10

Анонимен

преди 4 години

Защо му давате думата на тоя? Срам ме е, че този ни е представлявал къде ли не - в Паламента, посланик в Македония, сега - евродепутат!

9

Тато из Правец

преди 4 години

Кой прати тоя хипопотам,наследник на детеубиеца от Ястребино,да представлява България в ЕС ?Кой ?!

8

Анонимен

преди 4 години

Трафиканта на сапуни и пешкири в Македония, видния и всеяден далавераджия от СДС се дотъркаля и пак взе да грухти авторитетно...Ама нали го уредиха да ни излага в Европейския Съюз, защо е благоволил лично да се дотътри да ни раздава мозък, какъвто той лично няма?

7

Анонимен

преди 4 години

тая лоена топка дето бълва само отрова до кога ще я хрантутиме

6

demolitor

преди 4 години

"Борис Джонсън е от тези политици, които прекалено се превъзбуждат в една или друга ситуация с претенцията, че винаги са прави. Това обикновено са слабите политици. Неговите изявления винаги трябва да се взимат с едно наум"До суш като Тиквунн, винаги е прав и все някой друг е виновен.

5

Анонимен

преди 4 години

Вариантът без сделка си остава. Те гласуваха закон срещу него, който задължава Джонсън да моли за удължаване на срока, но удължаването трябва да се даде от всичките 27 членки на ЕС. Той със сигурност вече е работил за това най-малко една страна да откаже. От друга страна отказването също не е толкова лесно и има натиск и от ЕС. Втори референдум може да е още по-голям провал е пак да се гласува за Брекзит. Според повечето коментари брекзитърите искат сега и без сделка.

4

Анонимен

преди 4 години

по всички сценарий на 31.10 не се променя нищо за следващите 3 години (или някаде гледах 21 месеца). Според мен шанса УК да остане в крайна сметка в ЕУ е поне 40%.

3

6

преди 4 години

Този е един от духовните вдъхновители на нацистите по стадионите ! Като него са Биков , Караянчева , Цветанов , Коритаров , Десислава Атанасова , Методи Андреев , Гърневски , Атанасов и много други като тях . Те опозориха България пред целия демократичен свят ! Вън от НС!

2

Анонимен

преди 4 години

Не е толкова ясно какво ще стане в събота. В парламента им има много задкулисни игри. Най-вероятно е Джонсън да загуби с малко гласове, да трябва да моли за удължаване на срока и да се опита да ги изведе без сделка. Много от самите брекзитъри искат без сделка и са готови да поемат негативите. В telegraph, където пишат, вчера имаше хиляди коментари. Не искат нищо общо с ЕС веднага, а за ирландците изобщо не им пука. Джонсън ще опита този вариант, но не е ясно дали и това ще му се получи.

1

Анонимен

преди 4 години

Спрете да го позвате тоя негрпамотен и болен ***.