5млрд за период от 10 години. По-страшното е това, заради което мълчат и се правят на глухи. България няма да получава газ от този поток, той е изцяло транзитен за Сърбия. Сърбия, Русия, араби 3:0 България.

13

Анонимен

преди 4 години

И каква точно е заслугата на малограмотния тлъстак ?

12

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ПРИЯТЕЛ ОТ КОЗЛОДУЙ 1 ДНЕС БГ ЕСАИТ 2 ТОВА НЕЕ ЧАТ ИЛИ СКАЙП 3 КАЖИ КАКВО ПРАВИ МАРИНЕЛА НИКОЛОВА РАЗКОПАНИЯ ЦЕНТЬР 4 МАХНАХА НЕЗАКОНИЯ БИЛБОРД НА ГЕРБ 5 НИТО ЕДНА ПАРТИЯ ИЛИ ПОЛИТИК НЕ МИСЛИ РЕАЛНО ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА

11

Зозо

преди 4 години

Хахахахааааа, рев на гладни ***. Значи като не строят те всичко е корупция и кражби, а? Ауууууууу, каъв кеф :))))))))))))))))))))) А на този по-долу дето е писал редовните глупости за спирането на руския газ през Украйна, мога само да се присмея. Ами айде да го спират де, нали още на 01.01.2019г. щяха да спират. Ако го спрат какво става, от къде ще мине за ЕС газа? Баси смешниците са това елементарните ***-атакисти.

10

Да ти е честито!

преди 4 години

Барабойко си правеше сметка, че ще излъже Путин да му построи Балкански поток на условията на "Южен поток", но миналата година Государят му отказа и го изгони от Москва. Строежът на газопровод със съответстващата инфраструктура /измервателни, компресорни и тн/ е крайно сложна задача за останалата без кадри България. Та затова нашият "умник" опря до СА. Българино, арабите дето ги плюeш и не ги смяташ за хора, ще ти проектират и строят Балкански поток. Като не искаш от Русия, ще зависиш от СА.

9

Анонимен

преди 4 години

Смех, смех...Направо ме убедихте да гласувам за шайката, само да си доям ябълката и тичам да пусна глас за Тиквата!

8

Анонимен

преди 4 години

Комисионите потекоха, корупцията се храни. За разлика от големия проект южен поток , от който щеше да има хиляди работни квалифицирани места, обучение на хора, транзитни такси за бг и останали хора в бг, тази тръба е без особени ползи освен за комисионера Борисов.За предателства, рекет и обезлюдяване, за икономическо съсипване на държавата, за разбиване на разузнаване и контраразузнаване смъртна присъда е малка.Трябва цял живот да *** камъни и с табела на врата. Ще се върне на поколенията му

7

Анонимен

преди 4 години

Това са първите 11 изградени километра от проекта Балкански поток на територията на България, а договорът на Газпром с УкроНафтогаз е с краен срок 31.12.2019 г. и транзитът на руски газ през територията на Украйна приключва на 31.12.2019 г.. Това, че са изградени 11 километра от проекта Балкански поток на територията на Българиякъм 21.10.2019 г., добра новина ли е или е показател за трагично закъснение и лоша политика?

6

Съвет

преди 4 години

До град Козлодуй 3 Абе "приятел" , спри да излагаш хубавото градче Козлодуй.Засрами се.

5

Анонимен

преди 4 години

И тоя и кметица Му се скъсаха от работа предизборно.

4

Пенсионер

преди 4 години

Браво Бойко. Не спирай да строиш. Ще останеш в историята като строител на съвременна България.Изпълняваш обещанието си.Дано народа те оцени подобаващо.Беден съм , но се радвам на развитието на държавата.

3

град Козлодуй

преди 4 години

ГОСПОДИН БОРИСОВ А КОЛКО ХОРА СИ ЗАГУБИХА ЖИВОТА ПО ПЬТИЩАТА И ДРУГО ГОСПОДИНЕ ВИЖДАТЕ ЛИ РЕАЛНО КАК ЖИВЕЯТ ПОВЕЧЕТО ХОРА У НАС ЕДВА ЛИ СИТ НА ГЛАДЕН НЕ ВЯРВА

2

..

преди 4 години

Другарката Борисов осъзнава, че идат избори, тези 11 км са много важни.Загуби ли изборите много хора остават без хранилка. Ха сега се сетете дали е възможно да загуби изборите... а ми не :)

1

Анонимен

преди 4 години

КОЗЛОДУЙ ДАВАЙЙЙЙЙЙЙ