44

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 36Комунистите махат голям юс и ът с реформа 44та която е опитана преди от БЗНС през 20те. Големият юс и ът, дефакто легитимират диалектите в българският език като МАКЕДОНСКИЯТ. Със старият правопис няма разлика между произношението на мляко и млеко например. Тези слуги на чужди държави именно имат вина за това и за осакатяването на фолклора ни. Също така азбуката на Кирил и Методий е глаголица, Преславската литературна школа е първоизточник на сегашната азбука.

43

Анонимен

преди 4 години

До АнонименМалоумник. Корнелка, Маяма,Бойко,Станишко и така до Лилянчето дето я има като чавдарче до бай тошо случайни ли са! 90% от живущите в идеален център в София по статистика работят в държавни ведомства и на практика си менкат позиции тоест НЕСМЕНЯЕМИ. Мандраджийски внук ли си бре ***, комунистите точно на свои даваха крадени апартаменти а разсленените в панелки щото сме "равни". Лека им пръст на хората. Смърт за комунистите и внуците им на власт ! Те ги пратиха немили недраги там...

42

Аз

преди 4 години

На тези грам не им пука за България и населението на България!Защо ни занимавате с тях?

41

БХК кайма

преди 4 години

Само либерал демократичните леви гнусове финансирани от леви фондации могат да пишат подобни гнусотии каквито чета по долу. Те всички нямат морал мразят всеки българин и българка и празнуват когато има трагедия с Българи!

40

Иванов

преди 4 години

Проблема е, че в САЩ е много по-лесно да имаш оръжие и така всякакви долни типове да се въоръжат. Казвам "долни", защото смятам, че убиецът не е бил психично болен. Той се е предал сам с вдигнати ръце. Той е лош човек, искал е да почувства надмощие над останалите хора и затова е застрелял беззащитни непознати. В тази държава, обаче, е в културата им да притежават оръжие. Може да е някакъв пълен неудачник, но трябва да има пищов на колана, като истински каубой.

39

Анонимен

преди 4 години

В Щатите е по-важно оръжейното лоби да печели, вместо живота на гражданите им. Забраната на оръжието е добра мярка, но както беше казал Батето - няма такава държава...

38

до 44

преди 4 години

Ха-ха, в Америка нямало социален живот, в Тикволандското блато, населено с про стаци и прогнило от корупция - имало.

37

Анонимен

преди 4 години

Америка и живота без ценности създават психично болни хора. Когато имаш само една цел в живота да забогатееш нищо не става от теб. Стремежът към парите отчуждава хората, нямат социален живот, което е противоестествено. Много сбъркана система, от която целия свят страда.

36

Анонимен

преди 4 години

Ако беше толкова лошо в Америка, едва ли хора от цял свят, в повечето случаи цветът на нациите си биха се стремяли да отидат там.Не си ли задавате поне този елементарен въпрос.

35

Анонимен

преди 4 години

Тези двете гугутки като ги гледам спокойно може да се оженат и да си направят още няколко деца. Лошото е, че ще са американчета, а не българчета.Не мисля, че някой би искал да се върне в БГ, дори след такава трагедия.

34

Ханс

преди 4 години

Га разбраха, че човека няма пари ревнаха на умряло. В Чикаго да не си заключиш входната врата - хептен ни взеха за канарчета.

33

Анонимен

преди 4 години

До Г. СомовКак не ви омръзна, бе? Тридесет години и все комунистите ви виновни. Тридесет години крадете това, дето го строиха комунистите и все те ви на уста.Не, комунистите, а такива като теб са виновни! Такива неграмотни, ***, дето ме слагат да си "лягЪм". Или ще кажеш, че азбуката написана от комунистите Св.Св. Кирил и Методий не ти е по вкуса? Стойте си в САЩ! Нека ви колят като телета, и се оправдавайте с комунистите!

32

Анонимен

преди 4 години

Забравили са да ги питат след всичко това ще се върнат ли в България. Не бих се изненадал, ако не.

31

Анонимен

преди 4 години

Да..понеже в САЩ не са расисти, по новините не казаха че застреляните са българи.

30

Анонимен

преди 4 години

Какво красиво момиче.Ако го видя в,сейфуея, веднага ще го позная че е българче.Българките имат такова излъчване,че мъжете забравят че са на работа и се захласват по тях.Очите,очите на българката.А за очите на българина наскоро някой беше побликувал в Фейса едно писмо писано от англичанин до майка му,от времето на ,,Дойранската Битка''.Той най-добре е описал очите на българите.Бобитата ги е било най-много страх като се сбият с българите в ръкопашен бой,от тяхните ,безмилостни дяволски очи''.

29

Анонимен

преди 4 години

Ubiecat ne e li slu4ajno s rusko ime ili s tursko?

28

Магнума

преди 4 години

15 ти Якудза е прав ! :)

27

Магнума

преди 4 години

13 ти Якудза е Прав :)

26

Магнума

преди 4 години

То и при нас лудите са по принцип на улицата,но поне огнестрелно оръжие не им дават! Друг е въпроса,че една ножка в магазина е 2;3 лева!

25

Киро Злобарката

преди 4 години

Поне са млади, могат да се наеват и да продължат рода.