18

Смятай...

преди 4 години

И когато млади момчета и момичета завършват икономически специалности, с продължение на години им дават буквално по 500-600лв заплата. Само са кажа че за миналата и по-миналата година мисля, че печалбата на банките беше 250 милиона. А сега 2019, само половината година са 920 милиона лева... И пари за заплати няма...

17

jendos

преди 4 години

Вече *** имат и такса при захранване на сметка със суми под 3000 лв или иначе казано и за 5 лв ще ти вземат такса от 2 лв...

16

Анонимен

преди 4 години

Как да не спечелят.Та те са най големите рекетьори и лихвари.Теглиш 10 000 връщаш 20 000.И при това без да си помръднеш пръста.

15

Анонимен

преди 4 години

да, бай *** банк взима такси за всичко правилното им име е таксиджийница защо ги наричат банки, бай *** видял другите си ги наричат банки и той

14

Анонимен

преди 4 години

*** народ,богати банкери.

13

смотаните програмист

преди 4 години

в тая скапана държава само смотаните програмисти имат спестявания и те трябва да им се отнемат в полза на държавата.

12

Кънчо Мисирков

преди 4 години

Нормално е да бъдат на свръх печалба,като разликата между лихвите по депозитите и лихвите по кредитите е от 40 д0 60 пъти.В нормалните държави тази разлика е от 2 до 4 пъти.Банките трупат свръх печалби с ограбване на народа...и народа си трае.То кражби,то измами,и какво ли не още.Ако тези които си държат парите на депозит ги изтеглят..банките фалират на деня.Това явно искат банкерите и държавата.

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 94-ти апартамент? Ти си за разследване бе прЕател!

10

Ванката

преди 4 години

И защото са на печалба, си вдигнаха от септември таксите с 30%. Ненаядаха се...

9

тоти

преди 4 години

Много вземат заеми и изчезват с милиони без да връщат и никой не ги търси с години ,а те пак с яки печалби...как става това ??

8

Анонимен

преди 4 години

Купувайте имоти. Там е истината. Аз вече събирам за четвърти апартамент.На година цената им расте с 20-30%Никоя грабителска банка в БГ не дава такава лихва.Дават по 0.01%, които освен това облагат с такса Дянков и с каквито други такси се сетите.

7

Анонимен

преди 4 години

Като има прости Ганчовци да си държат там парите на отрицателна лихва

6

Свиня

преди 4 години

КРАДЛИВИ ИЗЕДНИЦИ...За превод от 100евро към гръцка банка-държава в Европейския съюз такса 47лв.... ЧЕТИРСЕ И СЕДЕМ ЛЕВА.... Е ГА НЕ СЕ ЗАДАВИТЕ И *** ДАНО.....

5

Анонимен

преди 4 години

Печелят като крадат от нас.

4

Българина

преди 4 години

Значи 2 млрд за годинта, от които 1.5 ще изнесат навън, всяка година. А ние се молим 500 млн чужди инвестиции! Вижте в коя държава в европа можеш да изнесеш печалбата срещу 10 процента? В нито една! Ако я изнасяш плащаш повече... Същото като със златото. Ако германия имаше 5 златни концесии, щеше ли да ги даде на който и да е външен ИНВЕСТИТОР? Всъщност това звучи като виц, ама ние живеем в него 30 г.

3

Анонимен

преди 4 години

Всеки хонорар, заплата, пенсия е на карта, всяко теглене на пари е с такса...ако има злоупотреба, банката не е отговорна! Грабителски институции!

2

Анонимен

преди 4 години

Те и за фалиралата банка( чието име е цензурирано в тоя сайт) казваха, че е много добре финансово.

1

Анонимен

преди 4 години

-за да си вкараш парите в банка - такса;-за да ги изкараш - такса;-за да седят там - такса;-за да ги преместиш - такса;а за капак всяко изминало правителство ограничава нещата които можеш да си купиш/продадеш без посредничеството на банка. В задачата се пита, е как банките няма да са на печалба?