84

Некоректен въпрос

преди 4 години

По- скоро, какво хубаво може да направи Фандъкова оттук- нататък

83

Друг

преди 4 години

До АнонименНе, че Фандъкова с нейния огромен управленски опит от руската филология и учителстването знае как се управлява град. Градът не е училище.

82

Анонимен

преди 4 години

защо се говори постоянно за Манолова, която няма и грам идея как се управлява град, при положение, че специалностите/опита на полвината от останалите кандидати има поне нещо което пряко би им помогнало? Тази е абсолютно нищо, просто БСП са казали, ние сме зад тая и толкова. Ей така защото е известна личност. Че е професионален инвалид и демагог няма никакво значение.

81

филм ПОБЕДА

преди 4 години

Другари, пак ще гледате филма "ПОБЕДА"...И ТАКА ДО КРАЯ НА СВЕТААА.....аххахааха

80

хахахахаааааа

преди 4 години

Печели сестра Галева, печели и Пеевски

79

Анонимен

преди 4 години

Комунист не може да е алтернатива на никой, не че другата е цвете за мирисане.

78

<<<

преди 4 години

До Осман, Ванго и МангоУчителката мисли че сме в детската градина--хаххахаЕдин ремонт на ремонт на ремонта не може да направи

77

Анонимен

преди 4 години

хайде стига внушения- Каракачанов не е показал среден пръст, в качеството си на политическо лице или гражданин, а показал как хулигани показват среден пръст. Откога това да покажеш как някой е направил нещо изразява собствената ти позиция

76

Анонимен

преди 4 години

Тома Биков - политкомисарят на Герб. Само Деса Сек са е по-злобна от него.

75

Това

преди 4 години

Смешно актьорче иска да ни внуши,че няма алтернатива на корупцията,за да може ГЕРБ да продължава да КРАДЕ.Алтернативата сме ние ,гражданите,коите НЕ трябва да позволим това.Дс гласуваме единно срещу ГЕРБ.

74

БАНко

преди 4 години

На балотажа Фандъква ще бъде подкрепена от заместника на Бойчо , Каракачанов . Имитатора , показал вчера среден пръст по Пеевската ТВ , дано не имитира подръжника на Гешев , расиста , свалил си няколко пъти панталона на злополучния за Борисов / България/ мач .

73

Жо

преди 4 години

ДОКОГА ще ни натрапват тези две провинциални дами?Защо не се кандидатират за кметове в родните си места?Отговорът е ясен! Те са кукли на конци.Целта е, която и от двете да изберете, да се запази статуквото, да се продължи с грабежа на Евросредствата.Когато Европата ни "затвори кранчето", и двете ще се обърнат към "Матушка Рассия".Хайде русофили, признайте си, че е така!Останалите хора знаем това и няма да гласуваме за тях.

72

Анонимен

преди 4 години

Даже Перукан е алтернатива на Фандупкова! Сега е свободен и Боце може директно да го назначава за кмет!!! За малко да пропусна - ГДБОП кога във Столична община???? Аааааа забравих, те своите хора не си ги пипат!

71

Анонимен

преди 4 години

Не!

70

Осман, Ванго и Манго

преди 4 години

Нормално е Камшиков да направи платена реклама на Фандупкова! Все пак, за 10 години тя източи милиарди от столичани и ги наля в касичката на Греб! А освен центъра нищо не направи! Двата най-големи квартала - Люлин и Младост почти не са пипнати от общината! Само се издават разрешителни за леене на бетон

69

Анонимен

преди 4 години

Стига с тези двете.Други мяма ли?Мъже няма ли да се намерят(само да не са с меки китки)

68

Само Фандъкова!

преди 4 години

Фандъкова - кмет на САМОКОВ!

67

странно

преди 4 години

Едната нищо не е направила,но не се отказва.Другата ще продължи по същия начин.Въпросът е некоректно зададен.Най-вероятно има и други варианти,но...не ги знаем

66

Чичо

преди 4 години

За щастие, никой от сегашните кандидати не е реален конкурен на г-жа Фандъкова. Така че, тя ще си остане кмет и в следващите 10 години.

65

Анонимен

преди 4 години

Да не забравяме кой прие кандидатурата и за омбудсман, Баце. За каква алтернатива говорим тогава, просто смяна на лицата за пред хората.За демократите и патриотите също се знае с кой играят в Столичен общински съвет, твърдо подкрепят ГЕРБ. Скоро беше предложено да се публикува информацията за гласуванията в комисиите към СОС,кой общински съветник как е гласувал, предложението беше отхвърлено от мнозинството, ГЕРБ, Демократи и т.н.