132

Анонимен

преди 4 години

Горбачов: Който твърде късно идва Историята го наказва !

131

Анонимен

преди 4 години

Иначе искате конструктивни отношения с Русия ?!Русофобията няма да ви помогне !Винаги ще сте в края на опашката с такова мислене !

130

Договорътза ракетите

преди 4 години

Се нарушава от Рушката *** доста годиниТръмп постъпи правилно - оттегли се от договор, които не се спазва от другата страна.

129

Р

преди 4 години

Благодарение на този и на великия Рейгън се освободихме от руско робство, най тежкото в историята на България. Имайте малко уважение.

128

Анонимен

преди 4 години

Въпреки,че на проведени референдуми 10 от републиките се съгласяват да продължи съществуването на СССР,но при нова форма на управление и устройство на държавата!------Да де, ама республиките беха 15.Може би според тебе гражданската война е по-правилно решение?

127

Анонимен

преди 4 години

Pravata na plenenite lavove ot savanite i pravata na drugite jivotinki po alchnite teroristichni kralski zlatni tejki europeiski koroni li ili....pravata na alchnite svetovni miliarderi koncessioneri, koito iztochvat prirodnite ressursi na malkite darjavichki, za da gi trupat po i pod pokrivite na teror lavskite kralski europeski monarhii li?! Ili pravata na frenskite gilotini i inkviziciite na christianite?

126

Пенсионер

преди 4 години

Майко мила..! И кой го казва ?Наглостта няма край.

125

Абрамович

преди 4 години

Аз мезя с хайвер.Крепостните папкат зеле.Руснаците ядем хайвер със зеле!Молодцьй!

124

Анонимен

преди 4 години

И все пак Русия беше по-демократична по време на Перестройката отколкото сега.

123

Некъф

преди 4 години

Най-голямата опасност са предателите като тебе. Женчовци командвани от жените си.

122

Джедай Мастър

преди 4 години

Интересно как този неща.стник прикриваше аварията в Чернобил, за да пази имиджа на прогнилата му сатрапия, а сега е борец за спазване на международното право. Лицемерен джоукър.

121

Martin Bormann

преди 4 години

Не одобрявам външната политика на янките, но в този случай, Горбачов говори голкото да стои буден. Какво се случва когато преговори се разпадат, отново и отново? Време е за тоягата а тя винаги ще реши проблема по един начин или друг. Да тя създава омраза, но бездействието означава всеки да си прави каквото си иска и един ден да ти се качат мишоци на главата. Всяко нещо си има граници. Янките не удрят веднага, първо искат нещо, предлагат, преговарят, след това заплашват веднъж, два пъти и... чао.

120

Фюрерът

преди 4 години

Тоя комунист да ми говори за международно право е все едно дяволът да каже " и нека бъде сяерлина"!

119

до 132

преди 4 години

Ако не беше този "дявол", ти нямаше да можеш сега да изказваш мнението си така свободно и безнаказано.

118

Анонимен

преди 4 години

Някой коментиращи явно не знаят фактите около разпада на СССР!Зад гърба на Горбачов във вила в Беларус ,Елцин/РСФСР/ ,Шушкевич/Беларус/,Кравчук/Украйна/се съгласяват да разпуснат СССР!Въпреки,че на проведени референдуми 10 от републиките се съгласяват да продължи съществуването на СССР,но при нова форма на управление и устройство на държавата!Месец преди това Маргарет Тачър заявява от САЩ,че до две седмици ще дойдат вести за разтурянето на съюза!

117

сипете тамян

преди 4 години

мръсния дявол скоро ще изгние. Дава ценни съвети от ложето на господарите си

116

Анонимен

преди 4 години

Горбачов е год сенд. Велик! Неразбран като Христос.2000 години не разбрахте Христос.4000 няма да ви стигнат да разберете Горбачов.

115

Анонимен

преди 4 години

Много лесно беше, на комунизЪМЪ, да храни, когто имаше кой да му налива ...

114

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"А обикновения руснак пи една ...водка." Той от 9ти век насам е така ...

113

бай х

преди 4 години

смърт за предателите