67

Анонимен

преди 4 години

Франция е създателка на ЕС и лидер на Европа! Франция решава! Франция е люлка на световната цивилизация и майка на съвременния свят! Франция е най-великата страна!Vive la Republique! Vive la France!

66

Борис

преди 4 години

Макрон няма да допусне Македония да врезе в ЕС преди Сърбия!Старата любов ръжда не хваща!

65

наблюдаващ

преди 4 години

да се чете: "перфектна";"принадлежащата"

64

наблюдаващ

преди 4 години

Защо на нас се случват такива държавници? И да желаят да направят нещо по-добро за Майка България,получава се: "Както винаги"!От цар Фердинант,та до днес... А,беше перфекна ситуация да се поправи тази геополитическа грешка,наречена Македония!Когато се разпадаше Югославия,Българската Армия трябваше да влезе за защита на българите в географската област Македония.И да присъства докато не се реши проблемът на етническите българи,както със самоопределението им, така и с пренадлежащата им територия!

63

Хан Тервел

преди 4 години

А дали зад тази внезапна позиция на Франция, не стои наша молба да се каже това което ние не можем?И въобще в този си вид, да злоупотребяват с нашето търпение северните македони не стават за европейци!!!!!! Ние така ли правихме с Гърция през 2007?

62

Франкофон

преди 4 години

Македония вън от ЕС.Албанци ли са сърби ли са българи ли са или гърци.Крадена история измислен език наглост и вирнати глави.Не става така.Никакво огъване пред самозванците.За Албания да не говорим наркотрафик корупция търговия с органи и тн.Франция е пропищяла отсега.Щом Вашингтънн подкрепя Албания да ги приеме в Белият Дом.До дупка откази Ако не бодлива тел кучета и мини по френските граници и разтурваме ЕС.

61

Анонимен

преди 4 години

Нито националист, нито само егоист! Обикновен тъпнар, отражение и продукт на епохата на посредственост, в която живеем. Специфичен за Франция вариянт на наш Бойко или Тръмп. Френско провинциялно, тъпо лай но с болни амбиции, но без никакви качества. Самовлюбено, самозабравило се в нахалството си *** с огромно самочувствие и високомерие без никакво покриритие. Типичен плиткоумен млад меринджей-нагаждач. Бабо еб, бедствие за Франция, обезчестена и ставаща за посмешище при всяка негова постъпк

60

Франкофон

преди 4 години

Правилна и решителна стъпка на Франция освен него Холандия и Дания мислят по същият начин.Албания в ЕС е равносилно на Турция в ЕС.Само визи за тези Македония е вече албанска колония.Пълен отказ на тези самозванци от измислената държава които не знаят какви са.

59

Анонимен

преди 4 години

МАКРОН Е ПИЧ. МАКЕТАТА ЩЕ ГО НАПРАВЯТ НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ С БАБЕТО И ЩЕ СЛОЖАТ ПАМЕТНИК

58

ААА

преди 4 години

Мракон направи това, което кратуната трябваше да направи. Но е факт, че не съм македонец, който да е говорил позитивно за България. Неблагодарно, комплексирано и зло племе. За такива не вярвам да има място, в която и да е европейска организация. Българите не са чак толкова по различни, но поне ръководството на дъжавата донякъде се опитва да ги обуздае. За Албания - наистина прекалено много корупция има там.

57

Анонимен

преди 4 години

Замаскираната с звездички дума е БАБО ЕБ.

56

Франкофон

преди 4 години

Ахаха сърбите били 7 милиона ахаха а Бг колко е 5 милиона 1.5 от етнос един още 300-400 к турке другото пенции и малко деца основно в СФ.Сърбите са към 10 млн като вземеш Черна Гора Косово и тн.

55

Ами така е..

преди 4 години

И. САЩ, СА ПРОТИВ МАКРОН.ТОЯ СБЪРКАНЯК ЩЕ ПРОВАЛИ ЕС!!!!ИЗОБЩО НЕ ВИЖДА, КВО МОЖЕ ДА СТАНЕ НА БАЛКАНИТЕ.ГОЛЕМА ГРЕШКА Е ТОВА ФРАНСЕ!!!

54

Българин

преди 4 години

Какво ни интересува Макрон, ние си смъкваме гащите и се навеждаме чинно на Господаря от Вашингтон, каквото каже той така ще действаме с Македония, пък дано ни отворят границите да можем да излизаме и да пътуваме на запад без визи, да имаме свобода, защото свободата Санчо е най-висшето благо дадено на човека, и Господарят от Вашингтон може да ни даде свободата така както ни дадойа тоалетната хартия и бананите.

53

Анонимен

преди 4 години

Добре че Макрон не чете помиите на жалкарските медии тук, че иначе щеше да осъди днеса за клевета. И аз имам мнение, давайте егоист съм и какъв съм ?

52

Анонимен

преди 4 години

Македонците отдавна нямат проблеми с работа в ЕС, поради идьотската българска политика на раздаване на паспорти. А тази политика датира от Първаново време и исновната и цел беше да напълни България и ЕС с руснаци.

51

Картофчо

преди 4 години

Основното изискване за присъединяване към ЕС е да не се караш с никой от съседите си. Макрон направи това за което помоли България. Не може да водиш агресивна политика към съсед, който е и вече действащ член ЕС (България), и да се надяваш да те приемат в съюза. Гърците им показаха къде зимуват раците на Македонците директно. Ние сме по-слаби и затова е по-добре да помолим Франция да свърши работата.

50

Анонимен

преди 4 години

Сърбите са 7 млн на Балканите.И са скарани с всичките си съседи.

49

По шевовете

преди 4 години

Макарон просто си дава сметка,че намалява общият бюджет на ЕС а трябва да хрантути още два корумпирани и мафиотизирани навлека. Който пусне Албания и Македония просто губи всякакви следващи избори,защото ако се насложат някалко нашествия на африканци,араби,афганистинци и шиптъро-повардарци.....ЕС просто ще се пукне по шевевете.

48

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 59Ти дръж барута сух,пък приятели колкото щеш!Само дето и барут нямаме!