39

Анонимен

преди 4 години

Ей сега руснаците ще оправят работата. Само чЕкайте малко.

38

Пачите яйца на Обонг

преди 4 години

Целта на публикацията е да вароса насраните гомна от либераст-болшевиките Обонго и Килъри.Всички арабски пролети подръчнаха тия двамата. Най-голямата простотия беше,че ангажираха САЩ с подкрепа на промарксическия проект за държава на кюрдите. Сега Тръмп е насаден на пачи яйца да подкрепя в лицето на кюрдите левичарски революционери - марксисти. Русия много по-рано се дистанцира от левичарството на кюрдите и затова днес печели като съюзник Турция,а всички държави в региона я приемат за медиатор.

37

ognyanz

преди 4 години

Арабските държави са на практика феодални държави под лустрото на някакъв вид привидна демокрация. А когато един народ не е готов за преход от феодализъм към парламентаризъм, това няма как да му се наложи отвън.

36

да бе

преди 4 години

Статията започва с голяма лъжа, поради което я минах по диагонал.Лъжа е, че САЩ са се мъчели да изработват някаква стратегия след арабската пролет 2010-2011, защото самата арабска пролет е стратегия на САЩ. Ония там в петоъгълника с милиардите бюджет и хиляди аналитици ежедневно се занимават с това, къде да разръчкат и кой да скарат, за да продават оръжия и се докопат до евтини въглеводороди.

35

Анонимен

преди 4 години

Използувани са Един милион думи , за да се каже : краварите са бита карта , и все повече държави и хора осъзнават този факт !

34

Гост+

преди 4 години

Всякакви глупости в статията, но не и истината. Един постамерикански (по-правилно пост-атлантически, защото НАТО участвува активно почти в всичко) Близък изток = разрушени, разорени и обезкървени (с милиони загинали, ранени и прокудени) Афганистан, Ирак, Сирия, Йемен, и малко по-назапад Либия. Та равносметката е доста проста аритметически ако изключим демагогията. С Новия Световен Ред това, най-вероятно, ще продължи....

33

бай ганю

преди 4 години

защо днес сащ са приети да изпълняват роля която трябва да бъде международна при всеки един конфликт навсякъдевсички извъртат глава да разберат какво ще каже сащ първо а след това другите?нима приехме сащ за даденост да играе световен полицай а ние да стоим отстрани? а вместо да осъзнаваме че без сащ всеки диктатор би се възползвал да окупира където и когато когото си поиска а ние ще сме едни от първите жертви нямайки каубойците зад гърба си?

32

Анонимен

преди 4 години

12 х 300000 =3600000 градски и 40 х 1500=60000 селски минумум.Магистралата надльжно на зоната и централата ВЕЦ до Мебидж реката Фьрат и железарницата. Съжалявам няма кладенци за грабеж. Само под и сьлзи. Айде инвеститори залагайте.

31

Анонимен

преди 4 години

Планьт е да се изгради 12 нови общини и около 40 села сьс всичко нужно там, училище болница и работа. Хайде заповядайте европейци заедно, да се завърнат сирийците у дома.

30

Анонимен

преди 4 години

Какво се оказа Тръмп е най- мирния американски президент от много години насам, без нито един голям конфликт и минимални жертви!

29

Анонимен

преди 4 години

Същото се очаква и от Русия. Вероятно.

28

Анонимен

преди 4 години

Да, ама не.Днес е постигнато споразумение за 32 км дълбочина.Трьмп благодари,и ако се постигнат целите няма търговски и други простотии.Finito.

27

Бате Гойко

преди 4 години

"един постамерикански Близък изток"Т.е. "постапокалиптичен"

26

Зараза

преди 4 години

Кърлежа не си тръгва сам той трябва да се извади и смачка,същото е с сащ.

25

Ужасяващо

преди 4 години

САЩ след себе си оставят смърт,мизерия,съсипани,ограбени,разделени територии,някога цветущи мирни държави сега след агресията и превратите на САЩ са в опадал.

24

Анонимен

преди 4 години

do 27,,Познай кога точно ще "нахлуят" в Турция! Таман НИКОГА! -:) Много си елементарен бе момчето ми! А и те Турците.Толкова ги е "страх" от Америка.Та си купиха Руски ракети! -:) Нашите пионки ги е страх Но турците Не!

23

Шашнат

преди 4 години

По-добре ще е за американците да престанат да се мислят за империйка, да си орежат разходите за агресии и окупации и да си оправят вътрешните бакии. Преди час ми показаха сметката за лечение на един познат, който живее на западното крайбрежие. По-добре сам да си нахлузиш примката, за месец болничен престой - 620 000 долара. Лекарствата са към 100 000, но пък операцията е учудващо евтина - някакви си 50 000. Добре, че е скътал парици, застраховката не покрива и две трети от "прекомерните разходи"

22

Анонимен

преди 4 години

Тръгва си , за да нахлуват в Турция .

21

българин

преди 4 години

Вашингтон .Никога не е бил фактор в Сирия.Присъстваше и изби доста население от сирийското,със своите Неточни удари! "приятелски огън" казано по друг начин! Русия засенчи и им направи ПОКАЗНО във военното дело в Сирия!Унижи ги пред цял свят! Русия беше поканена в Сирия да въдвори ред и спокойствие! А Америка сама се натресе в Сирия знаейки че Тя лично подкладе този огън! Но номера и не мина в Сирия! Прибират се като бити п......! -:)

20

още един

преди 4 години

виж в тубата DAF LF Electric