56

Идеалист

преди 4 години

Радвайте се братя македонци, за известно време се отървахте от произвола и терора на брюкселските чиновници. Господ да ви пази!

55

Анонимен

преди 4 години

Какви двойни стандарти само. Нас ни приеха когато бяхме на дъното и 12 години по-късно все още сме там, че дълбаем и надолу с тая корупция, в която сме потънали. Но нали сме външна граница, ние сме им важни. Докато някаква Македония нямала място, защо?

54

На място

преди 4 години

Евала на Макарона, Боко да му се кланя, Каракачанов да се радва, Волен да празнува победа.

53

Гьонсурата

преди 4 години

Реално наш Боко и соросоидната ни гмеж застанаха на позицията на Коминтерна относно езика и историята на Повардарието, и това е така защото *** са всъщност ъпгрейтвани левичари. Само им се чудя на гьосурата!

52

Makedon

преди 4 години

Bolgarite nemaaat mnogu UM za vo idniunata ... toa e mnogu jasno........ Ako Makedonija vlezi vo EU taa ke bidi DESNATA RAKA NA BEGETO.... OVOJ pat Bolgarija si ja SECE DO RAMENA DESNATA RAKA...

51

хихихихи

преди 4 години

Датата е ясна - 5283 г. Честито!

50

fact

преди 4 години

До Анонименне сме лъготили. Просто, Франция реши да играе контра на бондстиил! Начи, викат си те, бондстиил ше управлева западните балкани и те нема да са част от щата юта /примерно/, а ше виснат на ЕС? НО ПАСАРАН! Става, ама ако ги управлева оста франциа, россиа, сърбия. Натгам ше се върви. Просто, боеко беше твърде *** да схвени/предвиди таз игра.

49

Анонимен

преди 4 години

До Киро ХЗащото сме женски полови органи. Съвсем сериозно България трябва да постави условие международна комисия да даде становище за официална версия на историята и Македония и България да се подпишат и двете отдолу преди да дадем ОК за ЕС. Пълен абсурд е ние да им помагаме постоянно, а те само да ни плюят.

48

Анонимен

преди 4 години

ЕС трябва да се присъедни към Македония. А не обратното =)

47

Киро Х

преди 4 години

А България защо не е една от дъжавите, блокирали т. нар. Република Северна Македония? Нима спряха да осквеняват историята и героите ни? Само питам...

46

МНЕНИЕ

преди 4 години

Тази Територия си търси Държава - беше Сърбия , СФРЮ,БЮРМ, Северна Македония .Не може да се приеме за член на ЕС Територия без идентичност , име и История .Вярно че вече има Фенове на Държава Македония , но това е до време - Левски , ЦСКА и Лудогорец са по стари от тази *Държава* - трябва да минат поне 1000 години за да се признае Държава .А и друго - Баща ми е по - стар от тази Северна македония , а е на 50 години .

45

Анонимен

преди 4 години

Нещо не разбирам! Нали ние ги вкарвахме в ЕС, нали на нас трябваше да са благодарни, нали ние решавахме какво ще става на Балканите? Сега кво излезе, че и за това сме лъготили ли?

44

Додо

преди 4 години

А наш Бойко плаче, вместо да се радва, че туморът, който е БЮРМ (Северна), не бил поканен за ЕС! За пореден път доказа, че е просто обслужващ персонал на глобалистките елити в Брюксел, а за България и интересите на Българите и 5 пари не дава! Позор за ГЕРБ, Бойко, както и останалата клика! БЮРМ (Северна) не може да съществува без антибългарска истерия, защото това са темелите на това коминтерновско творение, създадено с цел убиване на Българщината! Нека да е ясно и да не си правим илюзии!

43

..

преди 4 години

пак друг ни върши работата... първо гърците ги прекръстиха и накараха по казусите с историята да се откажат, сега франсетата, датачаните и холандци им казват, че не стават и ние сме им пътя за ЕС. само ние винаги се радваме някой друг като ни свърши работата да се бием в гърдите. от всичките договорчета, комисиики между "двете държави" и тн пак другите ни вършат нещата

42

Ф.С.В.

преди 4 години

Македония НЯМА МЯСТО В ЕВРОПА- Тя има място само като "задният двор" на България!! Да се молят за БГ гражданство и да се припознаят всички ТЕ,, за българи!! Сега е времето в което се завземат територии- Турция Сирия ,,Русия Крим ,,България Македония !!

41

Анонимен

преди 4 години

Албания е мюсюлманска държава,няма място в ЕС.

40

точка

преди 4 години

Няма държава "Северна Македония" докато не си измислят нов език,азбука и не си създадат своя история,а не да крадат българската.

39

Анонимен

преди 4 години

нищо няма да спечелим, ако създаваме проблеми за Македония за ЕС, ще ни намразят силно и ще търсят отмъщение. никакви големи проблеми нямаме с тях, та да им правим мръсно за ЕС.

38

анонимен

преди 4 години

Много скоро ще си имаме нови комшии - албанците. Всичките тези наследници на древната македонска цивилизация ще ни се молят на тълпи да емигрират у нас. Защото с шиптърите шега не бива.

37

така де

преди 4 години

без допотопни държави в Европа. Такива северна македония, албания, турция, русия и т.н. по далече от ЕС