6

Ви го туря

преди 4 години

на философите...Ае въз, всички!

5

До 3

преди 4 години

Не забравяй, че царят трябва да се съобразява с традиции и културни особености на своя народ. А диктатора не. Има ясни граници между властта на царя и на "фюрера".Царя се съобразява с църквата, а диктатора с своя нагон.

4

до 2

преди 4 години

Да, в България имаше фашизъм - от 9.9.1944, до 10.11.1989. Червен фашизъм. Друг фашизъм не е имало.

3

Анонимен

преди 4 години

във БГ монархо-фашистите замитат референдумите---Монархофашизъм е пропаганден израз на БКП, който твърди, че България преди 1944 е била фашистка държава и царят е изпълнявал ролята ролята на фюрер, въпреки очевидните разлики между двете. Изразът е просто насочен срещу монархията. В днешна България не може да има монархофашизъм поради простата причина, че няма монарх.

2

Анонимен

преди 4 години

Добре, че беше Англия и Борис Джонсън, за да ни обърнат внимание да се борим с фашистите в България. Партиите отричат монархо-фашизма до 1944 година. Всеки, който отрича монархо-фашизма, трябва да бъде санкциониран, както санкционират сега разни дребни риби хулигани.

1

Анонимен

преди 4 години

ЕС ще плаща мито на САЩ и Англия сега хората казаха Брекзит те си знаят тяхното лейбъристи, тори, консерви.. абе туй да не е БГ бе. Във Англия има референдум и се спазва във БГ монархо-фашистите замитат референдумите под килима и забъркват расистки скандали.