64

до 64

преди 4 години

О, горкото, то не може да схване, че доставките пак ще се правят с коли, просто в определени часови зони...

63

Упс!

преди 4 години

Абе, кореняците софиянци,Като ви е толкова гадно да живеете с всичките тия "ceляндypи" в София, що не се изнесете другаде? В Свищов например нямат проблем с колите и мръсния въздух. Що не идете там? Университетски град на голяма международна река, пълно с интелигенти...

62

Анонимен

преди 4 години

И ако няма коли, които да зареждат магазините, кафенетата, ресторантите и тн, какво на майнатаСи ще правим на такова място?

61

13

преди 4 години

В гета като големите градове в Територията, няма как. НЯМА как. Иначе има как. В къси радиуси малки градини, училища, болници, магазинчета. Местно производство в трънките около града, реално може да се гледа всичко. Лека промишленост може и в самия град. Трябва да се мисли в микро райони, а не в квартали, в никакъв случай да се мисли за града мащабно. И взаимозаменяеми квартири по занаяти. Тогава града се отваря. Но трябват истински кметовве с мозък, не пионки на 80 годишната десница.

60

моеидамое

преди 4 години

няма как да се премахнат колите освен ако не сме северна корея иначе да идеалния център на софия може да бъде пешаходна зона както в мадрид има и много подземни апркинги както в жилищните сгради така и в града но имат 12 линии на мерото и развита градска железница

59

преди 4 години

Всичко може, само желание да има.

58

Анонимен

преди 4 години

В Ню- Йорк, може да видиш брокери от Уолстрийт, боравещи с милиони да отиват на работа с метрото или с такси. Тук всеки ***, с 500 лв заплата, ходи за цигари с колата.И ако му кажеш за градски транспорт ще те изгледа като 10 поколение английски лорд "Аз да се кача *** автобус..."

57

НЕКОЙ

преди 4 години

До АнонименАма батенце софиянец. Софето е сбор от девет селца и махали.

56

НЕКОЙ

преди 4 години

Подарете на бедняка лъскав автомобил и той на секундата ще зареве, че трябва да има автомобили навсякъде.

55

Уйчо Ваньо

преди 4 години

Градове без хора, възможно лие?По темата за колите- *** идват от севера...

54

Анонимен

преди 4 години

Ами може ли да си представите в днешно време деца да играят футбол на бул. Дондуков. Едва ли имате толкова развинтена фантазия. Щото като дете през 60-те години на 20-ти век това беше реалност. Събирахме се децата от околните улици и по цял ден ритахме топка на булеварда. От време на време трамваите 3,4 и10 ни прекъсваха играта като ватманите ни дрънкаха да се пазим. Възможно е и още как. Само че Сеяндурите трябва да си отидат по селата и всичко ще си дойде на място.

53

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

РАЗБИРА СЕ, ПРЕЗ ПОЧТИ ЦЯЛАТА ЧОВЕШКА ИСТОРИЯ Е БИЛО ТАКА.

52

Край

преди 4 години

София е под автомобилно робство. Мечтата всяко българче /и ромчетатата също/ с кола доведе до засипване на града с коли. Средна скорост 14 км/час. и ще пада още.Изхода е забрана за коли с ДВГ в града. СИЛЕН градски транспорт.

51

Анонимен

преди 4 години

В София и през зимата и през лятото въздухът е винаги лош.Такава мръсотия..

50

софиянец

преди 4 години

Трябва да се намери начин да се спре притока на хора към София. Преселването към София направи живота тук непоносим. Задръстванията са кошмарни. Всеки ден губим много часове от живота си в чакане на различни опашки. Простотията, агресията, вдигането на шум и крещящо грозно поведение като публично бъркане в носа или оригване, диалекти и т.н. Тези факти превърнаха живота ни в ад.

49

НЕКОЙ

преди 4 години

Не автомобилите са виновни за замърсяването на въздуха, особено през зимата. Премахнете печките на *** и дрЪвЬе, и готово. Стига глупости.

48

Анонимен

преди 4 години

Нее възможно напълно,но частично може. Поцял ден разни дебелаци движат с автомобила си,и вътре са само те.

47

Анонимен

преди 4 години

Ти не си факт а си фъкт най-вероятно.

46

Анонимен

преди 4 години

Норвегия стана от 4,5 милиона 5,5 за 10г пришълците сега са 20%. Всеки пети е от някъде. Коли не им трябват, имат си други проблеми.

45

Факт2

преди 4 години

Ако някой се е разпознал, да ме прощава.