91

анонимен

преди 4 години

като кацнат ча.мите скоро.. ще подаряват та да не им о..ежат главите.. ама никой няма да дойде...честита печалба на комунистите от анадола!

90

анонимен

преди 4 години

Истинските българи отдавна ги няма.. анадол да изчезва в съдизъма си.. на кой му пука.това 12 замината бг ли беше???

89

гост

преди 4 години

Алчното племе се самоизяде и изчезна..История на 1 *** народ - 2030г

88

Gosy

преди 4 години

Явно в Студентски град продажбите не вървят и е време за реклама! Също така защо не се приема закона за частният фалит и някакви наказания за банките, че кредитират хора без добри доходи?

87

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 93Не е само Софийският университет. Има още десетки учебни заведения в София, в които се стичат младежи от цялата страна. За работните места пък да не говорим.Затова е цялата тази тарапана.

86

И друг извод

преди 4 години

Ако заплатите бяха човешки, наемите нямаше да ни се струват ненормално завишени, също и цените на жилищата.

85

Добруджанец

преди 4 години

До 20:заплата в Силистра минимална оцени на жилищата и продукти като в София.По добре София или Германия.А и са останали само държавни служители полицаи и прочие ***

84

Извод

преди 4 години

Дано търсещите квартира да са си направили правилен извод, ако са изчели коментарите:Едни са размерите на наемите, предлагани от брокери и от повечето публикувани обяви. По-друго е положението, ако тръгнеш да търсиш сам и се срещаш лично с хазяите. Оказва се, че свястна квартира може да се намери на половината от цените, искани чрез обяви и освен това, можеш да прецениш собственика и да си направиш извод дали ще можеш да се разбираш с него.Но е нужно време, търпение и упоритост в търсенето.

83

Анонимен

преди 4 години

Поздрави от Маями, среден наем на апартамент $1500/м при заплата $4000.Ако решил да си купиш нещо е към $250000-$300000 стедно. Годишната заплата е $65000-$70000. Вие си правете сметка колко са надути цените при вас, но като видя апартамент в Сф за 150000? и ме избива яко на смях.

82

Анонимен

преди 4 години

Всички са безработни и пенсионери

81

Анонимен

преди 4 години

Вярно е ,че са масово безработни и пенсионери

80

Анонимен

преди 4 години

Не всики, но човек със средна заплата, трябва да е способен, ако реши, да придобие жилище.Брат, 250 000 лева за две стаи в безНадежда 9 ... При 950 лева средна заплата след ткасите ... това са 263 средни заплати. Колко са във виена, подобни оферти? Варират от 300 000 до 480 000 евро. Средната заплата във Виена минава над 3000 евро след такси (говорим за Виена, срдна заплата, не за разни чистачи из провинцията). Това прави от 88 до 141 заплати за подобно жилище.

79

Анонимен

преди 4 години

До ВангелковаГлупостите на дядо ти край нямата ...

78

Анонимен

преди 4 години

Ако това от снимката е "централна София" ... леле мале .. Искрено се радвам, че напуснах България на 15 :)

77

Вангелкова

преди 4 години

Имам странното усещане, че скоро ще има земетресение в София и цените наистина ще скочат, но на тези имоти, които са строени качествено и оцелеят. Другите дето се сринат ще има да пият по една ледена водица от Банкя и от банки ... На толкова земетресения през тая година наоколо не може вечно да подминава София, дядо ми разправяше, че така е било и в началото на 20 век и като е праснало е изравнило половината град.

76

Мангасар

преди 4 години

Айде вървете в София да дишате ***

75

Северняк

преди 4 години

Я че одим У Загребу или Белграду по-арно там или и Скопско ,шорам им отгоре на *** у Шопердам . Че внасям дишашти маски там бизнесо че върви

74

/

преди 4 години

До Анонимен 80Пишеш да погледнем цените в Прага, а ти погледни снимки на Прага в интернет - уникална архитектура, ниско строителство огромни зелени площи, инфраструктура удобна за спокоен и приятен живот. А сега погледни София - бетотнно гето 15 на 15 километра в която нса наблъскани 1,5 млн. души на които постоиянно им е тясно и мръсно пространството за норално живеене.Това са несравними неща. Цените за толкова ниско качество и неудобство като тези в София са твърде завишени.

73

Анонимен

преди 4 години

Някои казват че в София е скъпо и всеки трябва да може да си купи в София.Нима всеки австриец може да купи във Виена,всеки французин в Париж или англичанин в Лондон.Ако София е скъп,вижте прага с цени от 4000 евро нагоре

72

Анонимен

преди 4 години

Цените на имотите зависят само от това какви заеми отпускат банките.В момента отношението цена на апартамент в софия срещу заплата на служител в бизнес парка е на нива два пъти по-опасни от преди кризата 2009. А банките раздуха балона в последните 5-6 години за да се отърват от имотите върнати от предната криза. Вече ги разпродадоха. Ще става страшно!