8

Гробокопач

преди 4 години

До РВГРОБ са измъкнали един предизборен плакат: "Работа, работа, работа" и "Бюлетината е трудов договор". То, зависи, какво се разбира под работа;))) Обикновено за електората остава сменянето на чаршафите, а другото усвоява чиста пара;)))

7

Анонимен

преди 4 години

"Алооууу, трябва ни производство и износ бе драги ни гениални управляващи."Нямаш ги вече кадрите за производството... като теб трябваше да се мисли преди 25-30 години, вече отиде коня у ряката.

6

РВ

преди 4 години

Държава която разчита основно на туризъм за приходи е бананова република. Алооууу, трябва ни производство и износ бе драги ни гениални управляващи. Туризма е бонус.

5

Иван Иванов бивш

преди 4 години

"Високи хотелиерски брандове"....ахааааааххааааааатея хора в час ли са ? в кое измерение живеят ?За ЕАР БНБ и т.н. чували ли са?Първо са туристическите агенции щото нямат активи и висят във въздуха- за тях мача е свирен . След това идват и хотелите в сегашния им вид-ще бъде болезнено и ще сечудят "ама ся що така стана"?ми направете резервация през ЕАР идете и вижте на 1/3 цена как услугата се променя!Щрауси!

4

Дресьор от цирка

преди 4 години

Тази кобила каква заслуга има, та чак да се хвали?Докато беше при мен изпълняваше всичките ми желания. После отиде при ББ и сега изпълнява само неговите. Мъчно ми е за кобилчето.((

3

Анонимен

преди 4 години

Брандове..мрандове..модерна работа ей!Хаха!Нищо,че тиквария е най изостаналата в цялото Северно полукълбо!

2

Анонимен

преди 4 години

Много ни стана цял ден да ни завирате в очите туй кухото кемане Дангалакова ли е...ква е там..

1

Анонимен

преди 4 години

Има потенциал да се разкарате от властта най-накрая! Много ми дотегна да ни управляват такива некомпетентни хора! Тежко е!