29

икономист

преди 4 години

До истинаНе знам за тоя елемент 115..., но мисля, че и в момента съществуват летателни апарати, които работят на принципа на анти гравитацията. През тази година, видях такъв пурообразен летателен обект над град Хасково, и то посред бял ден. Без крила, перки или нещо подобно, без шум от двигатели. Както се беше устремил на някъде, изведнъж спря и застина във въздуха, и буквално за секунда, сякаш от вътрешността му се излъчи някаква много силна светлина. После се скри сред облаците.

28

Анонимен

преди 4 години

Какво означава "въоражен хеликоптер"?

27

до 28 истина

преди 4 години

Момче , рано си почнал бе ! Ако продължаваш така , ще опишеш и елемент от Менделеевата таблица с номер 115 цяло и пет , който го няма не само на Земята но въобще и в нашата галактика и е разработка на злобни зелени човоечета от съседната галактика с цел и ние от нашата галактика , да позеленеем от яд !

26

х

преди 4 години

въорАженХАХАХАХХА

25

Анонимен

преди 4 години

Китай са номер едно

24

шматка

преди 4 години

Мъчили са се да правят подводница.Не станало.Сега ще и сложат перка поне да стане за нещо

23

армениския поп

преди 4 години

това което го крепи кашони от Кока Кола ли са?

22

Анонимен

преди 4 години

НЛО не означава извънземни или летяща чиния...

21

Руснака

преди 4 години

Някои са показали снимки, а вие и една статия не можете да препишете. Интересно ми е кой е тоя.научно фантастичен филм... точно от 50-те...

20

Анонимен

преди 4 години

дръпнатите вече и извнземни ментета правят ахахахаха

19

Анонимен

преди 4 години

Това било хиликоптер, ама още не е летяло. Това изобщо не трябва да е новина... :)

18

Анонимен

преди 4 години

"Напредват,напредват през 1950-та ВВС на САЩ също имат няколко такива."Само че сега не сме 50-те години на 20-ти век и възможностите на технологиите са многократно над тогавашните, което от своя страна отваря възможности за нещо като това на снимката да се случи.

17

Да питам само

преди 4 години

А тухлите четворки дето е стъпил на тях носят ли си ги или са от летището?

16

Анонимен

преди 4 години

...въоражен???

15

ПроСоТо

преди 4 години

До пецатаха ха!..Не знам дали са майтапиш или не,но има една теория за гибелта на динозаврите.И тя е точно такава-че не метеорит,или некаква друга катастрофа е станала, а метана,изпускан усърдно от тия животни е унищожил озоновия слой тогава и така,с течение на времето,тия гиганти са изчезнали от лицето на земята....Та като нищо китайците,индийците,пакистанците и изобщо "пърдящите" ,да докарат гибелта на човечеството....но знае ли човек?..Ще попърдим,ще видим..

14

Анонимен

преди 4 години

ZARSTVO BALGARIA i TARNOVSKATA KONSTITUZIA ...SAEDINENIETO PRAVI SILATA......................................................

13

Анонимен

преди 4 години

въоражен хеликоптерМного неуки в този форум, а и с много дефицити в правописа. Учете, иначе журналисти в dnes.bg!

12

юбералес

преди 4 години

До дядо йоцо гледаДискът на Шаубергер не е с реактивен двигател а с двигател на принципа на завихрянето. Принципът на Шаубергер е че когато имаме завихряне в посока надолу, то въздуха в центъра на вихъра се качва нагоре и следователно може да избута летателния апарат. След войната Шаубергер работи за САЩ, но явно не успяха да направят ''летящата чиния''.

11

Аз

преди 4 години

Заварили са 2 тенекии имат вече топ хеликоптер, видяхте ли им парада? Някакви тенекии летящи ама на платформа ги карат, китайски ментета като цялата им държава...

10

Анонимен

преди 4 години

Китай вече минават от копиране на чуждото към собствени разработки. От следване и догонване към задаване на посоката. Досега Европа и САЩ поддържаха стандарта си чрез иновации. Сега ако и иновациите почнат да си идват директно от Китай, нас ще ни часа глад и мизерия.