15

dakotabg

преди 4 години

Сменил съм много коли,немски и японски.Почти 18г.карах Camry...повярвайте,страхотен автомобил,продадох го на 470 000км,без никакъв ремонт,освен ТО...за съжаление нямаше климатик!

14

Анонимен

преди 4 години

надежност..глупости..турска сглобка

13

Az

преди 4 години

Българинът така е свикнал, немско си купува щото комшията има и му е казал, че е много здраво, а всъщност е абсолютен ***, ремонтно непригоден с хиляди изсирания под капака. Винаги съм се възхищавал, как инженери с необходимите условия, могат да създадат токова много технически простотии. Успех на всички, които искат да са като всички, с немски ***!

12

Анонимен

преди 4 години

Жалко, че ЕД ни налага мита...

11

aa1830

преди 4 години

Много са интересни родните голфаджии - в целия свят Тойота е номер 1 заради съотношението цена/сигурност/надеждност десетилетия наред обаче в БГ разбираме повече и за тва голфче.....кой квоти иска да кара, аз мойта Тойота не я давам и стига с тоя хейт!

10

Анонимен

преди 4 години

Аз съм гор собственик на Lexus от три години !Колат е бомба, уникална возия и дизайн !!!Още се радвам като малко дете!

9

Ха

преди 4 години

Незнам но като минавам по край авто морга само германски коли отпред. Собствениците май търсят нещо вътре. Ликсус превъзхожда германските коли многократно.

8

Рон Бургунди

преди 4 години

Япинските коли са грозни....така и не случиха на дизайнер.Японките обаче ще ги онождам в тесните отвори

7

шофер

преди 4 години

ПС:Дори не се научиха да копират от германеца и товече цял век. И все пак признавам, че всяка една тойота има един голям Плюс (+) и той е (+) на акумулатора ...

6

Анонимен

преди 4 години

не ми хвалете японски москвич

5

До 2

преди 4 години

Нещо не си наясно с нещата.За да е номер 1,Тойота не разчита само на средния клас коли.Лексус,който е топ-флагмана на фирмата,от години е начело в класациите за дизайн,сигурност и лукс!

4

Анонимен

преди 4 години

шофер ти като не ядеш с клечки каква кола направи? нали бай *** е велик и не яде с клечки я разкажи каква кола направи?

3

Анонимен

преди 4 години

АвтоВАЗ са първи но юдео-масонската англо-саксонска мафия начело с ФАЩ и Сорос пак пуска фалшиви новини. :гневен:

2

Анонимен

преди 4 години

японските коли се правят за средния потребител,не за фукльовци,и за това не е премиум,който търси скорост,комфорт или други специални екстри,може да се насочва към съответните марки с определена насоченост.Японките са здрави и надеждни,това е достатъчно

1

шофер

преди 4 години

Скъпа или не може да се сравнява ни с мерджан, ни с бмв, ни с ауди. Просто премиум колата или джипката са си премиум. Германска кола е яка кола. Щом в 21 век все още ядящ с клечки е правил "кола" то нема как да очакваш нещо сносно.